از نظر شبکه fdd هیچ فرقی با فریمور دارای ca - mimo4*4 نداره ولی اگر از tdd ایرانسل استفاده میکنید بله نیاز به گزینه ca - mimo 4*4 دارید و باید از فریمورهای دارای این ویژه گی استفاده نمایید .
از نظر شبکه fdd هیچ فرقی با فریمور دارای ca - mimo4*4 نداره ولی اگر از tdd ایرانسل استفاده میکنید بله نیاز به گزینه ca - mimo 4*4 دارید و باید از فریمورهای دارای این ویژه گی استفاده نمایید .
[QUOTE=saber73;9130234]به زودی اعلام میکنم .............
این فریمور جدید هنوز از تنور در نیومده؟ منتظرما.![]()
تو یه جا گفته بودید:
من که تست کردم هیچ فرقی بین این فریمور و 195 های وب یا 196 در سرعت ندیدم . در ضمن mimo4*4 یکی از قابلیت های تعریف شده این مودم توسط کارخانه هست و مثل مودم b525 که خودش قابلیت ca رو به صورت پیشفرض داره و اگر این قابلیت بر روی دکل و منطقه شما فعال باشه مطمئن باشید بدون نیاز به هیچ واسطه ای به صورت اتومات این تکنولوژی توسط مودم دریافت و اجرا خواهد شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الآن دقیقا متوجه نشدم که نیاز هست یا نیست.
بله برای شبکه TDD ایرانسل در بعضی مراکز استان ها با انتخاب CA رو این فریمورها سرعت TDD دو برابر شده و دوستان تست زدن رو فریمور بدون CA سرعت یک جا مونده و کمتر بوده پس برای تست هم که شده و اگر نیاز دارید از TDD ایرانسل استفاده نمایید حتما فریمور دارای CA نصب کنید و تست بگیرید .
دوستانی که تصمیم دارند به 198 ارتقاع بدن، ورژن 198.11 از ورژن 198.13 بهتره.
198.11 از نظر سرعت بهتره،( هم FDD و هم TDD سرعتش 2 برابر 198.13 هست) حتی از 196 و 197 هم بهتر بود.(حداقل تو منطقه ما اینجوری بود)
تو ورژن 198.13 حرارت مودم هم نسبت به ورژن های دیگه بالاتره، نمیدونم به چه دلیل مودم داغ میکنه، این اتفاق هم تو حالت عادی میافته، و فشاری هم رو مودم نیست.
در ضمن تستمم با سیمکارتهای ایرانسل( TDD و FDD ) همراه اول، مبین نت، آسیاتک و شاتل بود.
ورژن 199 منتشر شده فعلا لینک رایگان نتونستیم پیدا کنیم احتمالا باگها در این ورژن مرتفع بشه خصوصا گرما و دمای زیاد که گفتید .
اقا صابر از بین مودم های فقط td که باند ۴۲ رو ساپورت میکنن و fd ندارن و توی ایران اپراتورها میفروشن چه مدلایی میشناسی که انلاک بشن ؟
بیشترشون مربوط به شرکت گرین پکت و جم تک هستند و من ندیدم انلاک باشن یا کسی سراغ انلاک اینها رفته باشه .
ولی تو این مدتی که فروم رو زیر رو میکردم به نظرم در مورد z6000 و airmaster 3100v یه چیزایی گفته بودن که انلاک کردن دقیق یادم نیست ، ینی واقعا فریموورشون گیر نمیاد تو نت ؟
چرا فریمور بعضی مدل ها گیر میاد ولی تو نت عمومی نشده و کم یاب هست در ضمن افرادی مثل آقا حمید با فریمور کاری ندارن و از راه دیگه ای انلاک میکنن رو همون فریمور اپراتوری مودم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)