BATMAN عزیز محتاج راهنمایی شما دوست عزیز هستم.![]()
BATMAN عزیز محتاج راهنمایی شما دوست عزیز هستم.![]()
بتمن جان يه كمكی به اين دوست عزيز بكن من كه نتونستم.
با سلامنوشته شده توسط somaye19 مشاهده تاپيک
سلام دوستان من تمام این فایل ها رو دانلود کردم و تمام فایل های آموزشی رو خوندم ، در مورد آموزش برنامه ی T-Search سطح مبتدی تونستم انجام بدم ولی در مورد آموزش برنامه ی T-Search سطح متوسط همون مباحث تکمیلی نتونستم انجام بدم همون قسمتی که بعد از پیدا کردن آدرس ها باید بری به قسمت Auto ---- از اون به بعد مشکل دارم یعنی هر چیکار می کنم قسمت Auto ---- خالی وتوش هیچی نیست .لطفا یکی منو راهنمایی کنه.با تشکر
بعد از اینکه ادرس رو پیدا کردی اون رو به لیست اظافه کن و از منوی Autohack
Enable Debugger رو انتخاب کن.بعد روی ادرسی که پیدا کردی کلیک رایت بکن و گزینه ی Autohack رو انتخاب کن.
بعد از این کارها برو توی بازی و مقدار رو تغییر بده تا توی پنجره ی autohack یه خط کد ظاهر بشه.
اميدوارم با راهنمايی های داوود جان به نتيجه برسی سميه 19 عزيز
Last edited by aranok; 26-11-2007 at 14:20. دليل: LOL
سلام داوود جان دستت درد نکنه شرمندمون کردی .من این کارو کردم شد ولی یه اشکال دیگه ،توی پنجره ی autohack سه خط کد ظاهر می شه که هر سه رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد یعنی در بازی ثابت نموندن،لطفا در این مورد منو راهنمایی کنید.با تشکر![]()
با سلام
حتما ادرس رو اشتباه Autohack کردی.
دوباره از اول با دقت کامل برای ادرس مورد نظر جستجو کن و مطمعن شو که ادرس درست هست.
بعد هم دوباره همین کار رو انجام بده.
سلام داوود جان ممنون این کار رو هم کردم ولی یه مشکل دیگه وقتی همه ی این کار ها رو انجام دادم یه Poke و یه UnPoke می ده، من هر دوی اینارو در قسمت Function می دم (تو برنامه ی GTS )وقتی در آخر می خوام Trainer بسازم این پیغام رو می ده No Trainer Executable Could Be Found لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید.با تشکر
اگه می تونستم اینجا عکس بذارم بهتر بود اونم که نتونستم.:43::43:
![]()
Last edited by somaye19; 26-11-2007 at 20:28.
ممنون دوست عزیز این چند روز خیلی زحمت دادیم![]()
با سلامسلام داوود جان ممنون این کار رو هم کردم ولی یه مشکل دیگه وقتی همه ی این کار ها رو انجام دادم یه Poke و یه UnPoke می ده، من هر دوی اینارو در قسمت Function می دم (تو برنامه ی GTS )وقتی در آخر می خوام Trainer بسازم این پیغام رو می ده No Trainer Executable Could Be Found لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید.با تشکر
اگه می تونستم اینجا عکس بذارم بهتر بود اونم که نتونستم.
والا خودم هم هنوز هیچ راه حلی برای این مشکل نتونستم پیدا کنم.
از Trainer Maker Kit استفاده کن.هم بهتره و هم راحتتر هست.
سلام داوود جان دستت درد نکنه اگه می تونستی یه لینک دانلود و آموزش این برنامه رو برامون بزاری خوب می شد.
با تشکر:43::43:
![]()
Last edited by somaye19; 27-11-2007 at 10:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)