کلید ctrl رو نگه داشته و scrole موس رو بالا پایین کنید تا صفحه zoom شود
کلید ctrl رو نگه داشته و scrole موس رو بالا پایین کنید تا صفحه zoom شود
دوستان من به مشکل عجیبی برخوردم...در مرورگر حالا چه فایر فاکس باشه و چه اکسپلورر هیچ گونه فایل ویدیویی رو نمیتونم تماشا کنم...یعنی اصلا فایل های ویدیویی لود نمیشوند حالا از هر سایتی میخواد باشه...نمیدونم چه مرگش شده اما میخواستم کمکم کنید تا زودتر درست بشه![]()
احتمالا افزونه های لازم در مرورگر نصب نیست که این اتفاق میفتد همون active x ها
shokwave flash 10 که نصبه...بحث اینه که موقعیکه فایل ویدیویی میخواد لود بشه چراغ مودم ثابت میشه و انتقال اطلاعات انجام نمیشه
قدیم با همین افزونه ها لود میشد اما از چند روز پیش اینطور شده...ممکنه از سرویس دهنده ی اینترنتی ISP باشه؟
من یه بررسی کردم، مثله اینکه ریشه ی این ماجرای مسدود شدن فایل های فلش بر میگرده به مخابرات و حکومت جمهوری اسلامی ایران.
آخه چرا؟؟؟...اگه اینطور باشه پس شما هم باید با این مشکل روبرو باشید...شما هم مشکل من رو دارید؟...من از فن آوا خدمات میگیرم...شما چی؟...
آخه مگه همه ی فایلهای فلش بد هست که مسدودش کردند...اینترنت بدون فلش که بدرد نمیخوره...حتی فلش های سایت ال جی هم که ایرانی بود لود نمیشد...یعنی چهاینترنت روز به روز در حال پیشرفت هست و سایتها هم فلش دار...اونوقت ما در حال پسرفت هستیم؟؟؟؟؟آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا
..من الان میخوام یک گوشی بخرم باید بتونم بررسی ویدیویی ببینم یا نه؟؟؟سالهای پیش به این افتضاحی نبود اما حالا دیگه شورشو در آوردند....برای اینترنت ایران متاسفم
![]()
Mozilla Firefox 3.5.7 English
win
macکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
linuxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mozilla Firefox 3.5.7 Farsiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
win
macکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
linuxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Firefox 3.6 Beta 5
The Web is all about innovation, and Firefox sets the pace with dozens of new features to deliver a faster, more secure and customizable Web browsing experience for all.
User Experience. The enhancements to Firefox provide the best possible browsing experience on the Web. The new Firefox smart location bar, affectionately known as the "Awesome Bar," learns as people use it, adapting to user preferences and offering better fitting matches over time.
Performance. Firefox is built on top of the powerful new Gecko platform, resulting in a safer, easier to use and more personal product.
Security. Firefox raises the bar for security. The new malware and phishing protection helps protect from viruses, worms, trojans and spyware to keep people safe on the Web.
Customization. Everyone uses the Web differently, and Firefox lets users customize their browser with more than 5,000 add-ons.
نسخه نهایی !Fire Fox 3.5.7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)