تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 150 از 358 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

Cleeev یه جورایی نظر من رو هم گفت...
    بعد از خون آشام ها ، گرگ نماها ، کوتوله ها و ... اینبار گونه دیگری از موجودات خیالی به وسیله بعضی ها کشف شده
    بهتر نیست هر چه سریع تر این کشف مهم رو در مجامع علمی ثبت کنید تا شما هم در بین کاشفان بزرگ مثل کریستف کلمب قرار بگیرید؟!

2. 4 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تمام گفته های دوستان رو تایید میکنم و به نظر من هر کس که فکر میکنه ما تنها موجود زنده عالم هستیم و موجودات فضایی در انواع مختلف ( مخفی و غیر مخفی) در بین ما زندگی نمیکنن باید در عقل خودش شک کنه. واقعا شما فکر میکنید جهان به این بزرگی فقط برای ما انسانها ساخته شده؟؟؟ من خودم از منابع کاملا محرمانه و سری توی اینترنت و گوگل فهمیدم که موجودات فضایی غول پیکر داخل زمین زندگی میکنن . اونها با تولید و عرضه محصولاتی مثل نفت و طلاو اورانیوم سعی کردن که ما رو سرگرم کنن تا در این حین بتونن افکار ما رو کنترل کنن و بعد ما رو به عنوان برده به سیاره خودشون ببرن . آخه اونجا از کمبود نیروی انسانی رنج میبره و شدیدا به مقنی احتیاج داره برای کندن چاه آب( آب ندارن) . یک دوستی از اهالی علی آباد کتول که با اونها در ارتباطه به من گفت اونها با تغییر قیافه و ابعاد بدن هر از گاه بین ما میان , در حالی که ما اصلا متوجهشون نمیشیم. در ضمن ناسا و اسا و بقیه اینا و تمام دانشمندان دنیا با مدرک فوق لیسانس به بالا در خدمت اونها هستن. روش ارتباطیشون کاملا مبتنی بر انتقال فکر هست و با استفاده از مدیوم هایی که در ناسا هستن به انسان ها فرمان میدن.

من ه.ک نشدم.
    اگر قرار باشه هر کس هر چیزی تصور میکنه رو اینجا مطرح بکنه و شاهدش هم فقط خودش باشه و مدرک هم کشک, خب بفرمایید بنده هم تخیلاتم رو خالی کنم اینجا.
    تخیلات من باحال تر نیست؟

لطفا تاپیک رو به بیراهه نکشونید. مدرک ( چیزی که بشه دربارش بحث کرد) ارائه بدید.
    Last edited by Babak; 09-04-2010 at 19:58.

4. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

با سلام و آرزوی سالی بهتر از سالهای قبل برای همه رفقای این تاپیک;

مورد زیر در باره ادامه پروژه " آپولو " از سال 1976 با مشارکت شوروی سابق هست.(اخبار متعارف اتمام پروژه را اوایل دهه 70 میلادی با آپولو 17 ذکر کردند).
    ماموریت " آپولو 20 " و کشف بقایای سفینه ای منهدم شده در طرف پنهان ماه(پشت ماه که همیشه از دید ناظر زمینی پنهان هست).
    و نیز دو موجود مرده انسان مانند که داخل اون بودند.
    تکه فیلمی که در آنزمان فیلمبرداری شده و توسط یکی از فضانوردان روسی 76 ساله و مبتلا به اسئوآرتریت شدید در سال 2007 فاش شد ; ناسا و نیز سازمان فضایی روسیه بلافاصله اون رو تکذیب کردند ; شخص مذکور آخرین بار در آفریقای جنوبی و تحت نظارت دیده شد ; و اثری از فیلم اصلی پیدا نشد.

لوگوی ماموریت و صحنه ای از ورود یک خدمه به یکی از ماژول های " آپولو 20 ":

بدنه سفینه مذکور که سوراخ های بوجود آمده در اون فقط در اثر اشعه می تواند ایجاد شود:

نگاره عجیب یافت شده در داخل سفینه(گذشته از وجود لوازم و اسباب ناشناخته دیگر):

جسد دو موجود با پوشش فلزی ناشناس:

]

چشمان مورب و برآمدگی موسوم به " چشم سوم " یا آجنا چاکرا(چشم معنوی یا بصیرت بروایت باستانی ها) ویا همان ناحیه غده پینه آل بروایت پزشکان امروزی در ناحیه پیشانی:

قاره باستانی مو تنها مکانی در زمین هست که طبق آثار مکتوب بجا مانده ; افرادی با مشخصات مشابه این اجساد در آن می زیستند:

(شکاکین به اخبار بقایای مکشوفه در زیر اقیانوس آرام و نزدیکتر به آب های ژاپن مراجعه کنند):

قبل از اینکه دوستمون سیمور عبارت hoax رو در رابطه با این موضوع در سایت گوگل قرار بدن و کلی مطلب مخالف از افراد و منابع مغرض تقدیم دوستان بکنند(منظورم ایشون نیست) ; باز هم خدمت بابک عزیز یادآوری میکنم که این موضوع چیزی نیست که در باره اون بشه مدرک ارائه کرد(درست به دلیلی که دراینجا ذکر کردم) ; و تنها هدف مطرح کردن هست[قضیه اتاق خواب همسایه (!) رو باز هم مرور کنید].
    Last edited by seamack; 27-07-2010 at 20:49. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

6. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باز هم خدمت بابک عزیز یادآوری میکنم که این موضوع چیزی نیست که در باره اون بشه مدرک ارائه کرد(درست به دلیلی که دراینجا ذکر کردم) ; و تنها هدف مطرح کردن هست[قضیه اتاق خواب همسایه (!) رو باز هم مرور کنید].
    اتفاقا موضوع ارائه شده توسط شما قابل برسی هست.
    چیزی ارائه شده که بشه دربارش نظر داد. ( در مقایسه با پست های ابتدای این صفحه) همونطور که میبینید جر ماجرای مدیوم که ما رو خلع سلاح کرد ( و شایان گرامی توضیح کاملی درباره نوع ادعای مطرح شده دادن) باقی مطالب شما مورد تحلیل قرار گرفته.
    همچنان کاش شک شما به سازمان های علمی (که شک به داده ها خودش میشه پایه تحقیق و رشد علمی) کمی هم به مطالب و منابع منتشر شده در نوشته های خودتون بسط پیدا میکرد.

8. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

مرسی از تمام دوستان

10. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قاره باستانی مو تنها مکانی در زمین هست که طبق آثار مکتوب بجا مانده ; افرادی با مشخصات مشابه این اجساد در آن می زیستند:

(شکاکین به اخبار بقایای مکشوفه در زیر اقیانوس آرام و نزدیکتر به آب های ژاپن مراجعه کنند):

در مورد این عکس بالا: توجه کنیم که عکس مذکور هیچ ربطی به بحث قاره افسانه ای مو نداره ..

این مربوط میشه به کشف یک بنای قدیمی، متعلق به 200 سال قبل از میلاد، در آبهای ساحلی مونته نگرو (مدیترانه).. که در مسیر یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تجاری قدیمی یونانی-رومی قرار داشته و ظاهراً بر اثر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زیر آب رفته بوده...شاید دوستمون میخواسته به آرایش جالب صخره ها در ساحل یوناگنی ژاپن اشاره کنه.

موارد مشابه (عکس های نامرتبط) : اسکلت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا.. – [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ماهی ها.

12. 6 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مورد زیر در باره ادامه پروژه " آپولو " از سال 1976 با مشارکت شوروی سابق هست...

ماموریت " آپولو 20 " و کشف بقایای سفینه ای منهدم شده در طرف پنهان ماه(پشت ماه که همیشه از دید ناظر زمینی پنهان هست) و نیز دو موجود مرده انسان مانند که داخل اون بودند.

تکه فیلمی که در آنزمان فیلمبرداری شده و توسط یکی از فضانوردان روسی 76 ساله و مبتلا به اسئوآرتریت شدید در سال 2007 فاش شد ; ناسا و نیز سازمان فضایی روسیه بلافاصله اون رو تکذیب کردند ; شخص مذکور آخرین بار در آفریقای جنوبی و تحت نظارت دیده شد ; و اثری از فیلم اصلی پیدا نشد.

بدنه سفینه مذکور که سوراخ های بوجود آمده در اون فقط در اثر اشعه می تواند ایجاد شود:

جسد دو موجود با پوشش فلزی ناشناس:

.... یادآوری میکنم که این موضوع چیزی نیست که در باره اون بشه مدرک ارائه کرد(درست به دلیلی که دراینجا ذکر کردم) ; و تنها هدف مطرح کردن هست...

(سیمور: من پست ایشون رو جهت کاهش حجم، خلاصه کرده ام)
    قضاوت با دوستان:

همه چیز از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع شده (2007) که طی اون، ظاهراً فردی به نام ویلیام راتلج، ادعاهای مذکور رو درباره یه سری ویدئو که در سایت یوتوب آپلود کرده بوده، مطرح کرده... نمی دونم دوستمون اونچه گفتند رو از کجا نقل کرده (انگار دوستمون از قبل پاسخ منفی داده البته، اما مثل همیشه اگه منبعی هست خوشحال میشیم)، اما یه مقدار تعداد ناهماهنگی ها بین اونچه فرد مذکور گفته و اونچه دوستمون گفت، زیاد شد:

1- فرد مذکور ادعا کرده در روآندا (آفریقای مرکزی، و نه آفریقایی جنوبی به گفته رفیقمون) بوده و ضمناً 2- امریکایی-بلژیکی هستش (و نه روس، به گفته ایشون)... 3- برای دیدن فیلمهای ادعایی این فرد ، کافیه شناسه کاربری این فرد (retiredafb) رو سرچ کنید یا در سرویس های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واژه آپولو 20 رو چک کنید؛ من چیزی درباره عدم وجود فیلم اصلی ندیده ام.

بهرحال فیلمهای مذکور(شامل ویدئوی همین عکسهایی که دوستمون گذاشت)، آشکارها fake (ساختگی) به نظر میان: اینکه همه اش تصاویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند و نقطه مرجع ارائه نمیشه، ویژگی مهم اغلب فیلم های ساختگی ناشیانه اس... این فیلم هم مستثنی نیست و البته کاش به همون قاعده وفادار می موند، وگرنه نتیجه اش میشه مثل ثانیه 65 ویدئوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای چند ثانیه، وقتی دوربین عقب می کشه، میشه پس زمینه سفینه رو بجای ادامه روپوش فضانورد قلابی (که 5 ثانیه قبل مشخص بود، اما الان نه) دید! (چون دو تصویر روی هم میکس شده دیگه، و یادشون رفته در تدوین نهایی درستش کنن – عکس ضمیه) ..

14. 6 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب seymour یک سوال ساده داشتم.
    آیا شما به موجودات فرازمینی اعتقاد دارید ؟؟؟
    همین

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

در مورد این عکس بالا: توجه کنیم که عکس مذکور هیچ ربطی به بحث قاره افسانه ای مو نداره ..

این مربوط میشه به کشف یک بنای قدیمی، متعلق به 200 سال قبل از میلاد، در آبهای ساحلی مونته نگرو (مدیترانه).. که در مسیر یک راه تجاری قدیمی یونانی-رومی قرار داشته و ظاهراً بر اثر زلزله به زیر آب رفته بوده...شاید دوستمون میخواسته به آرایش جالب صخره ها در ساحل یوناگنی ژاپن اشاره کنه...
    اشتباه می کنید.سری به سایت زیر بزنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

فرد مذکور ادعا کرده در روآندا (آفریقای مرکزی، و نه آفریقایی جنوبی به گفته رفیقمون) بوده...
    کاملا درسته.مربوط میشه به شتاب در ترجمه.از تصحیح شما ممنونم.
    همه چیز از این مصاحبه شروع شده (2007) که طی اون، ظاهراً فردی به نام ویلیام راتلج، ادعاهای مذکور رو درباره یه سری ویدئو که در سایت یوتوب آپلود کرده بوده، مطرح کرده...3- برای دیدن فیلمهای ادعایی این فرد ، کافیه شناسه کاربری این فرد (retiredafb) رو سرچ کنید یا در سرویس های ویدئو واژه آپولو 20 رو چک کنید؛
    ایشون فرد باصطلاح ردیف دوم هست که قسمت کوچکی از فیلم اصلی رو در نت قرار داده.
    ربطی به فضانورد مسن یاد شده که روس بوده اصلا نداشته.
    ... فیلمهای مذکور(شامل ویدئوی همین عکسهایی که دوستمون گذاشت)، آشکارها fake (ساختگی) به نظر میان...
    همه اش تصاویر بسته هستند و نقطه مرجع ارائه نمیشه...
    خدمه مذکور فیلمبردار حرفه ای نیستند که ترکیب بندی(Composition) تصویر رو رعایت کنند ; که حالا بیان بدنبال نقطه مرجع(!) باشند.کوچکی اندازه کابین رو هم به اون اضافه کنید.
    ...وقتی دوربین عقب می کشه، میشه پس زمینه سفینه رو بجای ادامه روپوش فضانورد قلابی (که 5 ثانیه قبل مشخص بود، اما الان نه) دید! (چون دو تصویر روی هم میکس شده دیگه، و یادشون رفته در تدوین نهایی درستش کنن...
    روبروی ایشون(بین دوربین و شخص) سطح میز مانندی به رنگ تیره (كه قسمت بالاي يك قفسه مي تونه باشه)دیده میشه.اختلاف ابعاد بین این سه مولفه (در اثر حرکت دوربین) بخوبی مشهوده.حتی وسیله ای مثل قلم و کاغذ رو هم از داخل اون برمی داره.
    Last edited by seamack; 10-04-2010 at 20:47. دليل: اصلاح اشتباه املائی.

18. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •