اگر از دوستان برنامه ای برای این گوشی داره ممنون میشم اون رو در اختیار بقیه بگذاره.
این از من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از دوستان برنامه ای برای این گوشی داره ممنون میشم اون رو در اختیار بقیه بگذاره.
این از من:
تم گوشی خودتون رو خودتون بسازید
این آدرس تاپیک هست برید توضیحات داده شده
سلام
لطف کنید در موارد زیر کمکم کنید
1-از کسائیکه w950 دارن خواهش میکنم ادرس جایی که گوشیشونو خریداری کردن و میدونن مطمئنه به من بگن
2-از کجا میتونم یه قاب خوب براش گیر بیارم؟
ممنون میشم
با اومدن SONY ERICSSON P1 دوره M600 P990 تموم شده.
برای اطلاعات بیشتر در مورد SONY ERICSSON P1 بیاین اینجا>>>
>>>
>>>
سلام...
تورو خدا کمک کنید...
من W950 گرفتم..بعد از چند روز یه مشکلی براس پیش اومد..وقتی با صفحش کار میکنم هرجا رو که کلیک میکنی نیم سانت اونور تر رو انجام میده..مثلا وقتی میجوام حرف a رو تایپ کنم 2 تا خرف بغلیشو میزنه..یعنی عملا نمیتونم از قلمش استفاده کنم.گوشی زمین نخورده..
آیا با آپدیت درست میشه..یا با فلش؟
نيازي به اپديت نيست.برو تو قسمت كنترل پنل گوشي بعد قسمت other و بعد قسمت setup wizard دكمه next ر
ا هي بزن تا به يه صفه برسي كه 4 تا دايره چهار گوش صفحش هست به ترتيب شماره هاي دايره روي مركزش انها كليك كن و بعد تنظيمات را سيو كن.
من که دیگه خسته شدم از بس که فکر کردم چی بخرم توی این قم لعنتی هم هیچی پیدا نمیشه.![]()
حالا شنبه میخوام برم تهران فقط موندم که واکمن 850 بگیرم یا 950 ؟
عکس برام مهم نیست . البته با اینکه بعضی موقع ها به کار آدم میاد.
کیفیت و بلندی صدای کدوماشون بلندتره؟![]()
هندزفری کدوم بهتره؟
یه سوال دیگه داشتم با 950 موقع اس ام اس نوشتن باید با دکمه ها کار کرد یا با اون خودکاره؟
کدوماشون بهتره؟
خواهش میکنم با دلیل به من بگید .
داشتم توی عکسها نگاه میکردم خروجی صدای 900 انگاری زیر گوشی هستش؟ اگه گوشی رو زمین بذاریم به نظر شما صدا کم نمیشه؟ یا من دارم اشتباه میکنم.
آخرش هم کسی نگفت که صدا 900 بیشتره یا 850![]()
ببین عزیز شاید بتونم بگم به جز صفحه نمایش لمسی و برخی از امکانات هیچ فرقی بین 850 با 950 نیست
اگه عکس برات مهمه یه گوشی بگیز که دوربین داشته باشه چون بعد از یه مدتی دلتو میزنه ولی اگه عکس مهم نیست که هیچی
کیفیت و صدای 950 توی موقع هندزفری خیلی شفاف تره و با کیفیت تره
هم می تونی با دگمه ها کار کنی و هم می تونی با مدادی که داره کار کنی و موقع استفاده ار مداد سرعت تایپ کردنت بالاتر میشه و فرق خاصی بین این دو روش نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)