تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 170 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دیگه این همه راجع به گرافیک و فیزیک و داستان گفتیم بهتره چیزایی رو بگی که مربوط به 360 باشه چون بقیه بازی رو که من و 100
    نفر دیگه توضیح دادند مونده 360 که کار خودت بذار دیگه !!!
    بله اقای Oskari Hakkinen مدیر عامل رمیدی این موضوع رو بیان کردند !!!
    به قول تو اره باید این بازی رو تو فضای ازاد بازی کنیم تازه اگرم بشه باید تو شب بازی کنیم که سکته رو بزنیم چون بازی روانشناسانه
    هست و قشنگ میره روی اعصاب ادم و سکته رو میزنیم !!!

خیلی خوب بود سعید جان البته بعضی از چیزهاش رو من و دوستان قبلا توی این تاپیک بیان کرده بودیم که تو متمرکز کردی توی یه
    پست خیلی ممنون !!!
    دقیقا هرکی از نقد و اطلاعات این تاپیک کپی کنه منو سعید پیگرد قانونی رو بهش میفهمونیم !!!
    .................................................. ..................
    اما در مورد Havok 4 که موتور فیزیکی بازی هست و در هسته ی موتور اصلی بازی که Alan WAKE engine نام دارد قرار داره !!!
    و همچنین مواردی که مدیون این موتور فیزیکی هستند بیشمار هستند اما به چند تای اون ها اشاره میکنم :
    1:shader ها و سایه ها که چقدر دقیق هستند و به خوبی تغییر شکل میدهند !!!
    2:تکان خوردن و حرکت های شاخ و برگ های درختان و سبزه ها که چقدر طبیعی هستند !!!
    3:اما از همه مهم تر مدل سازی اب هست که شما میتونید محو تماشای مدل سازی دقیق اب بشوید و همچنین حرکت دقیق امواج اب که واقعا فوق العاده هست !!!
    یا هنگامی که باران میباره شما میتونید به خوبی زمین خوردن قطره باران و متلاشی شدن اون رو بر روس اسفالت به خوبی مشاهده کنید!!!
    اما در صحنه ای که میتونید قدرت Havok 4 رو ببینید صحنه گرد باد هست که سعید عزیز در پست بالاتر اون رو قرار دادند !!!

...........
    اما دوستانی که تریلر ها رو دیده باشند میتونید به خوبی اون قسمت از تریلر رو ببنند که یک ون به طرف شما پرتاب میشود و در اونجا میتونید ببنیید متلاشی شدن شیشه ها وتخریب پذیری اون ون رو که من محو اون شدم !!
    همچنین صدا گذاری هم که من و دوستان بیان کردیم بازهم به صورت مقاله ای دیگر برای شما دوستان قرار میدم.
    سپاس
    Alan wake up

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض Alan Wake to use Umbra's 3D Rendering Middleware

دوستان ا از همین تکنولوژِی Umbra Software در E3 هم استفاده شده است.
    من این رو امروز دیدم همون حرفی هست که خود مارکوس عزیز بیان کرده:
    اما متنش:
    It actually has visual impact; by more efficient visibility optimization the hardware needs to render less to achieve the same looking frame, thus we can add more detail / objects to the game.

I.e. we can spend more time to render the stuff you actually see on screen rather than something that's behind a house/tree/mountain.

It's pretty clever tech, so far being mainly used in MMOs, and the Umbra team is helping to get the best out of Alan Wake. They've added custom stuff to e.g. help our lights.

It's been in for a while (and was in use in the E3 presentations), we were just in a media blackout before that... thus the delayed announcement.
    .....................
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دلم آب شد
    معلوم شده که با چه سیستمی میشه بازی کرد ؟ عمرا من بتونم بازی کنم
    یه تریلر خفن بزارید دانلود کنیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض اطلاعات بیشتر درباره Umbra Software

2 کاربرد اساسی :

Frame rate 1 ( سرعت نمایش فریم ها ) را به طور چشمگیری افزایش می دهد .
    2 باعث سریع تر و موثر تر شدن Pipeline میشود .(باعث ارتباط کانال های ارتباطی موتور بازی Alan WAKE engine
    می شود و بهبود کلب بازی

Marco Nurro مدیرعامل Umbra Software گفت : "کار کردن با Remedy روی Alan Wake باعث خوشحالیه . Remedy یکی از خلاق ترین و تواناترین استودیو ها در دنیاست . بازی های اونها عالیه ، به همین سادگی ."
    .................................................. .................................................. ............

