با سلام
من بازي كينك كونگ رو نصب كردم و كركش هم كردم ولي وقتي روي ايكون بازي ميرم اين ارور رو از خودش در ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من بازي كينك كونگ رو نصب كردم و كركش هم كردم ولي وقتي روي ايكون بازي ميرم اين ارور رو از خودش در ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل در نصب بازی Play Call of Juarez همه کاراشو کردم. نصب تموم شد. ایمیج رو تو دائمون تولز mount میکنم اما این ارور رو میده .
![]()
آقا من کرک بازیو دانلود کردم. مشکلم حل شد !
یک سوال درباره بازی ONIMUSHA3
وقتی می خوام بازی ONIMUSHA3 رو اجرا کنم با ÷یغام زیر مواجه می شوم
failed creating the Dirtect3D device
چه کار کنم ؟
سلام
من 3 تا سیدی بازیbrothers in arms را نصب کردم ولی وقتی روی آیکن آن کلیک میکنم در همان لود اول خط قرمز لود در انتها متوقف میشود و چشمک میزند بعد با زدن کلید esc در کیبورد به قسمت لود بعدی که تصویر دونفر است میرود و تصویز ثابت میماند
در واقع بازی اجرا میشود و داخل بازی هم میرود ولی من فقط تصویر لود شدن رامیبینم
در ضمن این بازی در یک سیستم دیگر هم امتحان شده که همین مشکل را داشته است ولی در سیستم فروشنده بخوبی اجرا شد این در حالی است که سیستم من دارای گرافیک 128 و رم 512 وspu 2800 amd است
درود بر همه دوستان
من بازی nfs most wanted بدون هیچ مشکلی نسب کردم 4 سی دی است و فکر کنم ورژن 1.3 است
ولی پس از یکی دو مسابقه سیستم ریست می کند یعنی هربار که وارد بازی می شوم پس از 5 دقیقه ریست میکند
ویندوز من XP سرویس پک 2 است
و یک رم 512 و یک رم 256 باهم روی دستگاه من است
لطفن کمک کنید
در صورت امکان به
arash_ufo @yahoo.com
میل بزنید
من بازي همسايه ازاري رو نصب كردم وقتي روش كليك منكنم اين ارور رو ميده بايد چي كار كنم؟
please put the original cd in your cd-rom or dvd rom drive
اگه جواب اين سوالم را هم بدهيد خيلي ممنون ميشوم.
موفق باشيد
خداحافظ
تا اونجا كه من ميدونم يه رم 256 با يه رم 512 خوب جواب نميده 3 تا 256 بهتر از اينهنوشته شده توسط arashonline
مادربوردت چيه؟
مادربورد من فقط رم هايي رو ساپورت مي كنه كه ظرفيتشون برابر باشه
مثلا 2 تا 512 يا 4 تا 256
سلام یکی به من کمک کنه
من بازی کینگ کونگ رو نصب کردم وقتی داخل بازی میشم
شخصیت بازی گیج میزده یعنی هی سرش بالا و پایین میشه و دور خودش میچرخه
یکی بگه چی کار کنم قاط زده
مشکلش چیه
يك بار ديگه درايور كارت گرافيك رو نصب كنيد احتمالا مشكل حل ميشه.نوشته شده توسط Saghachi
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)