تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 139 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم همين مشكل را دارم وعليرغم توضيحاتي كه آقا سياوش در صفحه اول دادن ولي مشكل من همچنان پابر جاست بيش از 2 ساعت كه اين پيام تكرار مي شه
    آيا بايد كلي صبر كنم تا اين پيامها تموم بشن يا نه
    لطفا كمك كنيد.
    K750_R1BC002_FS_EMEA5_CID49.bin
    K750_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_CID49.bin
    K750i_CDA102337_5_EMEA_5
    اين فايلهائي كه من ازشون استفاده مي كنم
    گوشي :k750i
    cid49
    بهترین کار در این شرایط اینه که گوشیتو آپدیت کنی یک فریم ور جدید تر از R1BC002هم اومده بعد با phone xs توی fs تغییرات انجام بدی صدا-دوربین و...

داره خودمونی میشه azerturk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Azərbaycan-Təbriz

پيش فرض

آقا سياوش در مورد نصب پچ بر روی گوشی های با Cid 49 اون برنامه اي كه معرفي كرديد نمي تونه پچ ها رو روي main نصب کنه يا حداقل من نتونستم(مينويسه Out of memory) اما روي FS امتحان كردم نصب كرد كه فكر كنم فعلا به دردمون نمي خوره
    در ضمن من از تاپ سوني w800_patches_R1BC002 رو براي W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.binدانلود كردم
    بازم ممنون(çox sağ ol)

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    2 تا سوال داشتم يكي اين كه چه فرقي بين

K750_R1DB001_MAIN_CHINA_CL_RED49
    K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49
    K750_R1DB001_MAIN_TAIWAN_CL_RED49

ها هست و كدوم بهتره و دوم fs مربو طه اش از ليست كدومه

K750_R1DB001_FS_AMERICA_2_RED49
    K750_R1DB001_FS_APAC_1_RED49
    K750_R1DB001_FS_CHINESE_RED49
    K750_R1DB001_FS_EMEA_1_RED49
    K750_R1DB001_FS_EMEA_4_RED49
    K750_R1DB001_FS_EMEA_5_RED49
    K750_R1DB001_FS_EMEA_6_RED49
    K750_R1DB001_FS_EMEA_7_RED49
    K750_R1DB001_FS_EUROPE_1_RED49
    K750_R1DB001_FS_EUROPE_2_RED49
    K750_R1DB001_FS_EUROPE_3_RED49
    K750_R1DB001_FS_EUROPE_4_RED49
    K750_R1DB001_FS_EUROPE_5_RED49
    K750_R1DB001_FS_TAIWAN_RED49
    K750_R1DB001_FS_THAI_RED49

اگه چيز ديگه اي هم لازم داره بگين از چه مدلش باشه چون من تازه واردم
    براي كنكور هم موفق باشي اگه وقت كردي به سوال من هم جواب بده
    ممنون
    تفاوت ها مربوط به منطقه های مختلف جهان از نظر زبانیه و البته شرکت های مخابراتی که سفارش می دهند

شما از این دو تا که در نقل قول مشخص کرده ام استفاده کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا سياوش از وقتي كه براي بچه ها ميزاري ممنونم ولي اينكه تجارب و آگاهي هاي بچه ها رو بالا ميبري كار بزرگيه خدا خيرت بده.
    سياوش جان من مشخصات گوشيم رو اينجا ميزنم ميخوام كمكم كني:
    Client Version 17.35
    **** READING CID STARTED ****
    Turn off the phone.
    Hold "C" button and plug USB cable.
    Phone Attached!
    Detected SonyEricsson: K800/K610/Z710/K790/W850.
    Phone Color: Red
    Phone CID: 49
    Phone EROM: R3A011 prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOTA_SIMLOCK_FLAFL A_SIBLEY_SEMCUSB
    Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
    IMEI: 351707-**-*****
    K800 recognized!
    You must use CID49 Flash Files For this phone!
    Press "Flash Files" Tab and download free firmware
    Execution Time - 00:00:20
    Done!

نسخه نرم افزاريشم اينه: cxc1250210 R1ed001 060831
    اين مشخصات گوشي من هست حالا من ميخوام فضاي اس ام اس رو تغيير بدم يا كاري كنم تو مموري ذخيره بشه - صداي گوشي رو بيشتر كنم- كيفيت دوربينش بهتر كنم-تو فولدر اس ام اس ها اگه بشه پوشه درست كنم - منو رو قشنگتر كنم و پكيج هاي منو براي كا800 قشنگ داري بزاري. اين كارها رو ميخوام انجام بدم حالا ممنون ميشم برنامه هايي كه نياز دارم و فايلهاي اين كار رو برام اينجا بزاري به ترتيب و بگي چيكار كنم من اكثر كارايي كه شما ياد دادي انجام دادم خدارو شكر به مشكل نخوردم ولي اين يكي رو يخورده نفهميدم گيج شدم ممنون
    ممنونم دوست عزیز

در مورد افزایش فضای اس ام اس قبلا توضیح کامل دادم و چند پست توضیحات رو کامل تر کردم
    بعضی از چیز هایی که شما گفتید مثل ذخیره اس ام اس در مموری و ایجاد پوشه در اینباکس رو باید بگم که برای هیچ گوشی سونی اریکسن جاوایی عملی نیست اما برای بقیه باید بگم که امروز یه خبر خوش دیگه رسید

دوستانی که می خواهند درایور دوربین یا صدا یا بقیه تغییرات مربوط به FS رو انجام بدن منتظر باشن تا امشب آموزش جدیدی برای این کار بدم تا دیگه نیازی به استفاده از PHONE XS که خیلی ها ازش شاکی بودن رو نداشته باشن

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با این آموزش که خواهم داد دوستانی که گوشی آنها K750 و W800 با CID 49 است (تا حالا) می تونن بدون استفاده از PHONE XS در فایل های سیستمی گوشی تغییرات ایجاد کنند یعنی درایور دوربین و صدا و صفحه نمایش رو عوض کنند

ابتدا نرم افزار جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داونلود کنید

روش کار

روش کار این است که ما ابتدا بر حسب پچی که در اختیار داریم (مثلا الان برای K750 این پچ هست :k750_r1bca021_change_custom_folder.zip ) فایل MAIN رو که از تاپ سونی دان کردیم رو پچ می کنیم (با GSLIDE) و سپس اون رو بر روی گوشی فلش می کنیم

با این کار ما دیگه نیاز نیست که برای تغییر در CUSTPACK از PHONE XS استفاده کنیم چرا؟
    چون با اعمال این پچ این فولدر که قبلا درون گوشی بود به درون مموری کارد ما انتقال پیدا می کنه و خیلی راحت می تونیم تغییرش بدیم

قبل از اون فایل CUSTPACK مربوط به گوشیتون رو از TOPSONY داونلود کنید و آماده داشته باشید

این دو تا پچ رو هم برای گوشی K750

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این دو تا پچ برای W800

قبل از هر کاری پچ هایی که داونلود کردین رو با نوت پد باز کنید و بخونید که داخلش چه توضیحی داره.
    مثلا این پچ:w800_r1bc002_change_custom_folder
    این کار رو می کنه:
    ;Change /tpa/preset/custom/customize.xml to /card/custom/customize.xml
    ;Change /tpa/preset/custom to /card/custom
    ;Remember to extract the custpack to /card/custom before flashing the FS file!!!!

با توجه به توضیحی که در خط سوم داده باید CUSTPACK رو که گفتم دان کنید رو در مموری کارد و در فولدر CARD و سپس درون فولدر CARD باید یه فولدر بنام CUSTOM ایجاد کنید و CUSTPACK رو درون کپی کنید (یادتون نره که CUSTPACK رو باید استخراج کنید و بعد کپی)

و اما

فرض می کنیم که گوشی ما K750 است

اول میریم و درون مموری خودمون با توجه به توضیح بالا فولدر ها رو ایجاد می کنیم و کاست پک رو استخراج می کنیم و درون فولدر CUSTOM قرار می دیم

حالا فایل MAIN رو در نرم افزار GSLIDE (آموزش این کار رو دادم) مسیر میدیم و دو تا پچی که در بالا برای این گوشی مشخص کردم رو هم به لیست پچ ها در GSLIDE اضافه می کنیم و در نهایت مسیر MAIN خروجی رو مشخص می کنیم و PROCESS رو میزنیم تا کارشو بکنه

در آخر هم این فایل MAIN رو با PHONE XS بر روی گوشی فلش می کنیم

پچ دوم هر گوشی بنام: w800_R1BC002_move_drivers_to_other_v2.zip مسیر درایور های صدا دوربین و تصویر رو به /tpa/user/other/drv تغییر میده و نیازی به ایجاد فولدر ندارین

بعد از این کار دیگه هیچ نیازی به PHONE XS نخواهید داشت

نکات مهم!

فایل های پچی که قرار دادم مربوط به فیرم ور های خاصی هستند (در استفاده از اونها با توجه به فیرم ور فعلیتون دقت کنید)

این روش فعلا برای گوشی های گفته شده کار می کنه و بر روی W810, K800, W700 هنوز عملی نیست و به محض ساپورت اونها روش کار رو برای اونها توضیح خواهم داد

قبل از هر کاری سوالات خودتون رو بپرسید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تفاوت ها مربوط به منطقه های مختلف جهان از نظر زبانیه و البته شرکت های مخابراتی که سفارش می دهند

شما از این دو تا که در نقل قول مشخص کرده ام استفاده کنید
    ممنون و موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojjat2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

جواب من رو هم بدین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چکار کنم پست 138 رو بخونید جوابم رو بدین هر چه زودتر .................................................. .................................................. ...............

داره خودمونی میشه rezvideo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با تشكر از آقا سياوش و active_277
    گوشي من فريم وير R1BC002-k750 كه اگه اشتباه نكنم پچي براش نيومده در صورت امكان راهنمائي بفرمائيد
    به هر حال از شما ممنونم
    Last edited by rezvideo; 24-12-2006 at 10:31.

داره خودمونی میشه lind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سیاوش جان گفتید که پستو دوبار تکرار کنید تکرار کردم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و یه چیز دیگه من گوشیم از این رجیستر غیر قانونیاست این روشی که جدید گفتی میتونم انجام بدم یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من mail گوشیمو k750 با w800 عوض کردم ولی ورژنش خیلی قدیمی شده. هر frimware جدیدی هم می دم faid می زنه و خارج می شه. انگار فقط با همون کار می کنه! الان تبدیل شده ولی می خوام آخرین ورژنو داشته باشم. FS هم عوض نکرم. چه کار کنم؟

اصلا FS چه کار می کنه؟ اگه ممکنه آخرین Firmware w800 با تمام موارد از mail گرفته تا FS و اون custom اشو که فارسی هم ساپرت کنه برام بذارین(آخرین ورژن) . خیلی لازم دارم. لینک فایل ها رو تو Top sony بدین. کامل توضیح بدین. خیلی گیر کردم. گوشیمم cid 49 هستش. هم mail خالیرو بگین هم با Fs

خیلی ممنون.. لطفا فایل هایی که با هم مچ هستنو بزارین. آخرین ورژن با ساپورت فارسی!!! آخرین ورژن!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •