سلام
چون دوست داشتید که تو جزئیات کار قرار داشته باشید خدمت شما عرض میکنم
بالاخره امروز خط من وصل شد اما با چه مکافاتی
تا امروز روی دیسپلی گوشی من نوشته بود inactive sim امروز تصمیم گرفتم که تماس بگیرم با مخابرات و سوال کنم که چه موقع وصل میشه.با اوپراتو******تماس گرفتم . پرسیدم که این گوشیهایی که رجیستر شده اند چه موقع وصل میشن . گفت که به ما اطلاع ندادن که کی وصل میشه شما باید از همان مرکزی که گوشی رو ثبت کردن پی گیری کنید . من هم با همان مرکز تماس گرفتم و سئوال کردم که کی راه میوفتن . او آقا هم با تعجب گفت که ( مگه تا الان راه نیافتاده؟ من هم گفتم که هنوز نه . پرسید که گوشی شما سونی اریکسونه؟ گفتم بله . گفت باید تا الان راه میوفتاد. گفتم که اگه نشد چی کارکنم . گفتند که شما تا امشب صبر کنید .اگه تا امشب راه نیوفتاد دیگه نمیشه کاریش کرد. ) بد جوری اعصابم خورد شد . گفتم یعنی چی آقا مگه مخابرات خودش نگفته که بیارین برای رجیستر کردن. خوب ما هم بردیم و ثبت کردیم . دیگه چرا راه نیوغته؟
گفت که . همینه اگه راه نیوفتاد باید برید به یکی از این موبایل فروشیها و بدید رجیستر دستی کنن. گفتم اینکه میشه باز غیر قانونی که . گفت که دیگه چاره ای نداری امروز رو هم صبر کن شاید راه افتادما.
خلاصه . گفتم شاید این مرکز اطلاع کاملی نداره . زنگ زدم به یه مرکز دیگه . جالبه که اونها هم دقیقا همون حرفهای قبلی رو زدن. داشتم دیوونه میشدم . تصمیم گرفتم با قسمت بازرسی مخابرات و شکایات تماس بگیرم به عنوان شاکی. تماس گرفتم . موضوع رو با اونا در میون گذاشتم . گفتند که شما طبغ گفته مراکز امروز رو صبر کن اگه درست نشد و خواستی شکایت کنی بیا اینجا تا صورت جلسه کنیم و به مشگل شما رسیدگی کنیم. بعد از تلفن بازرسی مخابرات به ذهنم رسید که تو شماره ***** اپراتور میگه که اگه مایل به تماس با وزیر ارتباطات هستید شماره فلان رو بزنید و منتظر بمانید . فوری تماس گرفتم و موضوع رو در پیغام گیر وزیر ارتباطات مطرح کردم . سرتون رو درد نیارم بالاخره 2 ساعت بعد از تماس با وزیر ارتباطات عبارت محترم ir-tci تو دیسپلی ظاهر شد .اونم دوتا عبارت
هنوز برای تصب فریم ور گوشی هم اقدام نکردم
با تشکر