IGN هم به این بازی نمره ی 9 داد!
9 برای UK و 8.7 برای Aus .
IGN هم به این بازی نمره ی 9 داد!
9 برای UK و 8.7 برای Aus .
PS3/XBOX360 Comparison
كيفيت SD :
كيفيت HD:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقايسه هاي GT حرف نداره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين كنسول ما نتركه شانس آورديم !!!
داشتيم بازي ميكرديم يهو برقا رفتو اومد !!!
يه كاري كرديم تو اين وضعيت برق !!!
دقيقا بعد از اينكه Mr ChainSaw رو كشتم برقا رفتو اومد !!!
خدا بگم اين Sheva رو چي كار كنه !!!
2بار اره شد ...
خیلی از fan ها تو فروم های خارجی منتظر امتیازی در حد 9.8 یا 10 بودن
يك چيزي ديدم براتون تعريف كنم بخنديم دوره هم !!!
داشتيم با استاد بزرگ Optimus Prime جون Co'Op ميرفتيم كه يوهو من Disconnect شدم !!!
بعد Sheva هم شد bot !!! اصلا تير نميزد نميدونم چرا !!! بعد منم تكو تنها بين اون همه Majini !!!
مردم ... بعد كه دوباره اومدم ديدم Sheva هيچي نداره !!! دريغ از يك عدد كلت بدون گلوله !!!
پس نتيجه ميگيريم كه من ديگه نميتونم Single بازي كنم ...
چون اونجايي كه من هستم هر نفر كمه كم بايد 100تا گلوله و حتي بيشتر از اسلحه هاي مختلف داشته باشه ...
وای که چه سخت شده زامبی ها که دیگه اسلحه بازوکا میگیرن دستشون تازه جلیقه ضد گلوله هم برداشتن نمیدونم اینا زامبی هستن یا سربازان ارتشی با تمام قوا.خیلی سخت شده این اواخرش.پدرم رو دراورده هرچند که روی اسون دارم میرم و جلیقه ضد گلوله دارم.تازه دشمنان هم که زیاد تر شدند.حشره هایی پیدا شدن که با چنگالاشون شکمتون رو در میارن یا این مارمولک ها زبون دراز.یه جا چند تا تخم این حشره ها بود که روی سقف بود بعد رفتم یه اهرم رو کشیدم بعد یه صدایی اومد رفتم دیدم یکی از تخمها پاره شده و داره ازش شیره می چکه کم که رفتم جلو ، از سقف پرید پایین شکمم رو دراورد.من که از ترس سکته کردم!
موفق باشد.
متاسفانه این تاپیک هم راه تاپیک Grand Theft Auto IV رو پیش گرفته. قرار بود اگه پستهای نامربوط در تاپیک دیدین با زدنگزارش بدین نه اینکه جواب اون پست رو بدین چون کار رو خرابتر می کنه!
بنابراین تایپک به مدت 48 ساعت بسته و تمامی پستهای اسپم و شایعات در مورد پی سی و جواب های این پست ها حذف خواهد شد.
کلی پست پاک شد. یک کاربر به خاطر توهین کردن اخطار گرفت و در نتیجه تاپیک باز شد.
پس دیگه این انتظار میره که جواب شایعات و توهین ها رو ندین.
همچنین سوال در مورد انتشار بازی برای PC رو در تاپیک تاریخ عرضه بازی های آینده عنوان کنین نه در این تاپیک. (این صحبت آخر کلی بود)
شروع کنین!
آخیش.بلاخره دوباره باز شد.یه مدت نبود احساس تنهایی میکردیما.
خب به نظر شما این بازی بیشتر بهتون چسبید یا نسخه چهارم؟شما اگه بودید به بازی نمره ی چند میدادید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)