تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 959 اولاول ... 51112131415161718192565115515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13 از همه ممنونم،وظیفم رو انجام میدم.

چند خبر کوتاه...

قسمت پنجم اسپلینترسل با نام Splinter Cell:Conviction تنها برای X360 عرضه میشه.این خبر رو مایکروسافت و یوبی جون تایید کردن.تاریخ انتشارش هنوز معلوم نیست.

یه بازی استراتژیک با نام Halo Wars قراره برای X360 عرضه بشه.فعلا انحصاریه و داستانش هم مربوط به بازی معروف این کنسول یعنی HALO میشه.

قراره یه نسخه از بازی Godfather برای PS3 و Wii عرضه بشه .هنوز نمیدونم که داستانش با اونی که ما بازی کردیم فرق داره یا نه.

بازی Crazy Taxi هم به جمع عناوین PSP پیوست.به نظرمیرسه که کنترل و گرافیک خوبی داره.

بیل گیتس به PS3 توهین کرد!!!.بله بابای ویندوز دورمده گفته : نینتندو حریف سرسخت ماست. خب این یعنی چی ،یعنی ما اصلا PS3 رو رقیب خودمون حساب نمیکنیم. یعنی ما اصلا PS3 رو به حساب نمیاریم!!(تحلیل رو حال کردین ).این بیلی هم دیگه داره زیادی مغرور میشه و مثل اینکه خیلی PS3 رو دست کم گرفته( البته ما که از خدامونه همه بیان سمت 360 و براش بازی بسازن).زیادم بیراه نمیگه چون میگن Wii داره تبدیل به Ipod دنیای بازی میشه.چون هر کسی با هر سلیقه ای داره یکی میخره و فروشش هم تا حالا خیلی خوب بوده.همه اش PS3 و X360دارن میزنن تو سر و کله هم و Wii برای خودش بیرون گود نشسته و فروشش رو میکنه. اینه که میگن همیشه سعی کن متفاوت باشی. شعار Apple چی بود ،تفاوت رو ببینید ... نمیدونم یه همچین چیزایی ....

Blue Dragon بازی جدید شرکت ساکاگوچی تا چند وقته دیگه در قالب 3 DVD فقط برای X360 منتشر میشه .

خبر ساخت بازی جدیدی از روی تورتلزها رو که قبلا داده بودم. این بازی همزمان با اکران فیلمش(که توی از هالیوود چه خبر دربارش گفتم) عرضه میشه یعنی 3 فروردین 86 .این بازی بر روی همه کنسول های فعل و آینده و PC عرضه میشه واسم کاملش هم Teenage Mutant Ninja Turtles است.ناشر بازی هم Ubisoft .
    Last edited by Sam Fisher 11; 13-01-2007 at 01:05.

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چند خبر کوتاه...

قسمت پنجم اسپلینترسل با نام Splinter Cell:Conviction تنها برای X360 عرضه میشه.این خبر رو مایکروسافت و یوبی جون تایید کردن.تاریخ انتشارش هنوز معلوم نیست.
    سلام

آقا ممنون! خبرهاي جالبي بود!
    فقط خواستم اين خبر رو تصحيح كنم كه براي X360 + PC مياد اين بازي. صفحه مربوط :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبر:

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13

این بازی که خیلی وقته اومده ...

ممنونsam fisher 07 از خبرات.......من فقط منتظر یه خبرم اونم درباره نسخه جدید هیتمن.....
    امیدوارم همینجا خبرشو بذاری.......
    خواهش میکنم......منم امیدوارم.....(مثل خودت نوشتم )

سلام

آقا ممنون! خبرهاي جالبي بود!
    فقط خواستم اين خبر رو تصحيح كنم كه براي X360 + PC مياد اين بازي. صفحه مربوط :

خبر:
    کاملا درسته. شرمنده، من این خبر رو ندیده بودم . به هر حال ممنونم که اشتباهم رو بهم گفتی، سعی میکنم دیگه بیشتر دقت کنم.خبر خوبی برای همه PC بازها خواهد بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خدا شکر سر pc به سر و کله هم نمیپرن
    یعنی اگه یه عنوان واسه یه کنسول x360 یا ps3 بیاد بازم یه نخسش برای pc میاد

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقایون اگه احیانان بنده برم یک play stion 3 بخرم
    ایا dvd بازیشون در ایران گیر میاید قیمت هر بازی ps3 به طور متوسط
    در ایران چند است
    ایا dvd شون رو میشه رایت (کپی) کرد
    ============================
    در ضمن سعی کنید که بیشتر بازی های که قرار است برای pc میاید بگید
    چون اکثرا pc دارند تا XBOX 360 و PS3
    ممنون

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

چند خبر کوتاه...

[/COLOR] .

نه دوست عزيزم اين بازي براي X360 و فقط براي Vista مي آيد!

منتظر خبرهاي جديد باشيد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

Wii فعلا برنده هست و ممکن هست رکورد فروش هم بزند!

در حالی که انتظار نمیره تا روز پنج شنبه آمار رسمی فروش کنسول ها در آمریکای شمالی از جانب NPD اعلام بشه آمار های فروش PS3 و Wii در ژاپن توسط یک مجله ی ژاپنی (Enterbrain) منتشر شده که حاکی از برتری قابل توجه Wii دارد.

در این مجله آمده است که نینتندو از زمان عرضه اش در ژاپن در 2 دسامبر تا پایان سال 989,118 کنسول فروخته است در حالی که Sony از زمان عرضه ی کنسولش در ژاپن یعنی از 11 نوامبر تا پایان دسامبر موفق به فروش 466,716 کنسول شده

سونی پیش از این اعلام کرده بود که 1 میلیون PS3 در آمریکای شمالی فروخته است .پس با فروش کمتر از 500 هزار PS3 در ژاپن بنظر میرسد که سونی موفق نشده که به رقم وعده داده شده ی 2 میلیون تا پایان سال 2006 دست یابد ...(اگر چه فاصله ی زیادی هم ندارد)سونی قصد دارد تا پایان ماه مارس 6 میلیون PS3 بفروشد

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

این بازی که خیلی وقته اومده ...

خواهش میکنم......منم امیدوارم.....(مثل خودت نوشتم )

کاملا درسته. شرمنده، من این خبر رو ندیده بودم . به هر حال ممنونم که اشتباهم رو بهم گفتی، سعی میکنم دیگه بیشتر دقت کنم.خبر خوبی برای همه PC بازها خواهد بود.
    بازي God of war 2 نيومده!

منم اميدوارم اگر قرار باشه بازي هيتمن جديدي بيايد دست به يک نوع آوري و جذابيت بزرگي بزند البته الان Eidos روي کين و لينچ کار مي کند که شبيه هيتمن هست که بازي بزرگي هست

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض 12 خبر

مي خواهم چند خبر جديد يا قديمي (قديمي هاي جالب) برايتان بگذارم:

1- فروش کنسولها:

کنسول Wii از 2 دسامبر 989,118 تا و کنسول PS3 از 11 نوامبر 466,716 تا و X360 از سال 2005 تا ماه دسامبر توانسته است که 10.1 ميليون دستگاه به فروش برسانند.

2- قيمت کنسول و بازيهاي کنسول جديد در بازار ايران:

کنسول PS3 از 800 هزارتومان هست تا يک ميلون و دويست هزارتومان که هنوز بازيهاي اين کنسول کپي خور نشده به همين دليل بايد بازيهاي اين کنسول را اورجينال بخريد که بايد بالاي پنجاه هزار تومان پول بدهيد ولي کنسول Wii که بسيار کم هم هست از 400 هزار تومان هست تا 500 تومان که در بازار شايعه اي هم درمورد قلابي بودن پيش آمده به اين دليل که خيلي از اين کنسول ها بازي Wii Sport و دفترچه راهنما و... ندارند بازيهاي اين کنسول هم فعلا پيدا نکردم تا بپرسم. کنسول X360 هم 550 هزارتومان هست که مدتي حرف اول را مي زد ولي بايد صبر کرد و بايد ديد مي تواند با دسته هاي جديد خود که موشن سنسور دارد و شايعه هايي هم درمورد عينک سه بعدي با کيفيت HD-DVD شده هست با کنسول Wii رقابت کند. بازيهاي اين کنسول هم از 8 تومان هست تا 12 تومان.

3- سازندگان بازيهاي غير اخلاقي به زندان مي روند!:

به تازگي بعد از اين قانون که فروشندگان بايد به سنين بازي و مشتريان توجه کنند ورگنه با جريمه اي 625 دلار رو به رو خواهند شد حالا اين سازندگان بازي هستند که بايد مواظب باشند تا بازيهاي غير اخلاقي نسازند در غير اين صورت به مدت 6 ماه به زندان مي روند و يا جريمه سنگيني بايد ارائه دهند.

4- Wii برنده بهترين فناوري در سال 2006 :

در نمايشگاه بهترين فناوري کنسول Wii توانست برنده شود که مسئولان دليل برنده شدن اين کنسول را به اين خاطر مي دانند که سوني و مايکروسافت بيشتر به سخت افزار و بازي اهميت دادند ولي کنسول Wii بيشتر به نوع آوري فکر کرده تا بدون هيچ زوري همه را به بازيهاي رايانه اي جذب کند.

5- ساخت فيلمي در مورد دزدي PS3 :

180 دستگاه پلی استیشن3 در شهر ایباراکی ژاپن به سرقت رفت.این حادثه در هنگام حمل این دستگاهها توسط یک شرکت خصوصی اتفاق افناد.زیان ناشی از این سرقت نه و نیم میلیون ین برآورد شده است. قرار هست فيلمي در مورد همين خبر ساخته شود که گروهي براي دزدي PS3 نقشه مي کشند و.....

