این برنامه فقط سرعت دانلود و نت رو نشون میده و 30 روزه هست و کسی نسخه دایمی شو داره ؟![]()
این برنامه فقط سرعت دانلود و نت رو نشون میده و 30 روزه هست و کسی نسخه دایمی شو داره ؟![]()
بعد 30 رو با اجرا کردن تریال ریست
30 روزه دیگه تمدید میشه ؟ مشکلی نداره
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
cFosSpeed 5.13 build 1674 Final | 6.99 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cFosSpeed 5.13 Build 1674 Beta + Craked Trial-Reset
Homepage:Размер / Size: 7.38 Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/Password:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور شما از دسترسی سریع به اینترنت چیه
این برنامه تنها نشانگر سرعت اینترنت هست .
نه - سرعت رو افزايش ميده - طبق گفته ي سايتش ، اين برنامه چند روز كاركرد اينترنت شما رو چك مينكه و بعد تنظيمات بهينه رو براي استفاده پر سرعت تر از اينترنت رو انجام ميده.
من خودم تاثيرشو توي سرعت اينترنت خونه خيلي حس كردم.
من آخرین نسخه این نرم افزارو نصب کردم ولی سرعتم خیلی کم شده به جای اینکه زیاد شه.
مشکل کجاست؟
کسی کمک نمیکنه؟؟؟کمککککککککککککک!
cFosSpeed 5.13 Build 1680 Beta (x86/x64) | 7.04 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرفه ای ها میگن این نرم افزارها با این مخابرات کشکی ما نمیتونه کنار بیاد
این نرم افزارهم با توضیحاتی که خوندم فکر میکنم اول سرعتتون رو تست میکنه بعد تنظیمات اعمال میشه اختمالا شما هنو تو مرحله تستی
cFosSpeed 5.13 Build 1687 Beta (x86/x64) | 8.60 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)