چرا وقتی برنامه های زیادی روی کامپیوترم میریزم tz دیگه کار نمیکنه
نمیدونم با کدوم برنامه تداخل داره میگه:
run time error 7
out of memory
چرا وقتی برنامه های زیادی روی کامپیوترم میریزم tz دیگه کار نمیکنه
نمیدونم با کدوم برنامه تداخل داره میگه:
run time error 7
out of memory
خب يه برنامه كوچولو هستش كه فايلهاي حجيم شده توسط tzcopy protection رو مثل آب خوردن extarct ميكنه
بهتره كه ازش استفاده نشه
در مورد جناب mrhamzeh هم بايد بگم عزيز شما چه ورژني رو داري اگه آخرين نسخش نيست آخريشو دانلود كن شايد مشكلت حل شد
اگه نشد ديگه من نميدونم
شايد هم با عوض كردن ويندوز مشكلت حل شد
این برنامه رو میتونید اینجا معرفی کنید یا نه اینم جز رموز کاره :lol:نوشته شده توسط soda
نخير آقا رموز كار چيهنوشته شده توسط combat
مگه من نوشتمش كه رموز كار باشه
بياين اينم لينكش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شما هم يه همچين مواقعي از اون شكلكها استفاده نكني بهتره. آدم فكراي ناجور ميكنه
متشكرم
ورژنش هست 1.55
ویندوز که تازه میزارم کار میکنه ولی وقتی همه نرم افزارامو گذاشتم از کار میفته :shock:
مرسی از توجهت
هیچکس چند تا نرم افزار خوب برای قفل گذاری با کرک نداره مثل نرم افزار هایی که اینجا معرفی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه sodaنوشته شده توسط soda
ميكنهدر ضمن شما هم يه همچين مواقعي از اون شكلكها استفاده نكني بهتره. آدم فكراي ناجور
متوجه منظورت نشدم![]()
اينجوري كه شما فرمودي مشكل از اين نيست كه شما خيلي نرم افزار نصب ميكني اين ايراد رو ميده بلكه دقيقا يه نرم افزار هستش كه باعث خطا ميشه شما براي اينكه بفهمي كدومشه ويندوز رو كه از اول نصب كردي برو تك به تك نرم افزار ها رو نصب كن بعد از نصب هر نرم افزار ريستارت كن و بعد tzcopy رو اجرا كن ببين اون خطا رو ميده يا نه اگه نداد برو سر وقت نرم افزار بعدي و الي آخرنوشته شده توسط mrhamzeh
سر هر نرم افزاري هم كه گير داد و اون خطا دوباره ظاهر شد پس همون باعث تداخل ميشه
من فكر كنم هر قفلي هم باشه آخرش شكسته بشه![]()
آقا ما يه ديسكت داريم كه روي صفحه مغناطسي اون 6 تا سوراخ نوك سوزني هست....تاحالام هيچ جوري نتونيتم كپيش كنم...كسي راحي داره؟؟؟؟؟؟؟سيدي نيستا فلاپيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)