یوبی هنوز کارش رو ارائه نداده اونوقت شماها رویش عیب می گذارید بابا یک کم صبر داشته باشید
من که به یوبی اعتقاد دارم
ولی این modder ها دمشون گرم.....
خداکنه زودتر یه کاری بکنن
راستی دستت درد نکنه خبر خوبی بود
یوبی هنوز کارش رو ارائه نداده اونوقت شماها رویش عیب می گذارید بابا یک کم صبر داشته باشید
من که به یوبی اعتقاد دارم
ولی این modder ها دمشون گرم.....
خداکنه زودتر یه کاری بکنن
راستی دستت درد نکنه خبر خوبی بود
اولا" که شدیدا" تکذیب می کنم اون 24 ساعت فعالیت رو . ثانیا" از اونجایی که حدس می زنم دوستان در ادامه بازی با موس به مشکل بخورن توصیه کردم دسته بگیرن تا زیاد به اعصاب و روان دوستان فشار نیاد خدای نکرده.gamepad برای شما خوبه آقای Undercover-G که 24 ساعته پای دستگاه داری گیم میزنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
دوستان Save بازی همون SaveData.dat که تو فواد بازیه هستش ؟
يك خبر خوب اين بازي توسط شركت نوين پندار داره فارسي ميشه
Undercover-G@
یکی بود چند وقت پیش کارت گرافیک 7900GTX خرید. البته اون بابا مطمئنا برای سریع لود شدن ویندوز و notepad یه همچین کارت گرافیکی خریده و خدای ناکرده قصدش بازی نبوده.تکذیب وارد نیست.
![]()
من الان با همین موس و کیبرد تا Mission 2-3 رفتم. مسلسل TMP خریدیم میترکونه.![]()
amirpers@
بله
mojtaba007@
به قولی بچه ها گفتنی :
persian games should be p*ssed
خبر بدی بود.
چه عجب چشم ما به جمال شما روشن شد . ان شا ا... فعلا که هستید ؟
اصلا دوست ندارم رو حرفتون حرف بزنم ولی اینا قفل شکن هم هستن .هم نرم افزارها و هم بازی ها و هم X360 و PSP ها رو خودشون کرک میکنن. 4 سال خودم در جریان کارهاشون هستمیعنی فکر میکنین فقط تهران خفن و مخ کامپیوتر داره
و .... بیخیال بگذریم ...
فقط خواستم سلامی کرده باشم.
سلام !
فکر نکنم شرکت های ایرانی خودشون کرک بکنن
نمیدونم گفتن اسم شرکت ممنون هست یا نه !
روی پاکتش GIGA قاطیه اسمشه !![]()
مثال:
بازی SC-DA که گرفتم , توی بازی گفته بود که توسط اون شرکت کرک شده![]()
![]()
خندم گرفته !
می دونید چرا !
چون یه کرک از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم هیچ فرقی با کرکی که توی سی دی بود نداشت.
از لحاظ تغییرات در فایل منظورم بود !
نمی دونم حتما سایت GameCopy... کرک هاشو از شرکت های ایرانی تامین میکنه ما نمی دونستیم.![]()
M.c جان خوب معلومه اگه ایرانیا بلد بودند بازی رو کرک کنند دیگه شرکت های خارجی بازی نمیساختند !
اگه میشه در این تاپیک دیگه دعوا نکنید !
ساسر اگه من اون گرافیک رو داشتم ............
من امروز بازیرو گرفتم کی سیو های بازی رو داره ؟؟
راست اولای بازی یک جای سنگ رو هل میدن باید فرار کنم هی مینویسه 1 , 3 رو بزن و سریع سنگه از روم رد میشه و به دلیل اینکه از ترینر استفاده میکنم نمیمیرم و نمیتونم بازی رو حتی از آخرین چک پ.نت اجرا کنم و مجبورم از اول شروع کنم , لطفاً سریع جوابمو بدید
ممنون
عزیزم منظور از دکمه های 1 و 3 :من امروز بازیرو گرفتم کی سیو های بازی رو داره ؟؟
راست اولای بازی یک جای سنگ رو هل میدن باید فرار کنم هی مینویسه 1 , 3 رو بزن و سریع سنگه از روم رد میشه و به دلیل اینکه از ترینر استفاده میکنم نمیمیرم و نمیتونم بازی رو حتی از آخرین چک پ.نت اجرا کنم و مجبورم از اول شروع کنم , لطفاً سریع جوابمو بدید
ممنون
1 = دکمه ای که باید بعد از گرفتن هدف تیر بندازی
3 = دکمه ای که اگه در هر منویی بزنی به حالت قبل بر میگرداند .
وقتی که سنگ رو قل میدهند باید تند تند 1 رو بزنی که سریع فرار کنه . این کار رو تا اونجایی ادامه بدید تا بگه 1 و 3 بزن باید سریع و تند تند این دکمه هایی که گفتم بزن . رد میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)