سلام چاکرپیچم
ghorbone beram azize khoshgele kocholo naze asale jigare namakiye none khoshkiye dampaeie pare pelastik samavar shekaste khariiiiidariim
سلام چاکرپیچم
ghorbone beram azize khoshgele kocholo naze asale jigare namakiye none khoshkiye dampaeie pare pelastik samavar shekaste khariiiiidariim
بچز شرمنده سعی می کنم دفعه دیگه فارسی تایپ کنم
1 torke mimire shabe avale ghabr 62 ta fereshte miyan soraghesh 2tashoon soal mikardan 60ta shoon halish mikardan
سلام خوبی ببخشید ولی 1سوال جنسی دارم که از کسی نمی تونم بپرسم فقط خودت می تونی کمکم کنی میخوام بدونم جنس شلوارت چیه؟
عشق فقط عشق لاتی /عرق سگی اب جو قاتی/6 ماه زندونی بی ملاقاتی/ فکر نکنی که ما لاتیم/ما فقط خاطر خاتیم
یه مگسه دست می ندازه دوره گردنه دوست دخترش می گه می دونی از"گه" بیشتر می خوامت
666 سه تا 6 داره بچه که از خواب پا می شه جیش داره حاجی که از مکه میاد ریش داره smsهم آخره ماه فیش داره
بچه گوریله به مامانش گفت ننه جون آخه چرا ما اینقدر زشتیم ...ننه گوریله میگه قوربونه اون صورته پشمالو با اون دهنه گشادت با اون دماغه پهنت برم ..برو خدا رو شکر کن که قیافت مثل این که الان داره اینو می خونه نیست
1 دقیقه سکوت به افتخار هیاهوی مگس ها
یه نفر می ره امریکا رو کشف می کنه یه نفر ماری کوری می شه یه نفر می ره بمب اتم می سازه .....تو بیچارم بشین smsبازی کن
خیلی وقته که می خوامت دیگه نمی دونم واسه بدست اوردنت باید چیکار کنم یه چند روزه که احساس میکنم خیلی بهت علاقم بیشتر شده راحتر بگم دیوونت شدم وقتی که مردم نگات می کنن از عصبانیت دیوونه می شم می خوام چا قو فرو کنم تو قلبم تحملشو ندارم که ببینم کسی بهت نظر داره....خوب چیکار می شه کرد" اطلس طلایی"دیگه
بچز امیدوارم خوشتون اومده باشه
یه ضرب المثل قدیمی میگه آبجو و پفک ودختر بازی ...شراب و کباب و خانمبازی ما هم که آب یخو آدامسو sms بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)