به نظر من 360 بهتره
با اين كه گفته مي شه گرافيك 360 يك نمه بهتره و ديسكهاش ارزونه اما در صد خرابيش اونقدر هست كه به نظرم نمي ارزه آدم بخردش
و بهتره صبر كرد تا ps3 كپي خور بشه كه ظاهرا زمزمه هايي مبني بر كپي خور شدنش در خارج بنا برنقل برخي نشريات-البته اگه راست گفته باشن- وجود داره
البته فكر كنم وقتي بلوري رايج بشه اون وقت ps3 هم كپي خور مي شه
البته من به شخصه wii مي خرم چون با ديدن گرافيك بازيهاي نسل جديد در پي سي ديگه 360 و سوني چيز تازه اي براي من ندارن
من خودمم به شخصه PS3 رو بیشتر دوست دارم مخصوصاً عناوین اختصاصی بهتری داره و امکانات خوده کنسولم خیلی بهتره همون Blu-ray کلیه خودش، میشه صبر کرد تا هک بشه ولی حقیقتاً الان چندین ساله این کنسول اومده و هک نشده احتمال اینکه در سالهای آینده هم هک بشه زیر 10٪ هست و تا 1-2 سال دیگه هم که قدیمی شده و بدرد نمیخوره پس در نتیجه چارهای بجز انتخاب xbox360 نیست.
من میگم آدم یه پی سی آپدیت داشته باشه
+ یک ویی
بازی اختصاصی هم بخوای 1000 نا هست....
برای بازی های با گرافیک هم پی سی هست
مشکل همینه الان دیگه خیلی از بازیهای معروف برای PC نمیاد یا حداقل با تأخیر میاد نمونهای اخیرشم خیلی زیاده.
باسلام به تمام کسانی که تاالان به این سوال پاسخ دادن.اقا به نظر من ps3 تو ایران فقط واسه بچه مایه داراست.چون همین دیروز که پشت شهرداری قیمت کردم دیدم بازیه پرنس برای xbox سه هزار تومان بود برای ps3 سی هزار تومان!!!!!!!!!!!.حالا متوجه حرفم شدید.
ONly XBOX 360
آقا این دوستمون راست میگه
به نظر من هم که به جز ایکس باکس 360 حرومه آدم کنسول دیگه ای بازی کنه....
اصلا چی می خوایید از ایکس باکس 360؟؟؟؟خداییی هیچی کم نداره...گرافیکش سره.............
PS3 بهتره چون آماره خرابی XBOX360 بیشتره .
ولی درکل XBOX360 بخاطر کپیخور بودن بهتره نه چیز دیگه.
اگه پولش برات مهم نباشه ps3
ولی اگه بخوای با پولت بهترین خرید کنی 360 یعنی به نسبت قیمتش می ارزه
نظر من ps3 هست ولي چون بازيهاش گرونه مجبور هستيم همين xbox رو تحمل كنيم...
دوستاني هم كه ميگن pc بهتره به نظر من حرف مفت ميزنن چون پيل يه كارت گرافيكش ميشه 2 برابر پيل يكي از اين كنسولهاپس خواهش ميكنم ...شعر نگين
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)