سلام
میخواستم ببینم متولدین سال 1368 میتونن در کنکور 88 هم شرکت کنن؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
سلام
میخواستم ببینم متولدین سال 1368 میتونن در کنکور 88 هم شرکت کنن؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
ممنون از کمکاتون...
ولی....
من میدونم... اصلا ضریب زمین برای پزشکی 0 هست... تازه دفترچه هاشم جدا شده...
ولی برای مثال یکی از دوستان من که زمین رو تو سنجش 100 زده بود... رتبش تو زیرمجموعه 1 (یعنی بدون حساب زمین) حدود 4000 شده بود... ولی تو زیر مجموع فکر کنم 3 (یعنی با حساب زمین) شده بود 600.
تراز زمینش شده بود 14000
پس اینجور درسا که بقسه کم میزنن شدید تراز میده...
الان من زیستو 90 بزنم... تراز در حدی میاد که مثلا میشم 400 کشور...
ولی اگه ریاضی رو 90 بزنم بعید میدونم بالاتر از 50 بیاد...
در کل دستون درد نکنه...
moein jan shoma zisto90 bezan man rotbe zire hezar ro baraye zir goruhe avalet tazmin mikonam vali age riazi ro dar hade 70,80 bezani va zisto dar hade 50 be sakhti mituni,ino jeddi migam bavaret beshe ke man faghat ba ziste 95 darsad pezeshki ghabul shodam.albate ino behet begam ke hameye ina bastegi be in dare ke che reshteyee dust dashte bashi(akh pesar cheghad hal mide avale terme mishe paye kamputer neshast
hame harfa ke zadi ghabul hamash be in bastegi dare ke to bekhai che reshteyee beri masalan bara daru zamin kheili moheme vali age kasi mikhad pezeshki dandan ghabul she(zirgoru 1)age zist 90 be bala bezane rotbe zire 1000 tu un zirgoruh hatmiye vali age biad riazi 60,70 bezane va zisto50,60 bayad khodafezi kone mage inkedarsaye digasho khoda zade bashe![]()
شرمنده که وقتتون رو گرفتم...
بله.. همون طور که زیست و (و شیمی) تراز بالایی نمیده... ولی پایین زدنشون افتضاح تراز رو پایین میاره...
منظور من اینه که اکثر کسایی که جای خوب قبول میشن... زیست و شیمی رو بالا زدن... و رقابت بین درسای دیگه بوده... حالا از بین درسای دیگه ریاضی و فیزیک بیشتر ارزش سرمایه گذاری داره چون بیشتر تراز میده...... البته اینها در مورد دانشگاههای تهران و شهیدبهشتی و ...هست که من از خودم نمیبینم.... فقط در حد اطلاع....
مدرسان شريف سايت داره؟؟اگر داره برام لينكش رو بذاريد.ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
یچه ها فردا بعد آزمون این جا جمع بشبم یا نه ؟
قربونه همتون
سلام من هم میام
از بچه های این فروم چه کسانی آزمون ها گذشته تعاوني سنجش و میخوان ؟
یه پیشنهاد به همه!! اگه میخواید رتبه ی کانونتون واقعی تر باشه شنبه بعداز ظهر امتحان بدید... واقعاً که این کانون سیستم چرندی داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)