اون کنسوله الایت نیست؟
اگه نیست پریمیومه و فرقش با پریمیوم قبلیا اینه که نمی سوزه و کابل hd هم بهش می خوره
اون کنسوله الایت نیست؟
اگه نیست پریمیومه و فرقش با پریمیوم قبلیا اینه که نمی سوزه و کابل hd هم بهش می خوره
منظورت ارجیناله دیگه ؟قیمت بازیهایهاش هم حدودا 3 هزار تومان هست
فقط مواظب باش زیاد باهاش ور نری بریک شه.بله خوب زیاد نباید از اون گوشی یا psp انتظار صدای قوی داشت، برای داشتن صدای قوی، من گوشی های سونی اریکسون رو پیشنهاد میکنم . من یک گوشی سری W رو دستکاری یا به اصطلاح مد کردم . از صدای گوشی تا آیکونها! صدای گوشی من طوریه که خوشبختانه کسی نمیتونه در این مورد با گوشی بنده کل کل بکنه! ........ بگذریم .
راستی می دونی که بازی ها از رو هارد انجام میشه.. منظورم ایکس باکس 1 ه.
شدنش که میشه، اما این کار خلاف قوانین کپی رایت هست !
پس امکانش وجود داره ؟ میشه یه نمه توضیح بدی ؟شدنش که میشه، اما این کار خلاف قوانین کپی رایت هست !
خوب دوستان سلام. اميدوارم تعطيلات به همه خوش گذشته باشه. من آمدم از سفر. در خدمت هستم.
حتما در اوايله تابستان قيمتش به 500 خرده اي مي رسه؟؟؟؟درست مي گم؟؟![]()
خوب شما بابايی رو رازی کن که تو خرداد يا ارديبهشت بخره برات. فقط به اواخر خرداد نرسه که ميشه سره گردنه.!!
دوست عزیز شما میتوانید X360 مدل Premium را از نمایندگی Next Gen در اصفهان تهیه کنید0
اشتباه نگرفتی؟!
سلام
من میخواستم کامپیوترم رو ارتقا بدم اما به فکر خریدن xbox360 افتادم. به نظرتون ارتقا بدم یا x360 بگیرم.
سیستمی که می خواستم برا کامپیوترم بگیرم اینا بودن :
vga : Ati 3870 x2
cpu : 5000 x2 amd
Motherboard : msi k9b cf
Ram : 2GiG patriot bus 800 6400
حال با این حساب به نظرتون X360 بگیرم یا ارتقا.
اگه x360 بگیرم چه ریجنی با چه مادربوردی و از کجا ؟ ضمنا Elite بگیرم یا Primium ؟
(ببخشید که زیاد سوال کردم.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)