من پچ 115 مگا بایتی را دانلود کردم crack ندیدم در ضمن ویندوز من service pack 3 هست و پچ هم اجرا نشد لطفا یه سایت دیگر غیر از copy gameworld بزارید
من پچ 115 مگا بایتی را دانلود کردم crack ندیدم در ضمن ویندوز من service pack 3 هست و پچ هم اجرا نشد لطفا یه سایت دیگر غیر از copy gameworld بزارید
Last edited by irainian; 27-08-2009 at 10:55.
سلام.
من در بازی Splinter Cell Chaos Theory در مرحله اولش گیر کردم همونجا که همجا تاریک هست و یه فانوس در یایی هم هست نمی دونم چیکار کنم خیلی توش گیر کردم.
شما باید از طرف صخره ها بری بین اون ها یه راه باریک هست
خیلی ممنون اما میشه راهنمایی کنی چطوری و چیکار کنم مرحله اول رو تمام کنم ؟. من رفتم رو فانوس و همه رو کشم اما برای اتمام نمی دونم چیکار کنم و اگر راهنمای این بازی رو دارید خیلی ممنون میشم تو اینجا قرار بدید
چراغ فانوس رو خاموش کنین و خودتون رو لبه برسونین تا این مرحله به اخر برسه.
چراغ فانوس رو خاموش کنین و خودتون رو لبه برسونین تا این مرحله به اخر برسه.
میشه بیشتر توضیح بدید لبه چی کجا؟
منظور بیرون فانوس اون بالا که یه نگهبون چرخ میزد.
من همه رو کشتم. رو فانوس رفتم اون نگهبان روی فانوس رو کشتم فانوس رو خاموش کردم حالا برای پایان بازی چی کنم؟منظور بیرون فانوس اون بالا که یه نگهبون چرخ میزد.
خیلی ممنون که کمکم میکنی خیلی بیشتر ممنون می شم که سریعتر جوابم رو بدی اخه من هر روز هر ساعت میام اینجا ببینم کسی جوابم رو داده الاف این بازی شدم
شاید اصلا با یه باگ رو به رو شدین! یه بار همین مرحله رو از نو برین.
یه چیزی هم یادم افتاد بگم... وقتی وارد چراغ دریایی میشدین باید استراق سمع میکردین. نمیدونم انجام دادین یا نه.
استراغ سمع چی کجا چطوری وقتی داخل چراغ میشویم پایین چراغ .یه چیزی هم یادم افتاد بگم... وقتی وارد چراغ دریایی میشدین باید استراق سمع میکردین. نمیدونم انجام دادین یا نه.
نمیدونم چی کنم خیلی ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)