یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی می خوام
ممنون
یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی می خوام
ممنون
سلام دوستان يه سوال مهم دارم :
من unicode فارسي رو (30p46p0) گرفتم و گوشيم c2 هستش. ميخوام ببينم اين فريمور كه h2 هست و هر دو ويژگي h2 , c2 رو داره ميشه رو گوشيم بذارم يا نه؟ ممنون ميشم اگه كسي راهنماييم كنه.
کمک
من با این فریم ور گوشیمو فلش کردم اولش آنتن نمیداد و توی منوش نمی رفت الان دیگه روشن نمیشه
30p46p.zip (51.45 MB)
چه کار کنم؟
سلام دوست عزیز من این کارو کردم بعد 2 بار 100% شد ولی گوشی خود به خود خاموش شد بعد چند دقیقه هم فیلد داد آلانم هر کاری میکنم
گوشی روشن نمیشه
ولی وقتی به pc وصل میکنم همون پیغام درایوو میده با اینکه گوشی خاموشه و برنامه هم گوشی رو مشناسه
اگه می شه راهنماییم کنید چیکار کنم
ممنون![]()
خوب سلام میکنم خدمت بچه ها و یه عذر خواهی میکنم نسبت به این چند پستی که جواب ندادم .
والله من با این فریم ور که کار میکردم روی گوشی خودم جواب داده و هیچ مشکلی هم نداره. اما بازم با همین وجود گشتم و واستون یه فایل پیدا کردم که امیدوارم بهتون کمک کنه .این فایل رو از سایت جی اس ام فروم پیدا کردم و با اجازه مدیر محترم اون سایت اینو براتون میذارم:
شنیده بودم گوشی های A1200r رو كه با RSDLite فلش میكنن
بعد از فلش قسمت تاچ بالای گوشی از كار میفته و آنتن نمیده
و شارژ نمیكنه و ...
حالا من واسه اوناییكه این مشكلو دارن یه فایل سالم آپلود می كنم
كه ایشاالله كارشون راه بیفته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من فریم ویر 53p دارم .میخام ارتقا بدم .اینترنتم که کلنگیه .یکی کمک کنه !!!!!!!!!!!
سلام به دوستان
گوشی من a1200r هستشو سیستم c2 داره من میخوام (30p46p0) با unicode فارسی روش بریزم اما ظاهرا این فریمور h2 هستش میخوام بدونم اگه روگوشیم نصب کنم گوشیم به هم میریزه یا اگه میشه چه چیزایی رو باید در نظر بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام
ممنون میشم اگه لینک دانلود ورژن جدید MPKG و Winamp رو برام بزارین .
اين فريمور مشكل داره
Last edited by s-b; 20-01-2008 at 22:37.
سلام
اگه به چند صفحه قبل برگردي تو يكي از پستاي صادق عزيز ميتوني پيدا كني
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)