تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 150 از 1635 اولاول ... 501001401461471481491501511521531541602002506501150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

صدای موتور زوم خیلی محسوس نیست چون در این مود به آرامی حرکت می کند و تمام تلاشش را می کنه که صدایی ازش در نیاد ولی در محیط های بی سرو صدا بیشتر نمایان می شود که در چنین محیطهایی حتی صدای نفس های شما و حرکت دست بروی دوربین محسوس تر از صدای زوم آن است. ولی در کل خوبه
    حجم فرمت raw هم در دوربین بنده حدودا 12 مگ هست و با وجود کارت های حافظه کنونی خیلی مشکلی از نظر کمبود فضا وجود نداره . نظر شخصی بنده این است که raw کلا یک حسنه چون مستقیما با کیفیت و جزییات عکس که همه دنبالشن سرو کار داره , نمی شه گفت برای یکسری ها حسن هست و برای یک سری دیگه نه. و بر اساس تشخیص عکاس از صحنه و کاربرد آن عکس می شه از این مود استفاده کرد.
    هرچی دوربین دارای امکانات بیشتری باشد یقینا حسن حساب می شه اما داشتن امکاناتی که کمتر مورد استفاده قرار می گیرن و یا حتی مورد استفاده هم قرار نمی گیرن و دادن پول بیشتری بابات چنین امکاناتی به نظرم کار درستی نیست
    Fz28 در اکثریت ریوهای که من دیدم بالاترین امتیاز رو گرفته یقینا دوربین خوبیه اما به شخصه من شاید از بیشتر امکاناتش استفاده چندانی نکنم بیشتر بودن قیمتش نسبت به سایر هم رده های خودش بیشتر به علت امکانات بیشتر اونه
    اونچه که من درمورد Fz28 خوندم می گه مثل بیشتر دوربینهای پانا یک دوربین نویزی است البته در ایزوهای بالا
    اما مهم اینه که شما در یم سال چند تا عکس با ایزوی بالا می خوای بگیری که این باید نقطه ضعفش باشه
    اما عکساش در ایزوهای پایین واقعا عالی بود و خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به نظر شما ببین این دو گزینه کدوم بهتره
    canon powershot sx10 is
    panasonic lumix dmc-fz28
    قیمت هر دو رو هم میشه بگید ؟
    و این که آیا در این رنج قیمتی میشه دوربین بهتری خرید ؟
    تقریبا هم قیمت هستند بین 400 تا 420 متغیر است
    در مورد بهتر بودن یکی نسبت به دیگری اگه چند صفحه قبلی رو بخونید یه چیزهای دستگیرتون میشه چون بچه ها هم sx10 هم fz28 هم h50 دارن وبرخی از عکساشم آپلود کردن
    یه نگاه بنداز

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

sسلام به دوستان
    بالاخره از دیجی کالا یه A590 خریدم شاید سه شنبه یرسه به دستم هدیش هم یه سه پایس

4. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض مقایسه دوربینهای مورد بحث در این تاپیک

بچه ها یه مقایسه در باره دوربینهای که تقریبا تو این مدت درموردشون بحث کردیم از سایتهای مختلف پیدا کردم و کنارهم قرار دادم براتون آپلود می کنم امیدوارم به کارتون بیاد
    با سپاس
    مقایسه اول
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقایسه دوم
    http://www.4shared.com/file/87787337/40159cb7/Compare_Digital_Cameras_-_Camera_Prices_and_Reviews.html
    Last edited by lofa; 16-02-2009 at 09:03.

6. 3 کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان حرفه ای من رفتم و عکس های sx1 و sx10 و g10 رو با هم مقایسه کردم ولی از اونجا که وارد نیستم فرفی ندیدم !!!اگه از دوستان کسی مقایسه کرده کدومش عکساش بهتره به ترتیب؟وکدومش نیاز به دست کاری کمتر داره(توسط فوتوشاپ)

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هرچی دوربین دارای امکانات بیشتری باشد یقینا حسن حساب می شه اما داشتن امکاناتی که کمتر مورد استفاده قرار می گیرن و یا حتی مورد استفاده هم قرار نمی گیرن و دادن پول بیشتری بابات چنین امکاناتی به نظرم کار درستی نیست
    Fz28 در اکثریت ریوهای که من دیدم بالاترین امتیاز رو گرفته یقینا دوربین خوبیه اما به شخصه من شاید از بیشتر امکاناتش استفاده چندانی نکنم بیشتر بودن قیمتش نسبت به سایر هم رده های خودش بیشتر به علت امکانات بیشتر اونه
    اونچه که من درمورد Fz28 خوندم می گه مثل بیشتر دوربینهای پانا یک دوربین نویزی است البته در ایزوهای بالا
    اما مهم اینه که شما در یم سال چند تا عکس با ایزوی بالا می خوای بگیری که این باید نقطه ضعفش باشه
    اما عکساش در ایزوهای پایین واقعا عالی بود و خواهد بود
    البته الان که قیمتش خیلی عالی است و خریدش معقول و یکی از بزرگترین حسن این دوربین سبکیش و کارکردن آسان با این دوربینه که حسن خیلی خوبیه شما H50 را اگر با کیف و باطری و شارجر بخرید تقریبا هم قیمت با fz28 می شود. نویز این دوربینها در این رده تقریبا برابر است. اگه review سایت dpreview را در مورد دوربین های سوپر زوم را دیده باشید می بینید که در رابطه با نویز هم در سطح دوربین های هم رده خو د مشکلی وجود نداردو نمی توان گفت چون سری های قبلی پاناسونیک نویزیست الزاما این دوربین هم نویزیست. کلا دوست من عکاسی با ایزو بالا چه در این دوربین وچه در هر دوربینی در این رده را فراموش کنید.
    بنده ام وقتی با فرمت RAW عکس پرتره می گیرم و چاب می کنم و وضوح تصویر را می بینم اینچنین جانب داری می کنم .

این چطوره به نظرشما نویزش بالاست؟؟ این عکس را خودم گرفتم

تو عکس اولی من به مدت 10 ثانیه نور دهی کردم اگر می خواستم با بالا بردن iso چنین عکسی بگیرم نویز بیداد می کرد و فرقی هم نمی کنه با هر دوربینی در این رده این موضوع صدق می کنه ولی قبول دارم بعضی ها هم در سطح خودشون بد عمل می کنند اگه آن REVIEW که گفتم را دیدید می بینید که p80 عکساش تو iso بالا نویزش خیلی زیاده.
    دومی هم با iso 400 در شرایت نوری کم
    با کمال احترام

9. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست من این دوربین در بازار جهانی هم قیمت با دوربین های هم سطح خدشه مثل h50 , sx10 ,ولی متعصفانه در کشور ما به خاطر عدم نظارت صحیح دستگاه های زیربط , بازگانی ها با هر قیمتی که صلاح می دونن عرضه می کنند. که دودش مستقیم به چشم مصرف کننده می رود نمونش خود من

11. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

دوستان حرفه ای من رفتم و عکس های sx1 و sx10 و g10 رو با هم مقایسه کردم ولی از اونجا که وارد نیستم فرفی ندیدم !!!اگه از دوستان کسی مقایسه کرده کدومش عکساش بهتره به ترتیب؟وکدومش نیاز به دست کاری کمتر داره(توسط فوتوشاپ)

اگه اندازه ي سنسور و نوع سنسور رو مد نظر قرار بديم به ترتيب sx10,sx1,G10 بهتر عمل ميكنن.البته تفاوتشون جزئي هست و زياد محسوس نيست.ولي G10 در نور كم مطمئنن بهتر عمل ميكنه چون سنسورس بزرگتره (1/1.7)و هر چه سنسور بزرگ تر باشه نور بيشتري جمع ميكنه.(بازم ميگم شايد تفاوتشون جزئي باشه).براي چاپ عكس هم G10 حرف اول رو ميزنه چون هر چه مگاپيكسل بالاتر باشه عكس رو ميشه در سايز بزرگتر چاپ كرد.(اندازه ي سنسور دو تاي ديگه 1/2.3 هستن).كيفيت عكس G10 به نظرم بهتره ولي خوب آيا به زوم 20 دوتاي ديگه مي ارزه؟؟؟؟؟

به اندازه ي سنسور ها توجه كن.

13. 3 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من این طور که ویژگی های دو دوربین رو دیدم fz28 بهتره هم کیفیت فیلم برداری hd داره و هم باتریش نیم قلمی نیست و شارژی هست برد فلاشش هم بیشتر هست از sx10 من می خواستم از سایت digi kala بگیرم که یه 3 پایه هم هدیه می ده اما در حال حاضر fz28 رو نداره می خواستم ببینم نظر شما در مورد این دوربین چیه و اینکه قیمت همچین 3 پایه ای چنده و آیا میارزه که خودم برم و از بازار دو تاش رو بخرم یا اینکه همون sx10 رو بخرم ممنون میشم اگر با توضیحاتتون راهنماییم کنید و اینکه فرمت raw بهتره یا jpeg ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض بررسی فیلم برداری دوربینهای مورد بحث

نزدیک به 40 ویدئو از دوربینهای
    Fuji S100fs
    Fuji S9600
    H50
    P80
    570 المپیوس
    FZ28
    SX110
    SX10
    S2000HD
    را دانلود و تبدیل به فرمتی کردم که به شه از اون برای وی سی دی یا دی وی دی پلیر های خونگی از اون استفاده کرد
    ما حصل این کار چند ساعته من این شد
    • Fuji S9600 در فیلم بردارش ضعیفتر از همه بود البته قابل پیش بینی بود چون یه دوربین مخصوص عکاسی است با تکنولوژی 2006
    • المپیوس 570 هم فیلم برداریش از لحاظ ضعیف بودن در رتبه دوم بود مضاف براینکه هنگام فیلم برداری امکان زوم نداشت
    • نیکون p80 در رده سوم نیکون فکرکنم بهتره واسه عکاسی
    • در مورد Fz28 احساس کردم هنگام فیلم برداری تصاویر پرش دارن
    • H50 و fuji S100fs هرچند فیلم برداریشون Hd نبود ولی تصاویری بسیار شفاف روشن و عالی داشتن
    • Sx10 و SX110 فیلم برداری خوبی داشتن
    • درمورد فیلم برداری S2000hd به نظرم بهترین بود حتی خیلی بهتر از خیلی از هندیکمهای معمولی

بازم می گم من این ویدئوها رو از سایتهای ریوو دانلود کردم و ملاک نظراتم هم همونها هستن
    امیدوارم بتونه کمکی کرده باشد
    با سپاس

16. 2 کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •