کی و رو چه قیمتی خالی کنن خدا میدونه
بالاخره یجوری باید بخشی از بودجه جور بشه
کی و رو چه قیمتی خالی کنن خدا میدونه
بالاخره یجوری باید بخشی از بودجه جور بشه
من واقعا بعید میدونم این تورم تحت کنترل دولت باشه. کار زیادی از دست دولت در این زمینه بر نمیآد خصوصا اینکه بخواد متوقفش کنه...
ی کارشناسی گفته :
یک درصد کاهش رشد اقتصادی رفاه را ۷۵ سال عقب می اندازد - دیگه تهشو بخونید چ خبره !!!![]()
من فکر میکنم شما از نظر تئوری درست میگی. ولی بعید میدونم دولت بتونه این کاری که شما میگید رو بکنه. چون اکثر اون کسایی که جنس انبار کردن با نفوذ توی دولت این کار رو کردن.
مثلا آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲.۵ میلیارد دلار به خزانه بانک مرکزی بدهکاره، ولی تا جایی که من میدونم ایشون بدون هیچ مشکلی داره همچنان فعالیت میکنه و هیچ کسی توی دولت نمیتونه بهش بگه بالای چشمت ابروهه! رییس بانک مرکزی که تقریبا جزو بالاترین ردههای اقتصادی این مملکت هست هم زورش به ب.ز. نمیرسه اون موقع از کی میشه انتظار داشت که این ۲.۵ میلیارد دلار رو نقد کنه؟!
دولت میتونه راحت دلار بریزه بازار ، تو چه قیمتی؟ شاید قیمت مدنظر هنوز فرا نرسیده و هر بازاری نهنگ داره چه دولتها و چه ابر میلیاردرها که رانت اطلاعاتی دارن و هیچ بازاری یکله بالا نمیره تا جایی که نهنگاش تو قیمت مدنظرشون خالی کنن
دولت حساب ذخیره ارزی داره ، درسته تحریمیم و صادرات کمه و پول نفت و واردات و مساِل اقتصادی ولی دلار هم تا ی سقفی میره و دوباره بر میگرده ، متاسفانه دلالی و انبارداری و اینا خیلی تاثیر منفی روی اقتصاد ایران گذاشته و درستش اینه با تولید و صادرات ارز خارجی فراوان و ارزان بشه در مقابل پول داخلی
درست میگید.
من زیاد سر در نمیآرم ولی فکر میکنم تا پارسال این روندی که شما میگید برقرار بود. یعنی دولت صبر میکرد دلار به یه قیمتی میرسید و بعد با تزریق پول، قیمتش رو ثابت میکرد. ولی الان فکر نمیکنم توانش رو داشته باشه که قیمت دلار رو ثابت کنه (حداقل برای مدت طولانی مثل چند هفته)، پس قیمت همینطور بالا میره.
Last edited by epsi1on; 28-12-2025 at 09:44.
قیمت و تا حدی بالا میبرند که ... بعد ورود میکنند
اگر غیر از عقب افتادگان ذهنی و قلبی و روحی ( .......... )
کسی دیگه ایی هم آمد صحبتی کرد به من خبر بدید بیام من هم باز
سلام شما صحبتی کن استفاده کنیم
اگه با ایشالا مشالا کار درست شدنی بود ایران الان قدرت اول منطقه و قاره بود........ اگه اینو تا الان نفهمیدی نشون میده کلا نفهمی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)