سلام دوستان
چند تا مسئله آمار و احتمال دارم كه شديداً و قوياً دنبال جوابشون ميگردم. (همش 28 تا هستن)
ممنون ميشم كه جوابشون رو در اختيارم بگذاريد.
(شديداً نيازمند ياري سبزتون هستم)
پيشاپيش ممنون
سلام دوستان
چند تا مسئله آمار و احتمال دارم كه شديداً و قوياً دنبال جوابشون ميگردم. (همش 28 تا هستن)
ممنون ميشم كه جوابشون رو در اختيارم بگذاريد.
(شديداً نيازمند ياري سبزتون هستم)
پيشاپيش ممنون
يك شرکت هواپیمایی در آخرین لحظه ، پرواز را متوقف کرد!معلوم شده بود در بین 128 مسافر ، مرد مسلحی وجود دارد که می خواهد هواپیما را برباید .قرار شد مسافرانی که حرکت شان به تعویق افتاده بود،برای بازرسی فوری آماده شوند.
در سالن فرودگاه ، دستگاه کنترل کننده ی خاصی وجود داشت که وقتی مسافران از جلوي آن عبور می کردند،بدون هیچ اشتباهی مشخص می کرد که آیا مسافر یک شئ فلزی همراه خود دارد یا نه!
روشن است که می شد با بلندگو به همه ی مسافران اطلاع داد که هر چیز فلزی که در جیب یا ساک دستی خود دارند ، بیرون بیاورند و به نوبت از جلوي دستگاه کنترل کننده عبور کنند .ولی وقت کم بود و به همین دليل نماینده ی شرکت هواپيمايي تصمیم گرفت به جای بازرسی انفرادی، مسافران را به صورت گروهی از جلوی چشم الکترونیک دستگاه كنترل بگذراند.
همه ی مسافران را در مقابل دستگاه به خط کردند و نماینده ی شرکت هواپيمايي مطمئن شد که یکی از مسافران ، مایل نیست یک شئ فلزی را از خود جدا کند .ولی کدام مسافر ؟!!!
روشن بود که دستگاه کنترل نمی توانست به این پرسش پاسخ بدهد.نماینده ی شرکت تصمیم گرفت مسافران را به گروه هایی تقسیم کند به نحوی که تا حد امکان از دستگاه کنترل،کم تر استفاده کند یه راه بگین
يك موش در 20 متري سوراخ خود است . گربه اي با آن 5 جست (پرش) فاصله دارد .هر بار كه گربه يك جست مي زند، موش 3 متر به طرف سوراخ خود مي دود و هر جست گربه برابر 10 متر است،در اين گريز و تعقيب آيا گربه مي تواند موش را به چنگ خود در آورد؟
![]()
اولش فاصله ي اونها 50 مترهيك موش در 20 متري سوراخ خود است . گربه اي با آن 5 جست (پرش) فاصله دارد .هر بار كه گربه يك جست مي زند، موش 3 متر به طرف سوراخ خود مي دود و هر جست گربه برابر 10 متر است،در اين گريز و تعقيب آيا گربه مي تواند موش را به چنگ خود در آورد؟
بعد از جست اول فاصله اونها 43 متر ميشه و فاصله موش تا سوراخ 17 متر ميشه
بعد از جست دوم فاصله اونها 36 متر ميشه و فاصله موش تا سوراخ 14 متر ميشه
بعد از جست سوم فاصله اونها 29 متر ميشه و فاصله موش تا سوراخ 11 متر ميشه
بعد از جست چهارم فاصله اونها 22 متر ميشه و فاصله موش تا سوراخ 8 متر ميشه
بعد از جست پنجم فاصله اونها 15 متر ميشه و فاصله موش تا سوراخ 5 متر ميشه
بعد از جست ششم فاصله اونها 8 متر ميشه و فاصله موش تا سوراخ 2 متر ميشه
بعد از جست هفتم فاصله اونها 1 متر ميشه و موش به سوراخ ميرسه![]()
128 هست 2 به توان 7يك شرکت هواپیمایی در آخرین لحظه ، پرواز را متوقف کرد!معلوم شده بود در بین 128 مسافر ، مرد مسلحی وجود دارد که می خواهد هواپیما را برباید .قرار شد مسافرانی که حرکت شان به تعویق افتاده بود،برای بازرسی فوری آماده شوند.
در سالن فرودگاه ، دستگاه کنترل کننده ی خاصی وجود داشت که وقتی مسافران از جلوي آن عبور می کردند،بدون هیچ اشتباهی مشخص می کرد که آیا مسافر یک شئ فلزی همراه خود دارد یا نه!
روشن است که می شد با بلندگو به همه ی مسافران اطلاع داد که هر چیز فلزی که در جیب یا ساک دستی خود دارند ، بیرون بیاورند و به نوبت از جلوي دستگاه کنترل کننده عبور کنند .ولی وقت کم بود و به همین دليل نماینده ی شرکت هواپيمايي تصمیم گرفت به جای بازرسی انفرادی، مسافران را به صورت گروهی از جلوی چشم الکترونیک دستگاه كنترل بگذراند.
همه ی مسافران را در مقابل دستگاه به خط کردند و نماینده ی شرکت هواپيمايي مطمئن شد که یکی از مسافران ، مایل نیست یک شئ فلزی را از خود جدا کند .ولی کدام مسافر ؟!!!
روشن بود که دستگاه کنترل نمی توانست به این پرسش پاسخ بدهد.نماینده ی شرکت تصمیم گرفت مسافران را به گروه هایی تقسیم کند به نحوی که تا حد امکان از دستگاه کنترل،کم تر استفاده کند یه راه بگین
در نتيجه با هفت بار استفاده از دستگاه ميشه اون فرد رو پيدا كرد.
دوستان!
از 28 تا مسئله نترسيد!
اگر هركس كه به اين تاپيك سر ميزنه (معمولاً اساتيد و علاقمندان رياضي) فقط يك مسئله رو حل
كنه؛ در كمتر از 1 ساعت همه مسائل حل شده است.
خواهشاً اگر بلديد (حتي يك مسئله رو) لطفاً دريغ نفرمائيد.
(استادم كله ام رو ميكنه. هم اكنون نيازمند ياري...)
حداقل بگيد وقت نداريد و ...
اين جوري فكر مي كنم هيشكي دوسم نداره
سلام دوستان غزیز استاد آمار به من پروژه داده که برنامه این قضیه و با هر برنامهای که شد بنویسم
من اصلا نمیدونم چی هست
اگه میشه کمکم کنید
سلام میشه جواب این مساله هم بگید
نجمن آمار میانه درا آمد ماهیانه خانوار در یک جامعه 150000 است اگر به 60% خانوار هایی که کمتر درامد دارند هر کدام ماهی 50000 بدهند میانه چقدر می شود
ممنون
دوست عزیز اینجا که جای انجام تکالیف دانشگاه یا دبیرستان نیس!
ضمنا سوالها واقعا ساده اند. تعجب میکنم که شما توی اینها گیر کرده باشی. به نطر من داری یکم تنبلی میکنی![]()
سلام دوستان
می خوام یه استدلال کامل و ساده برای توزیع n شی بین k جعبه را بدونم
1- وقتی n شی مشابه هستند.
2- وقتی n شی متفاوت هستند.
دوباره برای همین دو حالت اینکه
a) حد اقل r شی در هر جعبه باشد.
b) حد اکثر r شی در هر جعبه باشد.
لطفاً استدلال بدست آورد فرمول رو بگین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)