Remedy روز چهارشنبه ، 17 جون ، اعلام کردلیسانس استفاده از میان افزار بهبود دهنده ی رندرینگ Umbra Software رو برای استفاده در Alan Wake خریداری کرده . البته خیلی وقت پیش این کارو انجام داده بود به این
    دلیل که در ای3 از همین تکنولوژی استفاده شده بود
    Umbra Software باعث بهبود bloom های بازی میشود .
    همچنین باعث رندرینگ تصاویر در نقاطی می شود که ما ان ها رو مشاهده نمیکنیم !!!(یعنی خارج از محدوده دید که تا 2 کیلومتر می باشد...
    I'm AWAKE

5. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دلم آب شد
    معلوم شده که با چه سیستمی میشه بازی کرد ؟ عمرا من بتونم بازی کنم
    یه تریلر خفن بزارید دانلود کنیم.
    مارکوس بیان کرده برای اجرای عالی بازی و بدون نقص باید از یک سی پی یو 4 هسته ای استفاده بکنید !!!
    همچنین گرافیکم بالای 7900 البته هرچی بالاتر باشه میتونی بدون مشکل بازی رو اجرا بکنی و از قدرت واقعی گرافیک استفاده بکنی...
    اما باید صبر کرد تا سیستم دقیق مشخص بشه !!
    در ضمن کارت گرافیم شما باید دایرکت اکس 10 رو ساپورت بکنه و سیستم عاملتون هم ویندوز ویستا باید باشه
    به این دلیل سی پی یو بالایی میخواهد که پردازش مستقیم فیزیک قدرتمند بازی بر روی سی پی یو هست که البته
    یک هسته طبق گفته رمیدی کافی هست برای فیزیک بازی فقط اما بازی که فقط فیزیک نیست و سی پی یو خیلی
    از چیزای دیگه هم باید پردازش کنه !!!
    در ضمن بهت پیشنهاد میکنم تا سال دیگه یه سیستم صوتی دالبی برای پی سی بگیری جیگر

7. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

بفرمایید این هم تمام تریلر های این بازی هم برای دانلود و هم برای تماشا به صورت انلاین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

مارکوس بیان کرده برای اجرای عالی بازی و بدون نقص باید از یک سی پی یو 4 هسته ای استفاده بکنید !!!
    همچنین گرافیکم بالای 7900 البته هرچی بالاتر باشه میتونی بدون مشکل بازی رو اجرا بکنی و از قدرت واقعی گرافیک استفاده بکنی...
    اما باید صبر کرد تا سیستم دقیق مشخص بشه !!
    در ضمن کارت گرافیم شما باید دایرکت اکس 10 رو ساپورت بکنه و سیستم عاملتون هم ویندوز ویستا باید باشه
    به این دلیل سی پی یو بالایی میخواهد که پردازش مستقیم فیزیک قدرتمند بازی بر روی سی پی یو هست که البته
    یک هسته طبق گفته رمیدی کافی هست برای فیزیک بازی فقط اما بازی که فقط فیزیک نیست و سی پی یو خیلی
    از چیزای دیگه هم باید پردازش کنه !!!
    در ضمن بهت پیشنهاد میکنم تا سال دیگه یه سیستم صوتی دالبی برای پی سی بگیری جیگر
    من یه پیشنهاد کلی دارم وا3 کسایی که میخوان سیستمشون رو اینجوری بالا ببرن !

اگه مطمئن هستید قیمت تعویض و بالا بردن سیستم تا 200 تومن (که بیشتر هست ) 100 تومن بزارین روش (برای مثال ) یک xbox360 بخرید !

تا با خیال را حت بازی کنید ! این پیشنهاد من بود . هم بصرفه تره هم اینکه راحت تر جرا میشه و نیازی به دستکاری سیستم نیست !

البته ! تا بهار سال اینده که ایشالا بازی میاد وقت زیاده بهتون پیشنهاد میکنم دست به سیستمتون نزنید چون ممکنه سیستم تا

اون موقع از اینی که هست بالا تر بره در کل پیشنهاد من بود !

سعید جان و a.z.p.z جان پیشنمایش هردوتون عالی بود ! می خواستم پیشنمایش خودم رو بزارم که فعلا بیخیالش شدم ! چون

اینجا پیشنمایش زیاد پیدا میشه !

با تشکر ، خشایار

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

با تشکر از شما بله البته غیر از من و سعید اون اول هم یه 2 تا پیش نمایش دیگه هست همش شد پیش نمایش بنظرم اگه نکات خوبی داره مطلبت به صورت نکته نکته به مرور در پست هایت بیان کن خشایار جان

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

ميگم بياين فعلا راجع به اين عكس صحبت كنيم :

به اين عكس دقت كنيد ماشين ، ماشين خود Alan هست فكر كنم ... تصادف Alan هم در روز بوده ... شايد در طول بازی Alan صحنه ی تصادف خودش رو ببينه !!

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

با تشکر از شما بله البته غیر از من و سعید اون اول هم یه 2 تا پیش نمایش دیگه هست همش شد پیش نمایش بنظرم اگه نکات خوبی داره مطلبت به صورت نکته نکته به مرور در پست هایت بیان کن خشایار جان
    اگه شد یه پیشنمایش کلی مینویسم از مطالب همین تایپک !

يگم بياين فعلا راجع به اين عكس صحبت كنيم :

به اين عكس دقت كنيد ماشين ، ماشين خود Alan هست فكر كنم ... تصادف Alan هم در روز بوده ... شايد در طول بازی Alan صحنه ی تصادف خودش رو ببينه !!
    والا خیلی عجیب هست من گیج شدم اخه تصادف الن تو شب بود !

فکر کنم این یکی از اون کابوس هاست ! یا چیزی که شما میگید درسته !

با تشکر ، خشایار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •