تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شیک ترین

راي دهنده
124. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سونی اریکسون

59 47.58%
  • نوکیا

28 22.58%
  • سامسونگ

14 11.29%
  • ال جی

2 1.61%
  • متورولا

21 16.94%
صفحه 15 از 21 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 201

نام تاپيک: شیک ساز ترین کمپانی گوشی

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

11

فعلا که سامسونگ برنده بهترین طراحی گوشی و لوازم دیگر شده !! اقای just iran من از وقتی اون کا 300 رو دیدم که از فاصله خیلی کم اوفتاد زمین و قابش شیکت میگم تا کا 750 پسر عمم هم خورد زمین اون قسمتش رنگش رفت . برای چی برای اینکه ورداشتن اسباب بازی آب میکنن و روی بدنه سونی میزارن . اگه فقط خوشگلی هم بخوای سامسونگ . سامسونگ باید بره بمیره که نوکیا بخواد خوشگا تر از اون بزنه
    من که جلو تعصب این آقا کم اوردم ما نفهمیدیم آخر برنده بهترین طراحی نوکیا شد یا سامسونگ .... بابا جمعش کن یه حرف منطقی بزن اسباب بازی آب میکنن ...
    از این بحث نتیجه میگیریم: آدم گوشی خودش پیش خودش بهترینه و اگر صد نفر هم بگن زشته یا بده باز گوشی خودش بهتره درواقع در بحث های سلیقتی نمیشه گفت و گوی سالم داشت از همون اول اشتباه کردم تاپیک رو ساختم من که دیگه اینجا نمیام

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

فعلا که سامسونگ برنده بهترین طراحی گوشی و لوازم دیگر شده !! اقای just iran من از وقتی اون کا 300 رو دیدم که از فاصله خیلی کم اوفتاد زمین و قابش شیکت میگم تا کا 750 پسر عمم هم خورد زمین اون قسمتش رنگش رفت . برای چی برای اینکه ورداشتن اسباب بازی آب میکنن و روی بدنه سونی میزارن . اگه فقط خوشگلی هم بخوای سامسونگ . سامسونگ باید بره بمیره که نوکیا بخواد خوشگا تر از اون بزنه
    ببینم، منظورت از کا300 همون سورتمه نیست؟

فعلاً که خوشگلترین گوشی شکلات الجی هستش.

نوکیا اصلاً تو خط زیبایی نیست. دیگه گوشی خوشگلش 8800 بود که شبیه قوطی حلبیه.

سونی اریکسون قیافه بدی نداره منتها به پای سامسونگ و موتورولا اصلاً نمی رسه.

ولی چیزی که هست اینه که اونی که تعصب و غیرت لری داره، همین ضایعات چینی رو خوشگلترین می بینه.
    شما هم بی خیال شو مهیار جان. اصلاً ارزشش رو نداره که بخوای سر این چیزا باهاشون کل کل کنی. بذار دلشون به ضایعات چینیشون خوش باشه. حالا خوبه رتبه چهارم رو دارن و اینقدر ادعا دارن. والا ترفدارای نوکیا اینقدر ادعاشون نمیشه که اینا ...

اینم خیلی باحال بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نشون میده که سونی اریکسون حالا حالاها چهارمه.

آخر فروم باز L O V A B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Dallas, TX

پيش فرض

خوب این یه چیز طبیعیه آدم به نظرش گوشی خودش خوشگله مثل شما و فری جون
    در ضمن دیگران وقتی یه چیز نو دستت میبینن که نمیان بزنن تو ذوقت من هم میگم از همه نظر به جز زیبایی یه چیز
    خیییییییییلی خفنه مخصوصا صداش و دوربینش که جز معدود دوربین های نوکیا است که قابل رقابت با سونی اریکسون
    است (به نظر من از k800 بهتره) n90 هم دوربین قابل رقابتی با سونی اریکسون داره (البته کمی ضعیف تره)البته
    از بحث منحرف نشیم کسی نیاد بگه :نه خیر دور بین این بهتره. نه خیر صدای این بهتر
    اینجا بحث زیبایی است
    داداش من من خودم بار اول تو ویترین مغازه دیدم(قبل از اینکه بخرم) .1 دل نه 100 دل عاشقش شدم.

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

just Iran شما از اول تايپك فقط ميگي سوني اريكسون
    بابا همه فهميدن نظر تو سوني اريكسون هست (ديگه بس كن )
    در تمامي صفحات شما حداقل 3 پست پشت سر هم دادي و تعداد پست هاي شما از هفته پيش كه 94 تا بود تا حالا شده 164 تا (‌ كه شما به من براي 2 پست پشت هم كلي انتقاد كردي )
    خواهشا مديران رسيدگي كنن
    من فكر ميكنم شما فقط در همين تايپك هم فعاليت داريد ؟ درسته ؟
    _________________________________ اما نظر من اينه كه Nokia و سامسونگ و موتورولا به ترتيب شيك ساز ترين هستند
    البته توجه كنيد كه شيك رو با ظريف اشتباه نگيريد - به نظر من سوني اريك بيشتر ظريف هست تا شيك
    گوشي شيك بايد اولا ( البته به نظر من - ال سي دي بزرگي داشته باشه و اندازش هم قالب دست باشه - نه اينكه مثله سوني اريكسون و W810 كه جوات شده توي دست گم بشه .(به نظر من لوگوي Walkman كه با رنگ نارنجي روي سري W هست خيلي ضايع هست و هم كلفت بودن و شبيه راديو بودن اين گوشي يكي از دلايل شيك نبودن اين سري هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نوشته شده توسط just iran
    به نظر شما کدوم شرکت گوشی های شیک تری میسازه به نظر من :

1.سونی اریکسون واقعا گوشی های شیک و زیبایی می سازه مخصوصا k800 و w810 و ...

2.با اختلاف موترولا گوشی های این شرکت بیش از حد نازک اند اگر کلفت تر بودند بهتر بود

3.با اختلاف کمی ال جی گوشی های این شرکت قشنگ اند مخصوصا شوکولات

4.بااختلاف کمی سامسونگ گوشیهای این شرکت تو عکس قشنگ اند ولی از نزدیک خیلی جالب و خوش دست نیستد

5.نوکیا که واقعا گوشی هاش بی ریختن کلا خیلی بزرگ و بد دست اند متل n70 و n73 و ...
    شما تا به حال N73 ديدي كه ميگي بي ريخت و بزرگ هست - سبم ترين و كوچيك ترين گوشي سري ان هست و البته هركس كه اين گوشي رو از نزديك ميبينه دهنش وا ميمونه ( شما از روي عكس قضاوت نكن )
    من که جلو تعصب این آقا کم اوردم ما نفهمیدیم آخر برنده بهترین طراحی نوکیا شد یا سامسونگ .... بابا جمعش کن یه حرف منطقی بزن اسباب بازی آب میکنن ...
    از این بحث نتیجه میگیریم: آدم گوشی خودش پیش خودش بهترینه و اگر صد نفر هم بگن زشته یا بده باز گوشی خودش بهتره درواقع در بحث های سلیقتی نمیشه گفت و گوی سالم داشت از همون اول اشتباه کردم تاپیک رو ساختم من که دیگه اینجا نمیام
    البته كه شما چون سوني اريكسون داري فكر ميكني سوني اريكسون بهترينه - چون گوشي ديگه اي نديدي
    -راستي تايپك رو نميسازن - تايپك رو ايجاد ميكنن
    _______________________-
    لطفا ياد بگير جواب چند پست رو در يك پست بدي

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

بس کنید ! شیک بودن N73 دلیل این نیست که K800 شیک نباشه یا بلعکس ( این دو گوشی فقط مثال بودن )
    ضمنا در مورد گوشی یا هر چیز دیگه ظاهرش مساله سلیقه ایه پس اگه MESHKIPOSH یه نظر داره و just iran یه نظر داره و من یه نظر این طبیعیه ... ظاهر گوشی مثه امکانات و کیفیت صداش نیس که بگیم کدوم گوشی بهتره ...
    ضمنا نمیدونم این 2 تا طرفدار سامسونگ چه پدر کشتگیی با سونی دارن ...!!!
    به هر حال سونی و بعدش نوکیا بیشترین رای ها رو آوردن ( فکر نمیکنم دیگه بحث لازم باشه... دوستان اومدن و نطرشونو گفتن ... بقیه بحثا حداقل با این روند بیهوده به نظر میرسه ... ) ...

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بس کنید ! شیک بودن N73 دلیل این نیست که K800 شیک نباشه یا بلعکس ( این دو گوشی فقط مثال بودن )
    ضمنا در مورد گوشی یا هر چیز دیگه ظاهرش مساله سلیقه ایه پس اگه MESHKIPOSH یه نظر داره و just iran یه نظر داره و من یه نظر این طبیعیه ... ظاهر گوشی مثه امکانات و کیفیت صداش نیس که بگیم کدوم گوشی بهتره ...
    به هر حال سونی و بعدش نوکیا بیشترین رای ها رو آوردن ( فکر نمیکنم دیگه بحث لازم باشه... دوستان اومدن و نطرشونو گفتن ... بقیه بحثا حداقل با این روند بیهوده به نظر میرسه ... ) ...
    آی گل گفتی صد درصد تایید میشه.... من اومدم آخرین حرفم رو بزنم و برم
    در جواب بعضیا :
    بیشترین فعالیت من در تاپیک های زیر است :
    بهترین دوربین 2 مگا پیکسل
    دو تا سوال ضروری
    بازی های جدید (جاوا و سیمبین)
    یه کارت گرافیک با این مشخصات به من معرفی کنید
    برنامه های مخصوص جاوا
    کلوپ w810
    قرار دادن عکس هایی که با موبایل گرفته اید
    همه چیز در مورد Tom Clancy's Rainbow Six Vegas اينجا
    فرق w800 . w810 .w700
    مسابقه بهترین عکاسی
    داخل جست و جو توسط نام کاربری بنویس just iran ببین به جز اینا چی برات میاره دلیل این که هر هفته پست
    های من زیاد میشه اینه که تو همه اونا فعالیت دارم اینجا گوشه ای از فعالیت من است
    در ضمن دلیل این که پست های من پشت سر هم است این است که من فقط میتونم از ساعت 7 صبح تا 7 شب
    اینترنت وصل بشم چون از اینترنت مجانی شرکت فولاد خوزستان استفاده میکنم کسی هم در این فاصله زمانی
    نیست که به بحث بپردازهدر ضمن دلیل این که اینجا به جنجال کشیده شده من نیستم برید تو تاپیک های دیگه
    ببینید اوضاع چطوری میگذره هرکی بدی خوبی از ما دیده ببخشه ما که رفتیم

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من از دوستان ميخوام صفحه 13 اين تايپك رو نگاه كنن و ببينن كه صاحب پست بالا چند تا پست پشت هم ارسال كرده
    _____دليل اول بودن سوني اريك در نظر سنجي هم ارزون بودن اين گوشي به دليل چيني بودنش هست كه دارندگان اين گوشي رو در ايران زياد كرده و خوب طبيعتا دوستان به برند گوشي خودشون راي ميدن ( حكايت سوسكه و دست و پاي بلورين بچه سوسكه شده)
    _____ من بازم ميگم نوكيا خيلي سر تره (‌در شيك بودن )
    ( و براي آخرين بار ميگم كه شيك بودن رو با زيبا بودن و جذاب بودن و ... يكي بكنيد ) ( مثل اين ميمونه كه بگيم : اين فرد خيلي خوشكله ولي نميتونيم بگيم چون خيلي خوشكله پس باكلاس هم هست ) پس 1- نوكيا 2- سامسونگ

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

ما هیچ پدرکشتگی با سونی نداریم. شما اینقدر گنده اش می کنید. ما فقط می گیم اینقدر ها گنده نیست که شما فکر می کنین. حالا درست یا نادرست، تو ایران (فقط به خاطر اسم سونی) بازارش خوب شده. (که اینطور نمی مونه)

گروه modern talking هم تو ایران خیلی معروفه و همه میشناسن. این یعنی modern talking بهترین گروه جهانه و به زودی می ترکونه و ...؟؟؟؟!!!!!

بارها و بارها در موردهای مختلف هم رای گیری شده که همش الکیه و متاسفانه اون رای هایی هم که می بینی، کاملاً از روی تعصب خشک و خالیه و 80% افرادی که رای دادن حتی مارک های دیگه رو دست نگرفتن و به مدل گوشی ای که استفاده می کنن رای دادن. اگه رای ها درست بود، ال جی باید اول میشد ولی خود شما تا حالا شکلات ال جی رو دستت گرفتی که بتونی زیباییش رو لمس کنی؟

در هر حال بحث هیچ فایده ای نداره و در نهایت هر کی حرف خودش رو می زنه. پس بی خیال. (وقت کردی وبلاگ منو ببین)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

9 موترولا

سلام من تازه واردم
    نظرات شما رو در مورد شیک ترین گوشی دیدم ولی به نظر من بی انصافی می کنید و با تعصب دارین نض=ظر می دین
    من خودم سونی اریکسون W800 دارم ولی انصافا گوشی های موترولا تو شیکی لنگه ندارن به خصوص V3i که دیگه آخرشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •