تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 30 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    چون دوست داشتید که تو جزئیات کار قرار داشته باشید خدمت شما عرض میکنم
    بالاخره امروز خط من وصل شد اما با چه مکافاتی
    تا امروز روی دیسپلی گوشی من نوشته بود inactive sim امروز تصمیم گرفتم که تماس بگیرم با مخابرات و سوال کنم که چه موقع وصل میشه.با اوپراتو******تماس گرفتم . پرسیدم که این گوشیهایی که رجیستر شده اند چه موقع وصل میشن . گفت که به ما اطلاع ندادن که کی وصل میشه شما باید از همان مرکزی که گوشی رو ثبت کردن پی گیری کنید . من هم با همان مرکز تماس گرفتم و سئوال کردم که کی راه میوفتن . او آقا هم با تعجب گفت که ( مگه تا الان راه نیافتاده؟ من هم گفتم که هنوز نه . پرسید که گوشی شما سونی اریکسونه؟ گفتم بله . گفت باید تا الان راه میوفتاد. گفتم که اگه نشد چی کارکنم . گفتند که شما تا امشب صبر کنید .اگه تا امشب راه نیوفتاد دیگه نمیشه کاریش کرد. ) بد جوری اعصابم خورد شد . گفتم یعنی چی آقا مگه مخابرات خودش نگفته که بیارین برای رجیستر کردن. خوب ما هم بردیم و ثبت کردیم . دیگه چرا راه نیوغته؟
    گفت که . همینه اگه راه نیوفتاد باید برید به یکی از این موبایل فروشیها و بدید رجیستر دستی کنن. گفتم اینکه میشه باز غیر قانونی که . گفت که دیگه چاره ای نداری امروز رو هم صبر کن شاید راه افتادما.
    خلاصه . گفتم شاید این مرکز اطلاع کاملی نداره . زنگ زدم به یه مرکز دیگه . جالبه که اونها هم دقیقا همون حرفهای قبلی رو زدن. داشتم دیوونه میشدم . تصمیم گرفتم با قسمت بازرسی مخابرات و شکایات تماس بگیرم به عنوان شاکی. تماس گرفتم . موضوع رو با اونا در میون گذاشتم . گفتند که شما طبغ گفته مراکز امروز رو صبر کن اگه درست نشد و خواستی شکایت کنی بیا اینجا تا صورت جلسه کنیم و به مشگل شما رسیدگی کنیم. بعد از تلفن بازرسی مخابرات به ذهنم رسید که تو شماره ***** اپراتور میگه که اگه مایل به تماس با وزیر ارتباطات هستید شماره فلان رو بزنید و منتظر بمانید . فوری تماس گرفتم و موضوع رو در پیغام گیر وزیر ارتباطات مطرح کردم . سرتون رو درد نیارم بالاخره 2 ساعت بعد از تماس با وزیر ارتباطات عبارت محترم ir-tci تو دیسپلی ظاهر شد .اونم دوتا عبارت
    هنوز برای تصب فریم ور گوشی هم اقدام نکردم
    با تشکر
    Last edited by hamed-dvb; 14-11-2006 at 02:20.

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

hamed---- از جونت سير شدي اينطوري ادامه بدي فكر كنم تا چند وقته ديگه جمهوري اسلامي استادت كنه
    راستي اين جريان --- تو اسمت چيه ربطي به كارت --- اگه داره بگو چندتا سئوال دارم

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

حامد يعني الان گوشيت رديفه؟؟؟
    ميتوني باش تماس بگيري؟؟؟ من فعلا اومدم تهران اما گوشيم خونه. رفتم خونه گوشيمو ميرام. شما هم آدرس رفيقت رو اگه ميشه تو پي ام يا همين جا بزار . هزينه اش رو هم يه خورده رفاقتي حساب كن.
    پسر خيلي خبر با حالي دادي. اگه برگرده شماره اصلي خودش يعني نقشه خيلي با حالي كشيديم !!!!!! نتيجه گرفتيم !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط barton2500
    حامد يعني الان گوشيت رديفه؟؟؟
    ميتوني باش تماس بگيري؟؟؟ من فعلا اومدم تهران اما گوشيم خونه. رفتم خونه گوشيمو ميرام. شما هم آدرس رفيقت رو اگه ميشه تو پي ام يا همين جا بزار . هزينه اش رو هم يه خورده رفاقتي حساب كن.
    پسر خيلي خبر با حالي دادي. اگه برگرده شماره اصلي خودش يعني نقشه خيلي با حالي كشيديم !!!!!! نتيجه گرفتيم !!!
    گوشیم داره کار میکنه
    دوست عزیز مهلت ثبت سریال 20 آبان بود دیگه نمیتونی کاری بکنی

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

حامد جان ممنون از توضيحات كاملت
    با اينحال همه اونايي كه گوشيهاشون متاسفانه رجيستر نيست رو يه جورايي سركار ميزارن
    اميدوارم كه يه راه حل منطقي در پيش بگيرن

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamed----
    گوشیم داره کار میکنه
    دوست عزیز مهلت ثبت سریال 20 آبان بود دیگه نمیتونی کاری بکنی
    من سريال رو ثبت كردم. اما گوشي رو هنوز درست نكردم. يه آدرس بده كجا ميشه فلشش كرد. (ميخوام برگرده به سريال خودش)
    قربانت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

برو علاالدین اما اگه اطمینان نداری یه جند روز اجازه بده تا این دوستم از مسافرت بیاد بعد بهت میگم که بری اما اکه الان هم بری پاساژ علاادین اونجا بگی که میخام فلش کنید که سریالش بشه مثل خودش این کار رو میکنن 10 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

ولي به نظر من يه مدت صبر كن ببين اوضاع چجوري ميشه شايد يه فرجي براي اينجور گوشيها بشه

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

پس با این حساب من که شنبه میخوام برم گوشی بخرم (اونم 2 تا) باید خیلی حواسمو جمع کنم

عجب وضعی شده ها....

الان شما مغازه ای توی علائدین میشناسید که همه گوشیاش رجیستر شده باشه؟(غیر سیتادل)

اگر بشه 1-2 مغازه رو شناسایی کرد که همه گوشیاشون رجیستر باشه کار خیلی راحتتر میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

بله مهدي جان الآن كه گوشي خيلي كمه و رجيستر شده هم كه كمتر
    با اينحال فقط بايد بگردي رجيستر پيدا كني اگه 5-10 هزار هم بيشتر بود هزينه كن چون واقعا مي ارزه و بعدا دچار دردسر نميشي
    موفق باشي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •