تموم شد
عجب بازی بود ولی حیف
کاپیتان پرایس و اون یارو سروان گیگز جفتشون مردن؟Gaz هم مردش؟
جکسن که بنده خدا تو انفجار اتمی مرد.
یعنی من تنها بازمانده بودم؟
تموم شد
عجب بازی بود ولی حیف
کاپیتان پرایس و اون یارو سروان گیگز جفتشون مردن؟Gaz هم مردش؟
جکسن که بنده خدا تو انفجار اتمی مرد.
یعنی من تنها بازمانده بودم؟
Last edited by بردیا; 07-02-2009 at 19:25.
اونا که همه مردن !
تازه معلوم نیست شما زنده باشی یا مرده باشی !
چون اگه دقت کرده باشی وقت بسته بندی میشی و میکشنت بالا صفحه آروم آروم سفید میشه .
واقعا دراماتیک تموم شدش.
شماره 5 به خوبی این نیست نه؟
gaz تیرانداز خوبی بو،نامرد خود زاخارف کارشو تموم کرد.گریگز بنده خدا که تنها سالم بعد موشک هلی کوپتر بودش داشت از ما دفاع میکرد که گلوله خورد،پرایس هم که انگار بر اثر شدت جراحات مرد.
امیدوارم مک تاویش دیگه زنده مونده باشه و در واقع مطمئنم که مونده چون وقتی میرسن نیروها و میکشنش بالا آبجکتیو کامپلیت میده که آبجکتش جان سالم به در بردن از فرار بود.تازه معلوم نیست شما زنده باشی یا مرده باشی !
چون اگه دقت کرده باشی وقت بسته بندی میشی و میکشنت بالا صفحه آروم آروم سفید میشه .
این عکس کی توی آخر بازی به نمایش درمیاد؟بعد از کردیتش؟
نه .
یه مرحله هست تو قسمت Mission Select که یه گروه تروریستی یه هواپیما رو تسخیر کردن .
وقتی اون مرحله رو تموم میکنی آخرش اینو نشون میده .![]()
جریان اون مرحله آخر اونی که توی هواپیما هستیم میریم طبقه بالا طرف رو که گروگان گرفته رو میکشیم و بعد می پریم بیرون چیه؟ اصلا ربطش چیه؟
همینطوری یه مرحله واسه سرگرمی گذاشتن .
شاید واسه این بوده که به تروریست ها هم احترام میزارن !
ولی مرحله باهالی بود .
من 2 ، 3 بار اول که میپریدم پایین همش میگفتم چرا میمیره ؟!!
بعد از چند بار فهمیدم چه خبره !.!×!.!
نه نشده! قسمت بسیار مهم بازی که اون هم آنلاین هست مونده... بازی رو بصورت آنلاین برو تا لذت بسیار بیشتری ببری.تموم شد
اون که 100%
آدم وقتی آنلاین بازی میکنه خرکیف میشه !
یادش بخیر چقدر اونو آنلاین بازی کردیم ...![]()
Search and Destroy بهترین مود برای آنلاین هست به نظر من و واقعا به قول پیمان جان سینگل پلیر مثه Toturial هست واسه آنلاین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)