سلام
با تمام نرم افزار های که گفتم می تو ا نید تعقیر ات مورد نظر تون رو اعمال کنید .
لطفا به تصاویر نگاه کنید دو ست من در تمام نرم افزار های که معر فی کردم به همین صورت می تونید عمل کنید این قسمتها در همشون مشتر که:
منصوری
موفق باشید![]()
سلام
با تمام نرم افزار های که گفتم می تو ا نید تعقیر ات مورد نظر تون رو اعمال کنید .
لطفا به تصاویر نگاه کنید دو ست من در تمام نرم افزار های که معر فی کردم به همین صورت می تونید عمل کنید این قسمتها در همشون مشتر که:
منصوری
موفق باشید![]()
Last edited by ufo-alien; 31-03-2011 at 19:54.
Contra 008
کنترا 008 به زودی
دو تر ینر از این مد جذاب
Contra 008 China Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CONTRA 008 GLA Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستد درد نکنه اقای گلمی
من فدات بشم
دداداش منصوری فقط بی ضحمت بگو چحوری با پسوند w3dسیو کنم ممنون
فدات![]()
Last edited by ali.tk; 01-04-2011 at 00:39.
سلام
خدا نکنهوظیفه است
طبق تصاویر عمل کن
موفق باشی .
![]()
داداش منصوری شرمنده باز هم مضاحمت شدم داش
اما من نمونه هارو سیو میکنم همینتوری که گفتی ولی!
زمانی که دوباره نمونه رو بالامیارم حیچی نیست؟
تعجب می کنم راسیتی یک چیز دیگه من زمانی که میخوام فایل مورد نظرw3dباز کنم باید از همون روشی که گفتین یعنی از این راه باید برم
ایا نمیشه از راه اسان تری برم نیاز نباشه چند تیک وگزینه رو بزنم مثل اوپن خودش که فرمت های خودشو انتخاب می کنه این فرمتم باشه
بازم ممنون من شرمنده هستم
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
راستی داش منصوری میشه بگی با چه نرم افزاری عکسارو اینجوری مینویسی
اینجوری میکنی بازم ممنون![]()
Last edited by ali.tk; 01-04-2011 at 11:02.
خوب داداش منصوری بریم توی کارهای سختنکه تا حالا اسان بوده
میگم من از این به بعد می پرسم شما هم جواب بدین تا کسانی که این فرومو خسته کننده دونستنو ولش کردن دوباره جم بشن واز راهنمای های پربار ومفید لذت ببرن وبیان کارو دوباره با (یاعلی)شروع کنن انشاالله
البته اقای منصوری میدونم که خیلی کاردارین واسه همین شما کم کم به سعالات پاسخ بدین تا وقت ارزش مندتون گرفته نشه من خودم یک سری اموزشو که قبل یاد گرفتم یک جا یاداشت کردم ولی توی هارد اکسرناله اونم که وای مثل زوباله دونی می مونهپیداش کنم میزارم البته این اموزشای که من تجربه کردم مربوت به برنامه نویسی وفایل های اونا می مونه
حالا تا بربچ بیکارنباشن من یک چند تا سعال می کنم تا با فایل ها اشنا بشن الان چند تای میدونم چون همه رو یادم نیست همه رو شما بگین
Last edited by ali.tk; 01-04-2011 at 15:07.
بنام خدا
اموزش اول فایل های برنامه
فایل های پوشه Data\INI
این فایل ها چه نام دارن وبرای چه کار هستند؟
1-WindowTransitions
2-Water
3-Video
4-Speech
5-SoundEffects
6-Rank
7-ParticleSystem
8-Music
9-Mouse
10-InGameUI
11-FXList
12-DamageFX
13-ControlBarScheme
14-CommandButton
15-Campaign
16-Armor
17-ChallengeMode
18-CommandSet
19-Crate
20-Eva
21-GameData
22-Locomotor
23-multiplayer
24-ObjectCreationList
25-PlayerTemplate
26-Science
27-SpecialPower
28-Upgrade
29-Voice
30-Weapon
خوب اینا فایل های هست که شما وقتی وارد فایل
INI
وارد میشین می بینین اینا همش نیست شما چند پو شمی بینید دیگه هم می بینید
درداخل پوشه ها فایل های هم وجود دارن
MappedImages-1
این پو شه دارای چند پوشه دیگرهست بنام
HandCreated
و
TextureSize_512
---------------------------
در
HandCreated
یک فایل هست بنام
HandCreatedMappedImages
-------------------------------
ودر
TextureSize_512
یک فایل هست بنام
SNUserInterface512
----------------------------
پوشه دیگری هم در
INI
هست بنام
که دران فایلی هست بنام
AIData
---------------------
پوشه دیگری هم در
INI
هست بنام
که یک پوشه کلیدی وبسیار مهم هست که تیمها رو دراونجا می تونید ببینید
Object
دراین پوشه تمام تیم ها چه امریکا چه جی ال ا وچه چین وچه هرتیمی که درمودی تعریف شده باشه وجود داره
بسیار مهم هستINI بسیار خوب اپوشه
وشما دیدین که چقدر وهتوا داره این پوشه وچند پوشه دیگردران وجود داره
(این پوشه هار از یک مد جنرال نام برده شدن بنام
Reborn V5.0
وگرنه درپوشه خو
INI
جنرال زو چند فایل دیگه هم وجود داره چون قصد بچه ها ساخت یک مود دل بخواه هست فکر کنم نیاز نباشه اون هارو هم توضیح بدین چون بنظرمن با همین معلومات می شه یک مود دل بخواه ساخت.
