تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 949 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

6

دهه یعنی اگه شارژ کنی سرعتو میکشن پایین
    من امروز زنگ زدم فروشندش گفت 256 دانلودش رو 60 حالا واسه شما 512 رو 88!!!!

سلام
    نه بابا قاط زدیا!!!!
    اون فروشنده هم برات خالی بسته ، سرعت دانلود 256 در بهترین حالت 32 کیلوبایت در ثانیه هست .

اون سرعتی هم که تو عکس میبینی برای من زده به مگابایت هست نه کیلوبایت

قضیه سرویس من که از امروز سرعتش میاد پایین اینه که از حدود 1 ماه پیش فکر کنم به اشتباه کانفیگ یه سری اکانت ها رو ریست کردند و سرعت من که 512 بود شده بود 1 مگ !!!!و خلاصه حالی به حولی
    که در این مورد اگه آقا افشین بگن چی شده بوده بهتره

خوب امروز وقتی شارژ کنم معلومه که اشتباهشون رو اصلاح میکنند دیگه واسه همین من ناراحتم

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    نه بابا قاط زدیا!!!!
    اون فروشنده هم برات خالی بسته ، سرعت دانلود 256 در بهترین حالت 32 کیلوبایت در ثانیه هست .

اون سرعتی هم که تو عکس میبینی برای من زده به مگابایت هست نه کیلوبایت

قضیه سرویس من که از امروز سرعتش میاد پایین اینه که از حدود 1 ماه پیش فکر کنم به اشتباه کانفیگ یه سری اکانت ها رو ریست کردند و سرعت من که 512 بود شده بود 1 مگ !!!!و خلاصه حالی به حولی
    که در این مورد اگه آقا افشین بگن چی شده بوده بهتره

خوب امروز وقتی شارژ کنم معلومه که اشتباهشون رو اصلاح میکنند دیگه واسه همین من ناراحتم
    اونو که میدونم ولی واسه شما هم مگابیته نه مگابایت
    پس این چه مدل 256 که رو 32 بستنش
    من الان 128 دارم دانلودش رو 28 ه

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

سلام
    خوب من استانداردش رو گفتم دیگه
    استانداردش (تو ایران !!) اینه که هر سرعی هست تقسیم بر 8 کنی !!!! یه سری شرکت ها این سرعت رو بهت میدن نه کمتر نه بیشتر (مثل فن آوا) یه سری شرکت ها هم هستند که سرعت رو باز میگذارند . مثل پارس آنلاین . پارس آنلاین سرویس های ویژه اش خیلی گرونه ، ولی یه دوست من 128 داشت بعضی شبها سرعتش به 200 kb در ثانیه هم میرسید !!!! میدونی یعنی چی ؟!؟!؟!
    یعنی فضا

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

ظاهراً آقا افشین هم دیگه از ما خسته شده که اینجا زیاد سر نمیزنه به هرحال ما همیشه بهشون ارادت داریم.

راستی سرعتم همونطور که گفتم بعد از این که دوباره شارژ کردم دوباره شد همون 512 .
    خلاصه این که این یه ماه که سرعتم شده بود 1 مگ خیلی حال کردم ،
    اون یه هفته ای که سرعت من خراب شده بود رو حسابی جبران کرد

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

سلام آقا افشین .
    یه سوال فنی داشتم

من تو یه سایت فعالیت میکنم که به هر کاربر اجازه میده در هر 24 ساعت فقط از یک آی پی استفاده کنه و اگر کس دیگه از آی پی من استفاده کرده باشه من دیگه نمیتونم فعالیت کنم . یعنی اگه آی پی من share باشه به مشکل بر می خورم .

امروز صبح که به اینترنت وصل بودم یه دفعه اینترنت خراب شد و کانکت میشد ولی دیتا ترسفر نمیکرد !!!
    خلاصه هر کاری کردم نشد و بی خیالش شدم ، حدود نیم ساعت بعدش برگشتم دیدم درست شده .

اما چشمت روز بد نبینه ، تا رفتم تو اون سایته دیدم به آی پی من گیر داده و میگه یه نفر دیگه هم از این آی پی در 24 ساعت گذشته برای فعالیت در این سایت استفاده کرده . بعدش هم هر چی مودم ریست کردم ، از دستور ipconfig /flushdns استفاده کردم ، کش مرورگر پاک کردم ، از سایت خارج شدم و دوباره وارد شدم و ... فایده نداشت ، انگار دقیقا ً مشکل همون آی پی هست . دفعه قبل که اینجوری شد چند روز طول کشید درست بشه و حسابی به من خسارت زد !!!

حالا سوال من اینه که آیا آی پی های شرکت فن آوا share هستند و هر چند تا یوزر 1 آی پی مشترک دارند ؟
    آخه آی پی من که داینامیک نیست که هی تغییر کنه ؛ استاتیکه و همیشه ثابته ، ولی این جور که از شواهد پیداست بین چند نفر share شده !!! ؟؟؟
    آخه من قبلاً از این مشکلات نداشتم و آی پی من این جور مشکلات براش پیش نمی اومد ولی از وقتی اومدیم تهران گاهی اوقات اینطوری میشه که خیلی به کار من توی اینترنت لطمه میزنه .
    حالا نظر شما چیه آقا افشین ؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام آقا افشین .
    یه سوال فنی داشتم

من تو یه سایت فعالیت میکنم که به هر کاربر اجازه میده در هر 24 ساعت فقط از یک آی پی استفاده کنه و اگر کس دیگه از آی پی من استفاده کرده باشه من دیگه نمیتونم فعالیت کنم . یعنی اگه آی پی من share باشه به مشکل بر می خورم .

امروز صبح که به اینترنت وصل بودم یه دفعه اینترنت خراب شد و کانکت میشد ولی دیتا ترسفر نمیکرد !!!
    خلاصه هر کاری کردم نشد و بی خیالش شدم ، حدود نیم ساعت بعدش برگشتم دیدم درست شده .

اما چشمت روز بد نبینه ، تا رفتم تو اون سایته دیدم به آی پی من گیر داده و میگه یه نفر دیگه هم از این آی پی در 24 ساعت گذشته برای فعالیت در این سایت استفاده کرده . بعدش هم هر چی مودم ریست کردم ، از دستور ipconfig /flushdns استفاده کردم ، کش مرورگر پاک کردم ، از سایت خارج شدم و دوباره وارد شدم و ... فایده نداشت ، انگار دقیقا ً مشکل همون آی پی هست . دفعه قبل که اینجوری شد چند روز طول کشید درست بشه و حسابی به من خسارت زد !!!

حالا سوال من اینه که آیا آی پی های شرکت فن آوا share هستند و هر چند تا یوزر 1 آی پی مشترک دارند ؟
    آخه آی پی من که داینامیک نیست که هی تغییر کنه ؛ استاتیکه و همیشه ثابته ، ولی این جور که از شواهد پیداست بین چند نفر share شده !!! ؟؟؟
    آخه من قبلاً از این مشکلات نداشتم و آی پی من این جور مشکلات براش پیش نمی اومد ولی از وقتی اومدیم تهران گاهی اوقات اینطوری میشه که خیلی به کار من توی اینترنت لطمه میزنه .
    حالا نظر شما چیه آقا افشین ؟

اول سلام
    1. اتفاقا من پيگير اين تايپيك هستم و هر روز دو تا سه بار سر ميزنم
    2. در مورد سوالتون ببينيد درسته آي پي كه شما ميبينيد استاتيكه و تقريبا در طول هر 10 روز يا بيشتر يك آي پي ميبينيد اما توجه كنيد اين IP متعلق به كل پورت هست يعني چي ؟
    ما يك پورت داريم با IP مثلا 128.32.0.25 كه يك اي پي استاتيك هم هست مثلا براي كسي كه اين خط رو خريده حالا اين پورت داراي سرعت 1 مگ هست( مثلا ميگما اينارو) حالا اگر شما در منزل خودتون 3تا سيستم داشته باشيد و همرو از اين خط به نت وصل كنيد IP همشون يكي ميشه در عين حال آي پي شما استاتيك بوده و در عين حال هم براي هر سه سيستم يكسان هست . نتيجه اينكه يك اي پي استاتيك روي سه تا سيستم ثبت شده
    هر 10 كاربر در فن اوا يك IP دارند يعني روي يك پورت هستند. بنابراين شما و حدود 10 نفر IP يكساني داريد.
    راه حل : اگر كاري كه انجام ميديد ماهانه بيشتر از 20 هزار تومان خودمون براتون سود داره يه IP استاتيك بخريد ماهانه 5000تومانه و ديگه اين مشكلو نداريد
    Last edited by شـیـفــو; 04-10-2010 at 12:40.

7. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    به نظرمن دیگه فن اوا هم فهمیده که بدون دزدی نمیتونه سود کنه ومثل بقیه شرکت ها .......
    این تست هست که الان گرفتم سرعت: تهران 512

نمیدونم شایدم نماینگی که من دارم ازش سرویس میگیرم دزد شده!!
    الان سرویس 512 5G فن اوا چند میده؟
    این نمایندگی داره میده32 تومان
    پینگم که افتضاح شده!
    با این وضعیت نه میتونم دانلود کنم نه بازی

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

...
    با این وضعیت نه میتونم دانلود کنم نه بازی...

عزیزم قرارنیست با اینترنت دانلود کنی یا بازی ! فقط باید pdf علمی بگیری که براش 56 kbps کافیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام

اگه ممکنه سرویسهایی که الان فن آوا میده و قیمتهاش را بگید در سایتش که هیچی نیست!

من یک سرویس 128 محدود با دانلود شبانه میخوام. سرعت دانلود روزانه و شبانه اش چقدر است؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •