میشه مشخصات شارژری که میگی رو بدی ولتاژ و آمپراژ
میشه مشخصات شارژری که میگی رو بدی ولتاژ و آمپراژ
سلام میشه یکی بگه هارد این گوشی قیمتش چنده و بهترین جایی که تعمیر میکنند کجاست و اگر ادرس گارانتی معتبری دارند بذارند فوقش بهش پول بدیم قبول میکنند مثلا همین اتصالات
اهای دوستان شما بگید اقای اکتور جان تاج سر بنده,فرمودند3روز .خوب 3 روز یعنی 72 ساعت نه؟خدا شاهد روزای اول من داشتم دیونه میشدم .اطلاعات اشتباه میدی بعد تازه منو بده کار میکنی.همه خیالتون راحت همون جوری که گفتم بیخودی حساس نشید گوشیتون هیچ مشکلی نداره و اصل هستش.مجتبی جان لطف کنید زمان پر شدن باطری رو بپرسید .وای به حال بعضی ها اگه 45 دقیقه نباشه.باید دیگه این طرفا پیداشون نشه.البته ببخشید اگه اینجوری صحبت کردم .درد کشیدها میدونن ما چی کشیدیم.منم امید وارم 45 دقیقه باشه چون یه نکته ی مثبت واسه 8 گیگ هستش و منم گوشیمو درست میکنم
Last edited by sparts; 29-04-2008 at 21:24.
لطفا اقای اسپارت(sparts) این متن رو بخونید...
اینم مدرک...از خارج که مجتبی جان لطف کرد...
درست همون حرف های منو زده...در مورد باطری...(باطری منم 45 دقیقه شارج میشه...دستمال-بند-کابل پرینتر و شارجر 3 شاخه داشت)...این برای بار 100 دم که گفتم...
من از اول یک جور حرف زدم...اینجا همه دیگه میدونن...
شما باره دومه که داری با لحن بد صحبت میکنی...(بار دیگه گزارش میشه)...
اسپارت جان من حتما هر وقت تونستم از دوستم می پرسم که زمان فول شارژ شدن چقدره ولی فکر نمی کنم نیازی باشه.آخه اکتور که دروغ نمی گه .واسه شارژ و باتری که من از کسی که گوشیش رو از نمایندگی اصلی از آلمان گرفته بود پرسیدم مثل حرف اکتور بود.حالا یکم تفاوت شاید داشته باشه ولی مصرف باتری n فاکتور داره! به نوع شبکه مخابراتی هم ربط داره.واسه شارژ هم حتما 45 دقیقه است.
اکتور از بچه های خوب این انجمنه![]()
سلام می بینم که تاپیکو خوب سرپا نگه داشتید دوستانمنم گفتم یه سری بزنم بگم از اولای آبان که گرفتم امروز دیدم اسلایدش لق شده یه طرفش با اینکه هوچ کاری بهش نداشتم (نمی دونم!
) بردم گفتند درست میشه البته نه ایران Sydney.
اسلايد لق از مشكلات عادي اين مدل و ساده هستش
95 ساده من امروز دقيقا تو 54 دقيقه از حالت خاموش تا فول شارژ . . .باطری منم 45 دقیقه شارج میشه...دستمال-بند-کابل پرینتر و شارجر 3 شاخه داشت)
حرف آكتور هم كاملا اثبات شده است.95 هشت گيگي كه من داشتم دقيقا تو 48 دقسقه از حالت low كه ديگه آخر آخراش بود تا فول شارژ طول كشيد
آخه ندیدی چه لقی می زنه ! قبلش که لقی نداشت شما هم نکته نگیر از صحبتهای من بگی از مشکلات عادی این مدلشه.
منم همين گوشي رو دارمشما هم نکته نگیر از صحبتهای من بگی از مشکلات عادی این مدلشه.
Ac 100-240 v
120mA,50-60 Hz
DC 5.3 v .500 mA
اینارو نوشته روش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)