خوب ازاقای منصوری میخوام که این پوشه هارو گام به گام توضیح بدن تا تمام بچه ها توجیح این عملیات بسیار سخت بشن
البته من کوچک شما هستمداداشمنصوری ولی من فکر می کنم اول پوشه هاروفایل هارو بگین چی هست وبدرد چه کاری میخورن بعد گام به گام تمام پوشه هارا با زکر مثال بگین
البته این مبحث که بسیار پیچیده وتو درتو هست نیاز من زمان زیادی هست شاید هفته ها وشاید ماه هم رد که برحر حال گزاشتن 1ساحت درروز شاید این مبحث را جلو ببره
من پیشاپیش از اقای حسینی تشکر می کنم ای کاش دیگر بچه های تیمتونم میامد اقای حسینی اوناهم هرکودومشون یکی از این مبحثارو تعریف می کردن تا کار اموزش جولو بره البته اقای حسینی باز هم کارهای خودتون بسیار واجب تر هست منم تعدادی از بچه هارو میگم که بیان وارد اینجا بشن واز این اموزش های مفید استفاده احسن رو ببرن
پیشاپیش از قلط های املای شرمنده هستم وعذر خواهی میکنم
Last edited by ali.tk; 01-04-2011 at 15:05.
[QUOTE=ali.tk;5980441]داداش منصوری شرمنده باز هم مضاحمت شدم داش
اما من نمونه هارو سیو میکنم همینتوری که گفتی ولی!
زمانی که دوباره نمونه رو بالامیارم حیچی نیست؟
تعجب می کنم راسیتی یک چیز دیگه من زمانی که میخوام فایل مورد نظرw3dباز کنم باید از همون روشی که گفتین یعنی از این راه باید برم
ایا نمیشه از راه اسان تری برم نیاز نباشه چند تیک وگزینه رو بزنم مثل اوپن خودش که فرمت های خودشو انتخاب می کنه این فرمتم باشه
بازم ممنون من شرمنده هستم
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
راستی داش منصوری میشه بگی با چه نرم افزاری عکسارو اینجوری مینویسی
اینجوری میکنی بازم ممنون[/QUOTE
بر ای من که اینجوری نمیشه حتما در سیو کردن اشتباه می کنید دو بره کنترل کنید ....
این نرم افزار یک نر م افزار عکس بر داری از محیط دیسکتاب یا تهیه عکس یا فیلم از محیط نرم افزار هاست به نام :
TechSmith SnagIt 9.0.1 Build 122 - نرم افزار عکس برداری و فیلم برداری حرفه ای از صفحه نمایش
که می تونید از این آدرس دانلود کنید :
لینک :
جای نقطه چین بزارید :freedownload نقطه ir یا نام نرم افزار را در گو گل سر چ کنید اسن انجمن اینجور اسامی رو ف .ی .ل. ت. ر کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من روشی دیگری بلد نیستم نمی دونم شاید روشهای دیگری هم بر ای باز خو انی فایل ها باشه ....
Last edited by ufo-alien; 01-04-2011 at 17:16.
در مورد آموزش هم من در چندین صفحه قبل اعلام کردم تیم ما می تونه نمو نه های مدل ها و...از آرشیو تیم به شما بده بر ای را حتی کار هاتون و حتی قسمت اول از آموزش رو گزاشتیم ولی زیاد استقبال نشد و چو ن اسن کار بسیار دقیق و وقت گیر است و باید بر ای آموزش و رفع اشکال مد تها و قت گذاشت اگر بیست نفر از این تایپیک ها حمایت کنند و نظر بز ارند و یا و اقعا اعلا م کنند که قصد دارند ما همجوره سا پو رت می کنیم .
نگاه کنید دو ستان من با را گفتم اکثر کشو ر ها انجمن های بسیار قوی و فعالی دارند و با این مو تور دارند مد طر احی می کنند و یا در حال ار تقا این مو تور بازی هستند و همشون یک ماد ملی بر ای خو دشو ن ساختند مثل رو سها هلندی ها حتی عر بها اسر ائیل و کشو ر های دیگه ... این کار چند حسن داره او ل اینکه می تونیم یک تشکیلات منسجم به و جو د بیاریم و منابع بز ر گی از فایل ها را طر احی و آرشیو کنیم و همچنین با سا خت بازی بسیار آشنا بشید بازی سازی و ماد سازی بسیار به هم شبیه و نزدیکند اگه شما یک ماد ساز خو باشید می تونید به را حتی با در دست داشتن یک مو تر خو ب یک بازی بسازید تمام کسانی که ماد ساز بو ددند و مد می سا ختند و بعد بازی ساز شد ند جز و بهتر ین بازی ساز ها شد ند ..من به شما پیشنهاد می کنم بیا ید یک تشکلیات منسجم و پیگیر مثل کشو ر های دیگه درست کنید من و تیم من به شما قول می دم از لحا ظ فنی فایل های تر یدی و صو تی دو بله و دیگر چیز ها یاری اتون کنیم ...
مو فق باشید
سلام داداش منصوریس ممنون
ولی بجز اون اموزشه اون چند تا سعال منو بی جواب گزاشتی ممنون می دونم وقت ندارید
راستی یک ساعال دارم
من روی عکسا کارکردم لی توی یک جاش با مشکل برخوردم اونم این عکسا هستن
من با این عکس ها مشکل دارم این عکسا بنظرمن تعدادی عکس هستن که انگارداخل یک قالب قرار گرفتن وهرعکسی که موشاهده می شه مربوت به یک چیز دربازی هست
میخواستم ببینم می شه این عکسارو استخراج کرد یانه
واگرهم می شه دوباره چجوری میشه اونهارو به این صورت دراورد خواهش می کنم اموزش بدین هد امکان با عکس اموزش بدین بسیارممنون هستم
بازم شرمنده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)