ممنون. ولی راستش نتونستم پیداش کنم!
ممنون. ولی راستش نتونستم پیداش کنم!
واقعن. چی شده!
سلام
من یه سوال داشتم ؟ (( البته بیشتر یه مشکله تا یه سوال ))
من یه گوشی w700 دارم. نمیدونم چرا وقتی ساعت زنگ داره گوشی رو برای 5 یا 6 ساعت دیگه میزارم ! زنگ نمیزنه ولی برای 2 یا 3 ساعته که میزارم زنگ میزنه.
میشه یکی راهنماییم کنه؟ و بگه که مشکل از کجاست؟
سلام
من یه سوال داشتم ؟ (( البته بیشتر یه مشکله تا یه سوال ))
من یه گوشی w700 دارم. نمیدونم چرا وقتی ساعت زنگ داره گوشی رو برای 5 یا 6 ساعت دیگه میزارم ! زنگ نمیزنه ولی برای 2 یا 3 ساعته که میزارم زنگ میزنه.
میشه یکی راهنماییم کنه؟ و بگه که مشکل از کجاست؟![]()
مشكلت چيه ؟
اگه اين علايم رو وارد كني يه صفحه مياد كه 4 تا آيتم داره دوميش software info هستش كه اطلاعات نرم افزاري گوشيه .
اين كد براي تمامي سوني اريكسونها قابل اجراست.
روش وارد کردن درست این کد:
راست
ستاره
چپ
چپ
ستاره
چپ
ستاره
خيلي عجيبه
بايد گوشي رو از نزديك معاينه كرد![]()
نوشته اصلي بوسيله arash_a59
با سلام
من امروز گوشيم رو (k750i CID49) به w800i تبديل كردم، براي اينكار از Phone XS استفاده كردم . بعد از اتمام كار وقتي گوشي رو روشن مي كنم بعد از آمدن آرم "سوني اريكسون" يه صفحه مياد كه بالاش نوشته "Please Wait" حدود 30% خط load پايينش پر ميشه بعدش در همون وضعيت مي مونه(يه جور مثل اينكه هنگ كرده باشه)
يه مرد اينجا هست منو دقيق راهنمايي كنه و بگه بايد چيكار كنم؟!
گوشيت از لحاظ نرم افزاري ايراد پيدا كرده مجددا با نرم افزار k750 فلش كامل كنيد .
آخه كي گفته k750 رو ميشه عوض كرد ما كه تو نمايندگيشيم همچين چيزي نشنيديم
![]()
با سلام
اينكه معلوم هست از لحاظ نرم افزاري مشكل پيدا كرده، من با هر نرم افزاري فلشش كردم اما مشكلش حل نشد. بردمش بيرون با BOX فلشش كردن (با نرم افزار W800i، R1aa008) و الان گوشيم كاملا w800i شده، كي گفته نميشه k750 رو به w800 تبديل كرد؟؟؟؟؟؟!!!!
لطفا كمي مطالعه كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)