تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 69 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 684

نام تاپيک: مقالات Elsevier و IEEE نمی خوای؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

شرمنده امیر جان . اما من متوجه منظورت نمیشوم. من همان نامی که در elsevier بود رو کپی کردم( در قسمت abstract) . حالا نمیدونم از چه لحاظ اسم ها را بد انتخاب کردم . اگر راهنماییم کنی ممنون میشوم.

باتشکر .
    Mh_amri

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام آقای امیر
    خیلی ممنونم که این دوتا لینکو برام گذاشتید ولی هیچ کدومش نمیاد تا چند روز دیگه خودم چند تا موضوع مقاله رو سرچ میکنم دوباره مزاحمتون میشم اینبار با یک موضوع مشخص.
    راستی بابت نکته جانبی هم ممنون.
    پس من بازم مزاحمتون میشم اگر کمکم کنید ممنونتون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    امیر خان ببخشید من دوباره مزاحمتون شدم غرض از مزاحمت اینه که چندتا مقاله توپ در مورد زبان برنامه نویسی c شارپ می خواستم.بازم از لطفت ممنونم. راستی سال نو مبارک ان شاءا... سال خوبی داشته باشید همراه با خونواده محترمتون.
    مرسی

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

شرمنده امیر جان . اما من متوجه منظورت نمیشوم. من همان نامی که در elsevier بود رو کپی کردم( در قسمت abstract) . حالا نمیدونم از چه لحاظ اسم ها را بد انتخاب کردم . اگر راهنماییم کنی ممنون میشوم.

باتشکر .
    Mh_amri
    دوست عزیز اون چهارتایی که اون بالا لینک دادم مقاله هستندها!!
    روش کلیک کنید پس از لحظاتی شروع به داونلود می کنه.

در مورد اسم مقالات هم کمی با عجله کپی شده بود. فاصله بین بعضی از کلمات از بین رفته بود.

به هر جال مقالات همونایی است که تقدیم شد.

یا حق

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

12

به انتخاب خودم که فکر نمی کنم چیز به درد بخوری بشه. ولی این دوتا رو چون امر می فرمایید تقدیم میشود.

اوامری بود در خدمتیم

یا حق
    سلام
    امیر خان ببخشید من دوباره مزاحمتون شدم غرض از مزاحمت اینه که چندتا مقاله توپ در مورد زبان برنامه نویسی c شارپ می خواستم.بازم از لطفت ممنونم. راستی سال نو مبارک ان شاءا... سال خوبی داشته باشید همراه با خونواده محترمتون.
    مرسی
    سلام
    سال نو بر شما هم مبارک باشه.

اون دو تا لینک بالا مقاله اس کار هم می کنه. روش کلیک کنید.

اینم یه مقاله توووووووووپ راجع به #C از IEEE

با تقدیم بهترین آرزوها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بازم سلام امیر خان
    ممنون که خیلی زود جوابمو دادی ولی ببخشیدا شرمنده من اینقدر درخواست دارم. نمی شه چندتا برام بزاری از سال 2004 به بعدم باشه چند تا می خوام نه یه دونه.راستی اون دوتا مقاله ام گرفتم اینترنت خودم مشکل داشت.بازم ممنون
    مرسی از لطفتون

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

12

بازم سلام امیر خان
    ممنون که خیلی زود جوابمو دادی ولی ببخشیدا شرمنده من اینقدر درخواست دارم. نمی شه چندتا برام بزاری از سال 2004 به بعدم باشه چند تا می خوام نه یه دونه.راستی اون دوتا مقاله ام گرفتم اینترنت خودم مشکل داشت.بازم ممنون
    مرسی از لطفتون
    سلام زهرای عزیز

متاسفانه مقاله صرفاً راجع به #C خیلی کمه. این دوتا از IEEE نیست ولی از یه جای معتبره!

ضمناً IEEE یک مجله داره به نام IEEE Software که می تونه خیلی مفید واقع بشه برای شما. به این صفحه برید و عناوین اون رو ببینید. اگه مقاله به درد بخوری توجهتون رو جلب کرد من در خدمتم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ارادتمند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام امیرخان
    بازم من براتون زحمت دارم در مورد کلی موضوع مقاله می خوام هر کدوم که واستون مقدور بود( از سال 2004 به اینور باشه) یه چند تا مقاله ازش برام بزارید.بابت مقاله های قبلیم ممنونم ولی اولیه که از c شارپه و IEEE هم هست اصلا دانلود نمی شه.
    1- فبیر نوری
    2- سیستم عامل
    3-net.
    4- هوش مصنوعی
    5- مهندسی نرم افزار
    6- امنیت وب سایت
    7- تجارت الکترونیک
    8- معماری کامپیوتر
    9- ویندوز ویستا
    البته مورد 2،3 و 9 از همه مهمتره.بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام زهرا خانم

شما 9 تا موضوع دادید و برای هرکدوم چندتا مقاله می خواهید. اگر چند رو مساوی با 5 در نظر بگیریم من باید کلاً 45 تا مقاله بدم خدمتتون که با سرعت افتضاح داونلود و آپلود من به هیچ وقت مقدور نیست.

من در پست اول هم عرض کردم خودتون بگردید مقاله رو پیدا کنید من به احتمال زیاد به Full text اون دسترسی دارم و میتونم تقدیم کنم. جسارتاً من قرار نیست دنبال مقاله بگردم برای شما که !

خودتون تشریف ببرید این دو جا سرچ کنید 4-5 تا اسم بدید تا من تقدیم کنم. اگر هم بیشتر خواستید به مرور.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمناً توجه داشته باشید که این سایت ها مقالات بسیار تخصصی و علمی در اختیار میگذارن. مثلاً در مورد ویندوز ویستا یا آموزش فتوشاپ(!) فکر نمی کنم مطالب چندانی داشته باشند. یعنی باید اینجاها بیشتر دنبال مطالب خیلی عمیق و تخصصی بگردید نه مطالبی در حد برنامه نویسی یا اپراتوری کامپیوتر.

واقعاً شرمنده ام که نتونستم کمکی بکنم. ولی حتماً خودتون برید جستجو کنید هر مقاله ای خواستید (با تعداد محدود البته) من خوشحال میشم اگه کاری از دستم بربیاد.

ارادتمند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام آقای امیر
    من از شما مقاله آموزشی فتوشاپ یا ویندوز نخواستم، خوب بگید نمی تونم اینجوری سرچ کنم دیگه این همه داستان نمی خواد که بخواید به من بگید مقاله های IEEE در مورد موضوعات علمیه! این چیزایی هم که من گفتم در مورد اپراتوری کامپیوتر بود؟!
    اگر واستون زحمتی نباشه این مقالات اپراتوری کامپیوتر!رو لطف کنید.ممنونتون میشم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• صفحه 15 از 69 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
    • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
    • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
    • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
    •