6- Teken 5 براي PS3 ک

نامکو اعلام کرد که نسخه جدیدی ازTEKKEN 5 را برای کنسول پلی استیشن 3 عرضه خواهد کرد.این بازی را می توان از طریق شبکه سونی دانلود کرد , که شخصیتهای جدید به همراه پشتیبانی از رزولوشن 1080P از ویژگی های آن می باشد.TEKKEN 6 هم برای این کنسول عرضه خواهد شد

7- بازي Crysis تابستان مي آيد:

تاريخ عرضه بازي Crysis که انتظارات به شکل عجيبي بالا رفته است در تابستان سال 2007 مي ايد. اين بازي اولين بازيي خواهد بود که به طور کامل از Directx 10 بهره خواهد برد. اين بازي انحصاري دستگاه PC هست که جديدا شايعه هايي هم شده که اين بازي براي X360 مي آيد ولي سازندگان اين بازي مي خواهند قدرت PC را نشان دهند که از کنسولهاي نسل بعد بيشتر هست و از آن طرف هم ناشر اين بازي شرکتي هست که اکثر بازيهاش براي هم چي مي آيد!

8- The SIMS براي کنسول Wii :

بعد از اين خبر ها که بازيهاي معروفي مثل SC Double Agent و Prince of Persia و NFS Carbon و.... براي اين کنسول مي آيد از آمدن بازي بزرگ The Sims براي کنسول Wii با خبر شديم که خيال خيلي ها را راحت کرد که کالکشن بازيهاي معروف Wii کامل شده و مي تواند با کنسولهاي ديگر رقابت کند.

9- خبر خوب براي PsP بازان! :

قرار شده هست که بازي Call of Duty با نام COD : Roads to Victory براي PSP بيايد. اين بازي شباهت زيادي به مراحل بازي COD 3 براي کنسول ps3 دارد اما شرکت سازنده اعلام کرده اين بازي با تمام نسخه ها فرق دارد و امکان چند نفره بازي کردن هم وجود دارد که خبر بسيار خوبي براي ما ايراني ها هست که همش چند نفره بازي مي کنيم!!

10- فيلم هالو شروع نشده تعطيل شد! :

يونيورسال قرار بود که با فاکس فيلم Halo را با کارگرداني پيتر جکسون خالق فيلم کينگ کنگ و سه گانه ارباب حلقه ها که هر دو بهترين فيلم در سالهاي خودشان شدند بسازند ولي يونيورسال به دليل بودجه منصرف شد. جکسون بودجه را بيش از 120 ميلون اعلام کرده هست.

11- حالا که مايکروسافت با کپکام پسرخاله شد يکي از بزرگترين بازيهاي اين شرکت و PS3 را براي X360 اعلام نمود:

شرکت ماکروسافت اعلام کرد بازي Devil May Cry 4 براي کنسول X360 خواهد آمد!
    البته شرکت سوني گفته هست اين بازي انحصاري PS3 هست و ما اين اجازه را نمي دهيم و از آن سو شايعه بر اين مبنا که اين بازي براي ps2 ميايد شده !

12- شخصيت بازي Zelda لينک نيست!

در قسمت بعدي بازي Zelda که قرار هست براي Wii بيايد و سر و صداهاي زيادي هم کرده شخصيت اصلب بازي لينک نيست و به جاي آن تاينگل هست. اين عمل را شرکت کپکام براي بازي DMC 4 کرده که بايد ديد آيا اين روش روش خوبي هست يا خير.

خوب اينم از خبرها که فکر کنم بعضي هاش تو سايت گفته شده بود اما من براي کامل بودن خبرها بازم گفتم البته بعدا خبرها را روز به روز همراه با عکس و منبع در خدمتتون مي گذارم آخه من اين تاپيک را تازه کشف کردم
    Last edited by Ali-Bahal; 13-01-2007 at 17:18. دليل: اشتباه در فروش کنسول X360

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض خبري براي طرفداران sims

رکت EA میخواد ماه دیگه بازی Sims: Life Stories The را برای PC منتشر کنه این بازی مثل سری simهای کونسولی حالت داستانی داره و میتونین انتخاب کنین که حالت داستانی را بازی کنین یا حالت آزاد (همون حالت بی سر و ته sims2 برای PC) از دیگر امکاناتش اینه که با LAPTOP هم سازگاری داره و نمیخواد کارت گرافیک قوی داشته باشن ومیتونین بازی را در حالت Windowed Mode اجرا کنین تا وقتی بازی میکنین به کارای دیگتونم برسین یا اینکه مثلا وقتی در laptop را ببندید بازی خودش pause میشه.
    سری بازیای Stories بازیای مستقل هستند و برای اجرا نیازی به The sims 2 ندارن البته expansion هم ندارن. قراره The Sims: Pet Stories در تابستان و The Sims: Castaway Stories هم در زمستان امسال بیان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •