متاسفانه مودم دیگه روشن نمیشه.احتمالا کابل یو اس بی مشکل داشته که باعث خرابی مودم شده؟
متاسفانه مودم دیگه روشن نمیشه.احتمالا کابل یو اس بی مشکل داشته که باعث خرابی مودم شده؟
نه مشکل از این قسمت نبوده...حواستون باشه اون کابل یو اس بی رو درست لحیم کنید تا مثل من مودمتون خراب نشه
به نظرتون این قسمت میتونه باعث خرابی مودم بشه؟
![]()
آداپتور مودمو به برق زدم بعد از 15 دقیقه خودش روشن شد
شانس آوردم خودش درست شد
خداروشکر![]()
نه! بورد این مودم کیفیت خوبی داره! ده بار من لحیم کردم و باز کردم چیزیش نشده!
درسته داداش مودم من خدا رو شکر درست شد![]()
یکبار کابل یو اس بی رو لحیم کن و بزار باشه چرا هی باز میکنی و میبندی ؟
آره پس واقعا" شانس آوردی چون مودم خراب بشه سخت درست میشه من خودم دو تا مودم ADSL تی پی لینک ساده 8817 دارم یکیش آداپتور 9 ولت یک مودم بی سیم رو یک بار اشتباهی وصل شد آداپتور خودش 6ولت بود دیگه خراب شد روشن میشه ولی چراغ ADSL روشن نمیشه اون یکی هم یک قطعه کوچیک فلزی مثل کپسول که دوتا پایه داشت خراب شد اسمش یادم نیست هر جایی بردم نتونستن درست کنن نمایندگی تعمیراتش هم بردم گفتن اگه ضمانت داشته باشه ما فقط عوض میکنیم قطعه نو برای تمعیرات نداریم مگر اینکه از روی مودم دیگر باز کنیم اینا هم ظمانتش تموم شده بود کلا فکر کنم همه مودمها خراب بشه تو نمایندگی فقط عوض میکنن قطعات نو برای تعمیر در اختیار ندارن. و بخاطر همین باید مرافب باشیم مشکلی پیش نیاد. مخصوصا این گونه مودم های سیم کارت خور که قیمت بالایی داره.. همین الان یک مودم بی سیم 9851 تی پی لینک دارم کار میکنه ولی وقتی زیاد روشن باشه بعضی وقتها یک صداهای تیک تیک میکنه فکر کنم اگر یک روز از کار افتاد به سرنوشت اون دوتای دیگه دچار میشه. فکر کنم این مدل مودم ها عمر مفیدشون به اندازه همون 3 سال گارانتی تعویضشون هست بعد از این مدت اجتمال خراب شدنشون بالاست. وباید به فکر یک مودم جدید بود.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)