تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 47 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 467

نام تاپيک: دنياي فتوشاپ ( آموزش1)

حـــــرفـه ای mehdi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

سلام

در اين آموزش شما به قسمتهايي از فوتوشاپ نياز پيدا ميكنين كه شايد تا به حال با اونها سر و كار نداشتين . قسمتهايي مفيد و جديد كه كمتر كسي از اونها استفاده ميكنه . پس فكر ميكنم اين آموزش علاوه بر آموزش ايجاد اين طرح زيبا نكته هاي ديگه اي رو هم با خودش به همراه داشته باشه .

پس اگه موافقين شروع كنيم :

اول از همه يك سند جديد در اندازه 750 پيكسل در 750 پيكسل ايجاد كنين و رنگاتون رو با زدن تكمه D رستارت كنين .

حالا ابزار Elliptical marquee tool رو انتخاب كنين و در نوار Option مقدار Style رو برابر Fixed Size قرار بدين . براي گزينه هاي Width و Height مقدار 750 پيكسل ( px ) رو انتخاب كنين و يك بار روي صفحه كليد كنين . حالا دايره ايجاد شده رو به وسط صفحه هدايت كنين .

حالا يك لايه جديد ايجاد كنين و نام اون رو Water بزارين و فيلترهاي زير رو روش اعمال كنين :

Filter --> Render --> Clouds

Filter --> Distort --> Spherize {Amount : 100 ---- Mode : Normal}

حالا لايه جديدتون رو با كليد بر روي گزينه ي زير قفل ظاهري كنيد :

حالا مسيرهاي زير رو هم دنبال كنين و تنظيمات اونا رو هم انجام بدين :

Filter --> Blur --> Gaussian Blur {Radius : 20}

Image --> Adjustments --> Hue/Saturation {Colorize : تيك زده شود ---- Hue : 218 ---- Saturation : 25 ---- Lightness : -20}

تا اينجاي كار بايد يه چيزي تو اين مايه تحويل بگيرين :

حالا يه لايه جديد ايجاد كنين و اسم اون رو Land بزارين . همين جور كه محيط دايره رو در حالت انتخاب دارين روي اين لايه جديد فيلترهاي زير رو اعمال كنين :

Filter --> Distort --> Spherize {Amount : 100 ---- Mode : Normal}

حالا به مسير زير برين و مقدارهاي زير رو براي اون در نظر بگيرين :

Image --> Adjustments --> Brightness/Contrast

Contrast : 100

Brightness : بين صفر تا 30- هر عددي كه بيشتر شكل رو طبيعي ميكنه انتخاب كنين . (نكته : قسمتهاي سياه رنگ آبها رو تشكيل ميدن . )

حالا طرح رو از حالت انتخاب خارج كنين ( اگه گفتين با كدوم كليدا ؟ ) و قسمتهاي سياه طرح رو با هر ابزاري كه دوست دارين ( مثلا Magic wand ) انتخاب كنين و اونا رو با زدن تكمه Delete پاك كنين .

خوب ، حالا كليد Ctrl رو نگه دارين و روي لايه Land كليك كنين و اين فيلترها رو هم روي لايه Land اعمال كنين :

Filter --> Render --> Difference Clouds

حالا با چهار پنج بار زدن كليدهاي Ctrl+F ----- بالا رو چند بار روي لايه اعمال كنين تا يه شكل تقريبا موزوني در بياد . با اين كار شما پستي و بلنديهاي داخل خشكي رو ايجاد ميكنين .

حالا مسير زير رو دنبال كنين و تنظيمات اون رو انجام بدين :

Edit ---> Fade Difference Clouds { Opacity : 50 ---- Mode : Normal}

حالا كليدهاي Ctrl+D رو براي خروج از حالت انتخاب بزنين و به مسير زير برين و تنظيماتش رو مثل شكل انجام بدين :
    Filter --> Render --> Lighting Effects

يادتون باشه تيك قسمت White is high در آخرين قسمت رو بردارين ها .

حالا يه لايه جديد ايجاد كنين و اسم اون رو Clouds بزارين و با نگه داشتن كليد Ctrl و كليك بر روي لايه Water محيط دايره رو انتخاب كنين .

حالا اعمال زير رو بايد روي اين لايه انجام بدين :

Filter --> Render --> Difference Clouds

كليدهاي Ctrl+I رو فشار بدين تا رنگها برعكس بشه .

Image --> Adjustments --> Brightness/Contrast { Brightness : -30 ---- Contrast : 95 }

ظاهر لايه رو مثل دفعه قبل قفل كنين . ( راهنمايي : عكس اول )

Filter ---> Blur ---> Motion Blur {Angle : 0 ---- Distance : 120}

Filter ---> Blur ---> Gaussian Blur {Radius : 4}

Filter --> Distort --> Spherize {Amount : 50 ---- Mode : Normal}

Mode لايه رو به Screen تغيير بدين .

Image --> Adjustments --> Brightness/Contrast {Contrast : 60 ---- Brightness : 0}

Opacity لايه رو به %60 برسونين .

حالا كليدهاي ( عمرا ديگه اين يكي رو ياد دارين ) رو براي خروج از حالت انتخاب بزنين .

لايه water رو انتخاب كنين و به مسير زير برين :

Filter --> Render --> Lighting Effects

تنظيمات اون رو همين جوري كه تغيير داده بودين بزارين باشه به غير از قسمت پائين يعني Texture Channel كه اون رو بايد به None تغيير بدين .

براي لايه Clouds هم اين ----- آخري يعني Lighting Effects رو اعمال كنين .

حالا به مسير زير برين و اندازه هاي زير رو براش وارد كنين :

Image ---> Canvas Size {Width : 800 px ---- Height : 800 px : Relative : تيك نميخواد --- Anchor :( مركزي ( پيش فرض }

حالا لايه بكگراند رو با رنگ سياه پر كنين .

تا اينجا بايد طرحتون اينجوريا باشه ( اگه افتضاح كردين فقط يكم بخندين ، بعدش دوباره شروع كنين . ) :

خوب ، تا اينجا يه خسته نباشيد بهم بگين كه جونم در اومده اينهمه آموزش ترجمه كردم .

حالا از لايه land يه كپي بگيرين و اين كپي رو زير خود لايه land قرار بدين و به اين لايه جديد مثل شكل با كليد بر روي گزينه Add layer Mask يه ماسك اضافه كنين :

در اين حالت شما بدون اينكه روي لايه ها كليك كنين بايد به كارتون ادامه بدين تا اعمال بر روي ماسك ( قسمت سفيد روي لايه ) اعمال بشه . پس مسيرهاي زير رو دنبال كنين :

Filter ---> Render ---> Clouds

Image --> Adjustments --> Brightness/Contrast {Contrast : 70 ---- Brightness : 0}

حالا بايد روي اين لايه اي كه داراي ماسكه ( روي خود عكس لايه ) كليك كنين تا بقيه اعمال روي خود لايه انجام بشه . پس حالا مسيرهاي زير رو دنبال كنين :

Image --> Adjustments --> Hue/Saturation {Colorize : تيك زده شود ---- Hue : 139 ---- Saturation : 25 ---- Lightness : 0}

حالا روي لايه land كليك كنين و ادامه كار :

Image --> Adjustments --> Hue/Saturation {Colorize : تيك زده شود ---- Hue : 35 ---- Saturation : 40 ---- Lightness : -30}

حالا Mode اين لايه رو به Screen تغيير بدين .

حالا لايه بكگراند رو انتخاب كنين و اعمال زير رو روش انجام بدين :

Filter ---> Noise ---> Add Noise { Amount : 70 ---- Distribution : Uniform ---- Monochromatic : تيكش رو بردارين}

Edit ---> Fade Add Noise ---> { Opacity : 50 ---- Mode : Dissolve }

Filter ---> Blur ---> Gaussian Blur { Radius : 1}

Image --> Adjustments --> Brightness/Contrast {Contrast : 90 ---- Brightness : -35}

يك لايه جديد روي بكگراند ايجاد كنين و ادامه كار رو روي اون انجام بدين :

Filter ---> Render ---> Clouds

Mode اين لايه رو به Screen و Opacity اون رو به %50 تغيير بدين .

