آموزش XNA رو کسی نداره؟![]()
آموزش XNA رو کسی نداره؟![]()
برای 3dmax و در مبحث مدلینگ ساده ...
من براي آموزش ساده ي مدلسازي اين كتاب رو پيشنهاد مي كنم:نوشته شده توسط Beny-Nvidia
ولي اگه آموزش ويديويي لازم داريد اينها رو پيدا كردم. البته فكر نمي كنم خيلي ساده و مقدماتي باشه و فكر نمي كنم خيلي باشه. (من اينترنتم دايل آپ هست و نمي تونم دانلود كنم و ببينم آموزشش رو.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DVD topics covered include:
* Autodesk 3dsMax interface
* Introduction to modeling
* Basic texture application
* Modeling from reference imagery
* Step by step construction of biped characters
-----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3ds Max 2009 Essential Training
-------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Modeling of Chaos | 4.9GB
This is a 20+ hours realtime video tutorial covering concept, modeling, texturing, sculpting, materials, lighting, rendering and post , the whole process from start to finish.
Applications used: 3dsmax, zbrush, Photoshop and MentalRay.
-------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Digital Tutors - Introduction to Modeling in 3ds Max
Learn a fundamental workflow to Polygon, NURBS, and Splined-based modeling and time-saving techniques to creatively utilizing the robust tools available in 3ds Max.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by /.,mnb; 21-06-2009 at 13:18.
دوستان فعال در زمینه ی آموزش ...
بسیار ممنونم از اینکه هواستون به این تاپیک هست ...
آموزشها فوق العادست.
♥
با سلام
اگر میشود حجم فیلم های اموزشی را بزنید
یک فیلم اموزشی هم برای مایا سطح مبتدی طبق گفته یکی از دوستان اگر هست از شرکت دیجیتال باشه که قابل فهم باشه و بشود یاد گرفت.
در ضمن فایل ها را به قسمت های تا 150 مگابایت نیز میتوانید تقسیم کنید چون من سرعت اینترنتم پایین است شب ها کامپیوتر را روشن می گذارم برای دانلود دیگه خودتون حساب کنید
سرعت اینترنت من 64 و شاید یکم پایین تر
با تشکر
سلام.
آموزش در چه مبحثي از مايا؟
اگر براي مدلينگ مي خواهيد:
حجم هر كدوم از لينكها هم كه توي لينك دانلودش نوشته و اكثرا بيشتر از 100 mb نيست.
3D Palace - Ultimax Apocalypse : Advanced Maya Modelling
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSimply Maya:The Oliphant Modeling and Texturing DVD Set
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDigital Tutors: Maya Modeling Techniques: Werewolves
Photorealistic Car Modeling in Mayaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ببخشید دوست گرامی
من یک تازه وارد و در حد بسیار کم با 3تری دی مکس کار کردم.ولی از یکی از این ادم هایی که تری دی مکس کار میکنند گفتم یادم بده گفت مکس سخته اول مایا را یاد بگیر بعد تری دی هم برات اسان میشود.
الان اگر من میخواهم از اول اول مایا را یاد بگیرم به نظر شما کدام یک از این قسمت ها را بگیرم.
در ضمن همین بخش مدلینگ را میگویم.
یک چیز دیگر هم که یادم اومد اینه که اگر می شود این فایل ها را روی یک هاست با قابلیت پاس و ریزوم باشه و بتواند دانلود منیجرم فایل ها را تکه تکه کند.
با تشکر
Last edited by Hitman-Group; 22-06-2009 at 16:27.
راستش رو بخواهيد به نظر من بهتره كه اگه مي خواهيد مكس رو ياد بگيريد همون اول از مكس با توتريال ها و آموزش ها ي ويدويي و مهم تر از همه از help مكس كمك بگيريد. مكس و مايا تقريبا مشابه هستند خيلي از ابزارهاي مكي توي مايا (شايد با عنوان ديگه) هست و بلعكس.با سلام
ببخشید دوست گرامی
من یک تازه وارد و در حد بسیار کم با 3تری دی مکس کار کردم.ولی از یکی از این ادم هایی که تری دی مکس کار میکنند گفتم یادم بده گفت مکس سخته اول مایا را یاد بگیر بعد تری دی هم برات اسان میشود.
الان اگر من میخواهم از اول اول مایا را یاد بگیرم به نظر شما کدام یک از این قسمت ها را بگیرم.
در ضمن همین بخش مدلینگ را میگویم.
به هر حال هر جور راحت تريد.
براي شروع بهتر هست يه مقدار خودتون با برنامه كار كنيد و از هلپ برنامه استفاده كنيد تا يه مقدار برنامه و ابزارهاش توي دستتون بياد و بعد براي مدلسازي پيشرفته از آموزشهايي مثل همين آموزش هاي ويديويي كمك بگيريد.
من اين لينك ها رو از توي اينترنت اينجا مي زارم. تا جايي كه من مي دونم براي رپيدشر قابليت پاس و ريزيوم نيست. (شايد هم با برنامه هاي خاصي وجود داشته باشه.) به هر حال اگه مي خواهيد قابليت پاس و ريزيوم رو داشته باشيد پيشنهاد مي كنم به انجمن نرم افزار يا اينترنت و شبكه بريد و درخواستتون رو مطرح كنيد.یک چیز دیگر هم که یادم اومد اینه که اگر می شود این فایل ها را روی یک هاست با قابلیت پاس و ریزوم باشه و بتواند دانلود منیجرم فایل ها را تکه تکه کند.
با تشکر
موفق باشــــيد.
Hollywood Camera Work | Visual Effects for Directors | ALL
CHAPTER LISTVOLUME I: 3D PRIMER
1. Introduction
2. Shading And Mapping Part I
3. Shading And Mapping Part II
4. Simple Lighting
5. Advanced Lighting
6. Modeling Tools
7. Modeling Objects And Characters
8. Image-Based Modeling
9. Basic Animation
10. Character Rigging
11. Character Animation Part I
12. Character Animation Part IIVOLUME II: MIXING AND MATCHING
1. Overview
2. Compositing Primer
3. Node-Based Compositing
4. Pulling A Matte
5. Garbage Matting / Rotoscoping
6. Compositing Without A Matte
7. 2D Tracking
8. How Trackers Work
9. Planar Tracking
10. How To Shoot For Planar Tracking
11. Camera MatchingVOLUME III: MIXING AND MATCHING
1. Matchmoving
2. How To Shoot For Matchmoving Part I
3. How To Shoot For Matchmoving Part II
4. Motion Control
5. Matching Lighting And Shadows
6. Casting Shadows Into Live-Action
7. The Double-Shadows Problem
8. Receiving Shadows
9. Casting And Receiving Reflections
10. Casting And Receiving Light
11. Matching Camera Look
12. Interaction Part I: Live-Action Affecting 3DVOLUME IV: MIXING AND MATCHING
1. Interaction Part II: 3D Affecting Live-Action
2. Virtual Props
3. Motion Capture Primer
4. In-Shot Motion Capture: Body Tracking
5. In-Shot Motion Capture: Face Tracking
6. Object Removal Part I
7. Object Removal Part II
8. Crowd ReplicationVOLUME V: GREEN SCREEN INTENSIVE
1. 2 Kinds Of Green Screen, 3 Kinds Of Shooting
2. Green Vs. Blue
3. Color Sampling
4. Back-Drop Green Screen Part I
5. Back-Drop Green Screen Part II
6. Renting And Prepping A Cyc Stage
7. Building And Painting A Green Screen Cyc
8. Lighting A Green Screen Cyc
9. Keying Part I: Solids
10. Keying Part II: Transparency
11. Keying Part III: Preventing And Handling SpillVOLUME VI: GREEN SCREEN INTENSIVE
1. How To Place Tracking Markers Part I
2. How To Place Tracking Markers Part II
3. Matching Lighting
4. Matching Direction, Quality, Ratio
5. Extracting And Faking Shadows
6. Receiving Shadows And Light
7. Casting And Receiving Reflections
8. Physical Contact
9. Directing And Blocking On A Virtual Set
10. Giant Green Screen
11. Warping
12. Cinematography ChecklistVOLUME VII: SIMULATION / COMPS
1. Physics
2. Particles And Fluids
3. Instantiation
4. Cloth, Hair, Demolition
5. Digital Stunt People
6 . Fusion Nodes
7 . Shot Analysis: F-16 Over Ocean
8 . Shot Analysis: T-Rex Chase
9 . Shot Analysis: Car Crash
10. Shot Analysis: Garden Shadows
11. Shot Analysis: Embassy Shootout
All Password: heroturko
VOLUME I: 3D PRIMER
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Or
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVOLUME II: MIXING AND MATCHINGکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOrکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VOLUME III: MIXING AND MATCHING
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOrکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VOLUME IV: MIXING AND MATCHING
VOLUME V: GREEN SCREEN INTENSIVE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOrکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VOLUME VI: GREEN SCREEN INTENSIVE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOrکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VOLUME VII: SIMULATION / COMPS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق و پيروز باشيد
من دوست داشتم اینو دانلود کنم به نظر عالیه اما خیلی خیلی زیاده که !!!
کسی جاییی هست که اینا رو به صورت dvd ارائه بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)