مثلا وقتی امتحانات دانشگاه خرداد 90 تموم بشه و اون شخص دانشگاه قبول بشه و از مهر 90 بخواد بره دانشگاه کی بایدبله میشه. ولی وقتی از یه دانشگاه انصراف بدی اون دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه
انصراف بده؟ تو این چند ماه اعزام میشه؟
مثلا وقتی امتحانات دانشگاه خرداد 90 تموم بشه و اون شخص دانشگاه قبول بشه و از مهر 90 بخواد بره دانشگاه کی بایدبله میشه. ولی وقتی از یه دانشگاه انصراف بدی اون دانشگاه نامه میزنه به نظام وظیفه
انصراف بده؟ تو این چند ماه اعزام میشه؟
خوب عزیز جان دو حالت داری :
1- بری نظام وظیفه و درخواست بدی تاریخش رو برات بندارند دو ماه دیگه !
2- بری سربازی و نتایج اومد ، مرخصی بگیری و بیای بیرون ... بعد اتمام تحصیل ، اگر یک ماه گذشته باشه بقیه اش رو می تونی طی کنی
سلام .
من ایشالا تابستون فارغ التحصیل میشم ( کارشناسی ) . تابستون که دفترچه را پست میکنم کی اعزام میشم ؟
امکان داره سربازی را جلو انداخت ؟( مجبور نباشم خیلی صبر کنم )
معمولا بعد از ارسال دفترچه 4-5 ماهی میکشه که اعزام بشی.(بسته به نیازشون تاریخ اعزام فرق میکنه)
تا حالا نشنیدم که بشه سربازی رو جلو انداخت ولی شما میتونید از نظام وظیفه سوال کنید.فکر کنم بهترین راه برای زودتر رفتن ارسال زودتر دفترچه هست.
منم تابستون کارشناسیو تموم میکنم ولی خدا خدامه که بشه دفترچه نفرستم اونوقت شما میخواید زودتر بری؟؟؟![]()
زودتر می فرستی می اندازنت 6 ماه بعد .. بعد میتونی بری تا 2 دوره بندازی جلو اگر سریع اقدام کنی
وقتی قبول شدی باید انصراف بدی. تو این فاصله هم دانشگاهی که انصراف دادی نامه میزنه به نظام وظیفه و اون دانشگاهی که ثبت نام کردی هم نامه میزنه به نظام وظیفه.
البته اگه مشکلی از لحاظ خدمت نداشته باشی و دانشگاهی که قبول شدی گیر ندن بهت.
سلام من 3 ماه عقب انداختم می خواستم ببینم بازم میشه یه 3 ماه دیگه عقب بندازم؟
شما تو هر دوره از خدمت كه باشين در صورت قبولي ترخيص ميشي ، البته بايد از دانشگاه نامه ببري براي پادگان ، كه متاسفانه بعضي وقتا 10-15 روز طول ميكشه كه كارت رو تو پادگان راه بندازن و يه كمي اذيت ميكنن كه اميدوارم واسه شما اينطوري نباشه .
من خودم تو اموزشي قبول شدم و اومدم .
اگر اشنا داشته باشي كه همه كاري امكان داره .
من اشنا داشتم ، 2 تا 2 ماه تمديد كردم .
به هر حال شما هم يه امتحان بكن ، سنگ مفت ، گنجشك مفت ، شايد قبول كردند
دوستان من کف پام صافه.برای بررسی اینکه از نوع سخت هست باید برم ارتوپد؟؟؟؟کسی اینجوری معاف شده؟؟؟
سلام دوستان
پدر من حدود 20 ماه توی جبهه بوده
و من 6 ماه اضاف خدمت دارم
میخوام برم سربازی ( 18هم )
اگه پدرم بره کارت سبز ایثارشو بگیره به نظرتون میتونم کسری خدمت بگیرم ( با توجه به اینکه 6 ماه اضاف خدمت دارم )
میدونید چیه
من فقط میخوام به خاطر دانشگاه برم خدمت . از اونجایی که من 6 ماه اضاف خدمت دارم ، اگه در حین خدمت کنکور 90 رو قبول شم بازم نمیذارن من وسط خدمت برم دانشگاه ، و اگه 91 رو هم قبول شم دوباره نمیذارن
و تا اونجایی که من اطلاع دارم کنکور تا سال 92 بیشتر پا برجا نیست و بعد از اون من بدبخت میشم .
میخوام ببینم اگه بتونم کسری خدمت بگیرم ، 20 ماه جبهمه رو چقدر کم میکنن ؟
معاف از رزم هم هستم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)