حالا كليدهاي Ctrl+E رو بزنين تا اين لايه با لايه بكگراند merge بشه و بعد از اون كليدهاي Ctrl+U رو بزنين و تنظيمات اون رو مثل زير انجام بدين :

{Colorize : تيك زده شود ---- Hue : 238 ---- Saturation : 15 ---- Lightness : -15}

پاشين . پاشين برين كه ديگه اعصاب مصاب برام نمونده . مردم از خستگي . ( شما هم خسته نباشيد . )

و اينم طرح نهايي :

شما ميتونين با يكم دستكاري لايه ها و اضافه كردن افكتهاي مختلف به طرحتون رنگ و رو بدين . مثل عكس پائين :

خوب اين آموزشم تموم شد و اميدوارم استفاده كرده باشين !

دوستان خوشحال ميشم كاراتون رو بزارين ! موفق باشيد ! :mrgreen:

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض 656444

آموزش ساخت اشكال سه بعدي

سلام

1- ابتداء یک سند جدید باز کنید . ( می تونه یه عکس هم باشه )
    2- یک لایه جدید بسازید — به شکل پایین نگاه کن رو اون قسمت که مشخص کردم کلیک کن یه لایه بالای لایه بگراند می سازه .

3- بعد از ساخت این لایه به منوی Feltir بروید و از لیست بیرون رونده Render فیلتر 3D Transform را انتخاب کنید . ممکنه این فیلتر
    تو منوی Rende وجود نداشته باشه . شما می تونین این فیلتر رو از برنامه فتوشاپ 7 کپی کنید و در پوشه Feltir فتوشاپ CS پیس کنین . ( بگذریم ) . وقتی پنجره مربوط به 3D Transform باز شد ابزار Cube Tool را انتخاب و یک مکعب مستطیل
    عمودی درست کنید . بعد از درست کردن ساختار اولیه . ابزار Trackball Tool رو انتخاب کنید . و اونقدر این مکعب مستطیل رو بچرخونین تا سه نما مشخص بشه یه کم سخت و اعصاب خورد کنه اما با کمی دقت درست میشه . مثل شکل زیر .

4- بعد از اینکه شکل دلخواه ساخته شد و زوایای درستی پیدا کرد OK کنید . شکل ساخته شده رو می تونین روی سند ببینید .

5- حالا کلید های Ctrl + I رو هم زمان بفشارید تا رنگ شکلتون برعکس بشه . مثل شکل زیر .

6- می تونین Ctrl + U رو هم زمان بفشارید . رنگی دلخواه به شکل بدهید . که تو این آموزش نیازی به این کار نیست . لا یه ها رو به هم بچسبونین و سند رو سیو کنید . دو باره اونو فرا خوانی کنید . حالا باید برای سه نمای این شکل تصویر بسازین . ( یا حتی می تونین از عکس استفاده کنین . من اینا رو ساختم . باید توجه داشته باشید که تصاویر باید از نظر ضاهری هم شکل سه نما باشه .

7- بعد از ساخت تصاویر نوبت به چسبوندن اونا به شکل میرسه . سند اصلی رو باز کنید . که شکل مکعب مستطیل روشه . تصویر یکی از نماها رو بکشین روی سند اصلی . Opacity اون رو کم کنید . یعنی کم رنگش کنین . بعد کلید های Ctrl + T رو هم زمان بفشارین . سپس به منوی
    Edit رفته و از لیست بیرون رونده Transform گزینه Distort رو انتخاب کنید . حالا برین سراغ تصاویر گوشه های تصاویر رو بگیرین و با دقت روی بعد ها قرار بدین بعد این کار Opacity رو که کم کرده بودین به حالت اولیه برگردونین . سپس سند اصلی رو سیو کنین و دوباره فراخوانی کنید . دو تا تصویر دیگه رو هم به همین صورت روی شکل بچسبونین .

