تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 168 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام.
    در همين جا ميخوام از دوست خوبم اقا مهدي گل كه خيلي هم به ايشون مديون هستم تشكر كنم.ويروسي كه در كامپيوتر من جا خوش كرده بود و به هيچ طريقي هم از بين نميرفت و دسترسي به registry و mstask و msconfig را غير ممكن كرده بود با معرفي NOD32 از طرف دوست خوبم مهدي عزيز به طور كامل از بين رفت و سيستمم به شرايط اول برگشت.جالبه كه انتي ويروس sophos v3.94 كه اينهمه ادعاي از بين بردن اين تروجان را داشت نتونست اين تروجان را از بين ببره و تازه با كلي دردسر ظاهرا ميتونست اونرا از بين ببره(اگر باور نداريد به سايت مربوطه مراجعه كنيد).
    اسم اين تروجان كه pc-cillin بي خاصيت نتونسته بود پاكش كنه:pwssagi-b
    مهدي جان واقعا ميگم دستاتو ميبوسم.واقعا ادمي هستي كه بي جهت حرفي را نميزني و من به شما و كار شما ايمان دارم.اميدوارم هر جا هستي موفق باشي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

2.5.19 nod32 administrator
    دوستان کسی کرک جدید این ضد ویروس رو داره کرک قبلیش از کار افتاده و دیگه خودشو بروز نمیکنه و ازم یوزر و پسورد جدید میخواد خواهش میکنم کمکم کنید

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamilton
    با سلام.
    در همين جا ميخوام از دوست خوبم اقا مهدي گل كه خيلي هم به ايشون مديون هستم تشكر كنم.ويروسي كه در كامپيوتر من جا خوش كرده بود و به هيچ طريقي هم از بين نميرفت و دسترسي به registry و mstask و msconfig را غير ممكن كرده بود با معرفي NOD32 از طرف دوست خوبم مهدي عزيز به طور كامل از بين رفت و سيستمم به شرايط اول برگشت.جالبه كه انتي ويروس sophos v3.94 كه اينهمه ادعاي از بين بردن اين تروجان را داشت نتونست اين تروجان را از بين ببره و تازه با كلي دردسر ظاهرا ميتونست اونرا از بين ببره(اگر باور نداريد به سايت مربوطه مراجعه كنيد).
    اسم اين تروجان كه pc-cillin بي خاصيت نتونسته بود پاكش كنه:pwssagi-b
    مهدي جان واقعا ميگم دستاتو ميبوسم.واقعا ادمي هستي كه بي جهت حرفي را نميزني و من به شما و كار شما ايمان دارم.اميدوارم هر جا هستي موفق باشي.
    دوست خوبم سلام
    اين حرفها رو كه مي زني فقط باعث شرمندگي من مي شه. من لايق اين همه اظهار لطف شما نيستم. اما باور كن كه خيلي بررسي كرديم كه به اين نتيجه رسيديم. اما بعضي از دوستان با لجاجت و تعصب نابجا نمي خواهند حقيقت رو قبول كنند. چند نمونه ديگه مثل مورد شما كه البته اونها با ويروس ها و تروجان هاي ديگه مشكل داشتند هم ديده ام كه اين همه روي اين آنتي ويروس پافشاري مي كنم.
    ------------------------------------------------------
    يك نكته هم به دوستاني كه مخالفت با Nod32 مي كنند.
    لطفا اين پست رو بخونيد و ببينيد كه يك نمونه كوچك از قدرت اين آنتي ويروس چگونه بوده.

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

qoqnoos عزیز کرک جدیدش را من معرفی کردم (اگر چند پست قبلی را می خوندید می دیدید)
    از این ادرس بگیرش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Oreat White Shark
    آقای بست من وقتی روی اون فایل کلیک می کنم به جای اینکه بره تو ریجستری تغیر انجام بده
    محتویات داخل فایل regرو به من نشون میده عکسش هم هست
    دوست خوبم چون به صورت reg هست يا بايد تنظيمات فايرفكس و اپرا رو تغيير بدي تا بتوني دانلود كني يا بايد از IE يا مرورگرهايي كه بر مبناي IE كار مي كنند مثل مكستون براي دانلود استفاده كني.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_best
    نقل قول نوشته شده توسط Oreat White Shark
    آقای بست من وقتی روی اون فایل کلیک می کنم به جای اینکه بره تو ریجستری تغیر انجام بده
    محتویات داخل فایل regرو به من نشون میده عکسش هم هست
    دوست خوبم چون به صورت reg هست يا بايد تنظيمات فايرفكس و اپرا رو تغيير بدي تا بتوني دانلود كني يا بايد از IE يا مرورگرهايي كه بر مبناي IE كار مي كنند مثل مكستون براي دانلود استفاده كني.
    يا ميتوني آدرسشو كپي بگيري و بري تو transfer opera ya firefox استفاده و اونجا دانلود كني

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مهدی جان اون یوزر و پسورد یک ماهه هستش و بعدش هم قابل استفاده نیست.ولی اون کرک همه ورژن های nod32 را کرک می کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

لينك دانلود فايل براي دوستاني كه با اجراي فايل قبلي با مشكل برخورد كرده اند:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا مهدي من با فايل قبلي مشكلي نداشتم و فقط AMON خاموش شد. الان با استفاده از اين فايل جديد هم هنوز خاموشه. ضمنا ويندوز من روي C نصب شده.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط david_007
    بنده هر کاری کردم که انی ویروسم رو پاک کنم یا آن اینستالش کنم نشد نه از طریق کنترل پنل نه از طریق خود نرم افزار لطفا راهنمائی کنید

Banned K053_LSH_KV90's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Backdo0rs

پيش فرض

سودا و بست دستتون درد نکنه

بچه ها ...لطفا قاطی ننویسید دیگه ما که نفهمیدیم چی شد اینه یکپارچگی بحٍث آنتی ها اگه اینجوری :!: :?: ...................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •