تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 308 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض برچسب N73

سلام به همه دوستان عزیز و گرامی ...
    بادید خدمت شما دوستان عزیز و گرامی برسانم که 3 ماه پیش یکی از دوستان من از کشور آمریکا برای بنده گوشی N73 آوردند که جالب هست براتون در رابطه با شکل ظاهری آن توضیحی بدم ...
    1 - هدست گوشی من مثل هدست گوشی های N73 Music است با ابن تفاسیر که ...
    قسمت کنترل ، مثل N73 های داخل ایران به همان تعداد دکمه و دقیقا به همان شکل می باشد ، اما قسمت خود هدست که در واقع بخش دوم آن می باشد شبیه به هدست های گوشی سونی اریکسون است با این فرق که روی هدست آرم شرکت نوکیا هک شده .
    2 - رنگ خود گوشی کرم رنگ هست که اولین باره من این رنگی رو ، اون هم در N73 میبینم .
    3 - مموری 128 مگابایت دارد که البته الان به 2 گیگ ارتقا دادم و هیچ گونه مشکلی نداره ...
    4 - ورژن نرم افزار این گوشی V4.0736.3.2.1 است که تا به حال هیچ گوشی رو ندیدم که چنین ورژنی داشته باشه ...
    5 - تمام اماکانات یک N73 Music رو داره با همان اکولایزر ها و تنظیمات موزیک ...
    6 - صدای گوشی را با Music تست کردیم که خیلی زیاد تر است به طوری که آدم سردرد میگیره ...

در صورتی که قصد فروش این گوشی رو داشته باشم ، به چه قیمتی می تونم بفروشمش / اگر هم عکس از این گوشی خواستیدید براتون میزارم...

و می خواستم بدونم که چه کسی اطلاعات کافی و کاملی از برچسب های درون گوشی را داره که حاوی چه اطلاعاتی است ؟؟؟

سپاسگذار از شما ...

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

چه جالب .... اگه ممکنه براتون عکسش را بزارید ... کیفیت عکسبرداریش چطوریه ؟ مثل همونه یا فرق داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید. من یک گوشی N73 دارم ولی هیچ برنامه ای که با پسوند SIS باشه روی گوشی من نصب نمیشه.حتی برنامه های S60 V3. وقتی می خوام برنامه را نصب کنم این پیغام را میده Expired CERTIFICATE. ولی برنامه های جاوا یا JAD , JAR مشکلی برای نصب ندارند.تاریخ گوشی را عقب بردم .گوشی را کامل فرمت کردم اما بازهم جواب نمیده. قبلا هم یک گوشی N73 داشتم وقتی فرمتش کردم همین مشکل را پیدا کرد ولی یک دفعه که با کابل به PC وصل بود ( به اینترنت متصل نبودم) طوری که وقتی یک برنامه در حال نصب روی گوشی باشه در حدود 3 - 2 ثانیه شروع کرد به نصب به صورت اتوماتیک و بعد از اون درست شد و دیگه مشکلی نداشت. لطفا من را راهنمایی کنید.ممنون.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

برنامه های دیگر رو تست کن

شاید ایراد از تاریخ نباشه

ساین کردن نیاز داشته باشه و...

مشکلاتی دیگر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون میشم اگه طریقه ساین کردن را بفرمایید. چون برنامه های دیگه را امتحان کردم و جواب نگرفتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان
    نرم افزار تبدیل n73 به وب کم را از کجا میشه گرفت؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

13

با عرض سلام و خسته نباشید. من یک گوشی N73 دارم ولی هیچ برنامه ای که با پسوند SIS باشه روی گوشی من نصب نمیشه.حتی برنامه های S60 V3. وقتی می خوام برنامه را نصب کنم این پیغام را میده Expired CERTIFICATE. ولی برنامه های جاوا یا JAD , JAR مشکلی برای نصب ندارند.تاریخ گوشی را عقب بردم .گوشی را کامل فرمت کردم اما بازهم جواب نمیده. قبلا هم یک گوشی N73 داشتم وقتی فرمتش کردم همین مشکل را پیدا کرد ولی یک دفعه که با کابل به PC وصل بود ( به اینترنت متصل نبودم) طوری که وقتی یک برنامه در حال نصب روی گوشی باشه در حدود 3 - 2 ثانیه شروع کرد به نصب به صورت اتوماتیک و بعد از اون درست شد و دیگه مشکلی نداشت. لطفا من را راهنمایی کنید.ممنون.

اول سلام بعد بگم که گوشی n73 و n95 از سیستم عامل سیمبیان 9.1 و 9.2 استفاده می کنند که روی هیچ یک از این سیستم ها به هیچ عنوان نمیشه فایل های sis را نصب کرد !

نوکیا برای گوشی های جدید خود از قبیل n73 و n95 و ... فایل های sisx را معرفی کرده است !

sis یک نوع فایل قدیمی برای مدل های قدیمی نوکیا می باشد ( مثل 6600 و ....)

اگر شما بتونید روی n73 فایل های sis را نصب کنید . این یعنی این که گوشی شما سیستم عاملش ایراد دارد و شما باید گوشی خودتان را فلش کنید !

موفق باشید !!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

13

نه تنها من !
    خیلی گوشی های دیگه ای که پسر خاله ی من موبایل فروشی داره Sis هم نصب میشه !!!!

یعنی همشون خرابن ؟؟؟؟

اینطور نیست.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

لطفا در مواردی که اطلاع ندارین اظهار نظر نکنین!!!

ان73 پسوند sis
    sisx
    هر دو رو ساپورت میکنه
    اون ارورر هم مربوط به تاریخ اینستال
    برنامه روی
    گوشی هستش و ربطی به ساین کردن نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •