سلام میشه به من بگید چی کار کنم موقعی که از g mailمیام بیرون پسوورد و یوزر اونجا نمونه اخه وقتی میام دوباره برم فقط یک حرفو ممیزنم بقیش میاد ؟
سلام میشه به من بگید چی کار کنم موقعی که از g mailمیام بیرون پسوورد و یوزر اونجا نمونه اخه وقتی میام دوباره برم فقط یک حرفو ممیزنم بقیش میاد ؟
ایا امکان داره در یک کامپیوتر خاص تعدادی سایت را فیلتر کرد اگر ممکنه چه طوری فیلترش رو باز کنم؟
فکر نکنم از پاور باشه البته امتحان نکردم هاردم صدائی مثل سائیدکی دندون یا خش خش رو میده سیستم چند بار ریست میشه بعد ویندوز بالا میاد
درود تازه وارد.
اینجا جای این سوال نیست. به بخش سیستم عامل رجع کن.
باید History و Cache مرورگر رو پاک کنی.
این امکان از دو طریق وجود داره:
1. فیلترهای سخت افزاری
2. فیلترهای نرم افزاری مثل فایروال و یا قابلیت کنترل خانواده ویندوز ویستا یا سون
روش اول که فقط در مخابرات و ISP ها استفاده میشه.
روش دوم در میان کاربران خانگی.
باید به یوزر ادمین دسترسی داشته باشی و لیست فیلترینگ برنامه رو تغییر بدی.
از نظر من چنین کاری (نرم افزاری) خیلی بدرد بخور و کاربردی نیست.
Last edited by aqronis; 23-09-2009 at 23:47.
سلام دوستان
پی سی خونه چند وقته مشکل پیدا کرده
وقتی {معمولا}از رایتر استفاده می کنم یا از اطلاعات روی هارد استفاده می کنم ،از هارد صدایی میاد شبیه چیلیک چیلیک {عجب توصیفی} و بعد سیستم ریست می شه وویندوز بالا نمیاد و پیغام
nvidia boot agent224.052.زمانی که دوباره سیستم خاموش و روشن بشه ویندوز بالا میاد.مشکل از کجاست ؟!
Copyrighte….
Copyrighte….
Pxe-…exiting nvidia boot agent
Pxe..media test failure.check cable
Disk boot failure, Insert system disk and press enter
کابل،پورت ساتا رو عوض و جا به جا کردم.نرو و الکل هر دو موقع رایت یا ایمیج گرفتن ریست می شوند.سیستم با آخرین آپدیت مک آفی اسکن کردم.سخت افزارهای جانبی رو از سیستم جدا کردم.رم ها رو جابه جا ...خلاصه هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم .
ممنون
پ.ن:جستجو کردم اما جوابم رو میان سوال ها ندیدم.
سلامسلام دوستان
پی سی خونه چند وقته مشکل پیدا کرده
وقتی {معمولا}از رایتر استفاده می کنم یا از اطلاعات روی هارد استفاده می کنم ،از هارد صدایی میاد شبیه چیلیک چیلیک {عجب توصیفی } و بعد سیستم ریست می شه وویندوز بالا نمیاد و پیغام
nvidia boot agent224.052
Copyrighte….
Copyrighte….
Pxe-…exiting nvidia boot agent
Pxe..media test failure.check cable
Disk boot failure, Insert system disk and press enter
.زمانی که دوباره سیستم خاموش و روشن بشه ویندوز بالا میاد.مشکل از کجاست ؟!
کابل،پورت ساتا رو عوض و جا به جا کردم.نرو و الکل هر دو موقع رایت یا ایمیج گرفتن ریست می شوند.سیستم با آخرین آپدیت مک آفی اسکن کردم.سخت افزارهای جانبی رو از سیستم جدا کردم.رم ها رو جابه جا ...خلاصه هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم .
ممنون
پ.ن:جستجو کردم اما جوابم رو میان سوال ها ندیدم.
دوست عزیز احتمالا هاردتو مشکل خورده و بد سکتور گرفته
یه بار بذارید check disk بشه (زو درایو کلیک راست کنید proprties-- tools) بعد ریست کنید و چک کنید ببینید برطرف میشه؟
ممنون دوست عزیز
اینکار رو انجام دادم ،اما بعدش صدا و ریست شدن سیستم مرتب بیشتر شد .به حدی که به محض بالا اومدن ویندوز ریست می شد.
از طریق سیف مد می خواستم شبکه کنم که اروری مربوط به این فایل رو می داد :
a34vbns.sysفلش مموری که به سیستم زده بودم هم ویروس داشت!
Description: a347bus.sys is located in the folder C:\Windows\System32\drivers. Known file sizes on Windows XP are 160,640 bytes (81% of all occurrence), 158,720 bytes.
The driver can be started or stopped from Services in the Control Panel or by other [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The program has no file description. The program is not visible. There is no detailed description of this service. It is not a Windows system file. a347bus.sys seems to be a compressed file. Therefore the technical security rating is 49% dangerous, however also read the users reviews
.
هارد رو به یک سیستم جدید زدم ،فایل رو پاک کردم و ویندوز نصب کردم.صدا خیلی کم و با ولوم پایینه ،ریست هم نمی شه مگر برای رایت . اما وقت درایو سی برای بد سکتور بررسی می شه این صدا مرتب به گوش می رسه .
نرم افزار قوی برای بررسی بد سکتور چه چیزی پیشنهاد می کنید ؟!
ممنون
عجيبه؟؟
شما هيچ موقعي غير از رايت مشكل ريست نداريد؟
در مورد نرم افزار رفع بد سكتور هم
اجازه بديد ببينم الان حضور ذهن ندارم..
با سلام خدمت دوستان گل بنده یک دستگاه مدم tp linke 8811 دارم چطور می تونم راهندازیش کنم و user pass isp رو بدم توش و پورت lan رو راهندازی کنم در ضمن یک بار رفتم تو تنظیمات مدم ازم یوزر پسورد خواست admin رو دادم حالا واسه بار دوم میخوام برم تو تنظیمات یوزر پسورد admin رو قبول نمیکنه راهی نیست که بشه پسوردشو ریست کرد لطفا راهنماییم کنید تا مشکلم حل شود با تشکر از شما دوستان گل.
والا خودم هم گیج شدم.وضع سیستم عجیبه
غیر قابل پیش بینه ! بعضی وقتها موقع رایت ریست می شه بعضی وقتها نمی شه ! موقع اجرا چند تا برنامه ریست کردقبل از ریست هم صفحه ی آبی رو نشون می ده.
kernel stack-inpage-error
برنامه Hot CPU Tester که سیستم رو چک کرد ،خطا و ایرادی پیدا نکرد.
فعلا منتظرم تا Adsl این هفته وصل بشه با چند تا آنتی ویروس مختلف سیستم رو اسکن کنم ببینم نتیجه چی می شه .
اگر شما هم نرم افزار معرفی کنید سیستم رو برای بد سکتور چک می کنم.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)