( حق دارین خیلی پر درد سرو مشکله اما با کمی تمرین و خرج کردن حوصله درست میشه . )

هر سوالی درباره این آموزش داشتین با پی ام یا یاهو مسنجر با من در میان بزارین .

فتوشاپ یعنی : دقت - تمرین و تکرار - حوصله - خلاقیت و شناخت زیبایی های طبیعت ( زمانی که به دامان طبیعت میرین با دقت به اطراف خودتون نگاه کنین به درختان به برگ درختان . به شبنم روی برگ به گلبرگ های گل به آسمان ووو این دقت و توجه به شما کمک میکنه تا بتونین
    آثاری زیبا و طبیعی تر خلق کنین . ( اینطور نیست ؟ )

قربانتان : شاهين كينگ

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض 214

چه خبره :shock: :shock: چرا كسي نمياد نظر بده يا آموزش بزاره . داش مهدي كجايي .

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض Re: 214

نقل قول نوشته شده توسط shahin king
    چه خبره :shock: :shock: چرا كسي نمياد نظر بده يا آموزش بزاره . داش مهدي كجايي .

شاهين جان مثل هميشه آموزشاي شما خداست. آموزش خيلي خوبي هست اين آخري...
    و منم دنبال ----- اين آموزش جديد هستم. گر چه وقتي پلاگين يا براش و يا هر چيز ديگه در فتوشاپ اضافه مي كنم فتوشاپم مشكل دار ميشه. همه رو هم در جاي خودش قرار ميدم ولي جريان چيه نميدونم. راستي اگر مثلا يه دفعه 2000 تا پلاگين رو با هم بذاريم در فتوشاپ مشكل پيش مياد يا مثلا 200 تا براش رو با هم؟ ممنون ميشم جواب بدي عزيز...

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شاهين جان مثل هميشه آموزشاي شما خداست. آموزش خيلي خوبي هست اين آخري...
    و منم دنبال ----- اين آموزش جديد هستم. گر چه وقتي پلاگين يا براش و يا هر چيز ديگه در فتوشاپ اضافه مي كنم فتوشاپم مشكل دار ميشه. همه رو هم در جاي خودش قرار ميدم ولي جريان چيه نميدونم. راستي اگر مثلا يه دفعه 2000 تا پلاگين رو با هم بذاريم در فتوشاپ مشكل پيش مياد يا مثلا 200 تا براش رو با هم؟ ممنون ميشم جواب بدي عزيز...
    عزيز جان تشكر . من خودم اين مشكل رو ندارم . كلي براش تو برنامه دارم . نمي دونم چرا واسه شما جواب نمي ده .

قربانت : شاهين كينگ

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

آقا منم اومدن عضو شما ها

تا اونجا که بتونم کمک می کنم
    ولی چوناموزش فتوشاپ بدون عکس سخته منم سعی میکنم با عکس آموزش بدم
    منتظر یه اموزش توپ باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط zitanix
    آقا منم اومدن عضو شما ها

منتظر یه اموزش توپ باشید
    خوش اومدي دستت درست .
    ما منتظريم كلي هم قدرشناس
    چاكرتيم

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

آقا منم اومدن عضو شما ها

منتظر یه اموزش توپ باشید
    خوش اومدي گرامي . منتظريم

sayedreza, جان عجب لوگوي توپي ساختي . شنيدم يه فكر پشتشه با پي ام برام توضيح مي دي .

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دم هم گرم آقا دستت درد نکنه .اینم از نظر من. :lol:

حـــــرفـه ای mehdi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    87

پيش فرض

سلام بروبچ باحال پي سي ورلد - !

شرمنده براي اينترنت من يه مدتي بود مشكل پيش اومد بود !

كه امشب حل شد - از امشب هم در خدمتتون هستم !

شاهين جان من چاكرتم هستم ! عزيزمي ! شك نكن !

zitanix, جان خوش اومدي ! پس فعلا تا يكي 2 ساعت ديگه

شك نكن زود بر ميگردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •