سعی کن در درجه ی اول گارانتی یاس بگیری.
گوشی پلمپ با گارانتی یاس بگیر و تموم.اصلا نذار بهش دست بزنه.نه نرم افزار نه آپدیت..گوشی نو هیچ چیزی لازم نداره.هر چی میگن چرت میگن.
سعی کن در درجه ی اول گارانتی یاس بگیری.
گوشی پلمپ با گارانتی یاس بگیر و تموم.اصلا نذار بهش دست بزنه.نه نرم افزار نه آپدیت..گوشی نو هیچ چیزی لازم نداره.هر چی میگن چرت میگن.
مخلصیم.. آدرس بده خودم میارم دم منزل تقدیم میکنم
.
شما اگه چشمت گوشی رو گرفته یه زنگ بزن نمایندگی و یه مشورتی بکن باهاشون ببین در مورد قیمت چی میگن بهت
اینجا مثل تاپیک سخت افزار تاپیک ویژه درخواست قیمت نداره یا من پیدا نکردم؟ به هر حال امروز یه سری قیمت (از یه فروشنده آشنا) گرفتم، گفتم اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد: (قیمت ها با گارانتی هستند)
HTC
Touch Diamond = 400
Touch 3G = 415
Touch 2 = 490
Touch HD = 665
Sony
Xperia X1 = 430
خیلی لطف کردید .. انجا تاپیک قیمت نداره متاسفانه .. راستی اگه اون سایت مال خودته بگه من کارت دارم .. میخوام مشورت بگیرم ازت
دورود بر شما. 3jokes_x واقا دستت درد نکنه خیلی ممنون میشم اگه قیمت HTC viva رو بگی
سبز باشید و شاد
این پک نرم افزاریتو به ما هم ... آره؟![]()
دستت درد نکنه بازم ادامه بده!اینجا مثل تاپیک سخت افزار تاپیک ویژه درخواست قیمت نداره یا من پیدا نکردم؟ به هر حال امروز یه سری قیمت (از یه فروشنده آشنا) گرفتم، گفتم اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد: (قیمت ها با گارانتی هستند)
HTC
Touch Diamond = 400
Touch 3G = 415
Touch 2 = 490
Touch HD = 665
Sony
Xperia X1 = 430
ممنون از قیمت xperia..... میشه بگین کجا بگیرم؟ علاءالدین میرم..... گارانتی کجا خوبه؟ بی گارانتی بگیرم چطوره؟....
ممنون از نزرطون(ببخشید نظرتون!)......
touch 2 که جدید اومده و مطمئنا قیمتش پایین تر از 350 خواهد آمد (خودتون ببنید از X1 گرونتره (جای خنده داره) )
در رابطه با 3g هم فکر نکن قیمتش توی 400 باشه باید توی 300 باشه شما مطمئنی درست نوشتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)