تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام تیم قهرمان خواهد شد؟

راي دهنده
17. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رئال مادرید

12 70.59%
  • لیورپول

5 29.41%
صفحه 15 از 19 اولاول ... 5111213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 188

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۸ | فینال

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

پس کاریوس واسه همین اون گلا رو خورد ...

ببینید چطور با طرح و برنامه قبلی به هر قیمتی شده، تاکید میکنم به هر قیمتی شده نقشه های شوم خودشون و پیاده کردن...

واقعا چی بگیم دیگه؟ نه شما بگید چی بگیم دیگه؟

راموس واقعا ازش انتظار نداشتم ... اول رفت واسه کاریوس بعدش محمدصلاح...

اینا میتونه اتفاقی باشه؟ قطعا نه ... این مهره ها از قبل شناسایی شدن و به راموس ماموریت داده شده ...

قبلش په په وحشی این کارها رو انجام میداد

این استراتژی رئاله ... با همین روش ضد فوتبالی و خشن و زورگویی جامهاشون و بدست آوردن که اکثرش هم حقشون نبوده

اون پنج تای اولی رو هم که اسپانیاییها قبولش ندارن رو علاوه بر این روش با بازیکن دزدی و دوران کهن و بدور از شکوفایی و رسوایی رسانه ای و تسلط سیاسی و خلاصه در یک خفقان ظالمانه ،،،،،، تونستن بدست بیارن که هیچ ارزشی هم ندارن چون ناجوانمردانه بوده ،،، اینم از روشدن دستشون و روش هاشون در عصر رسانه ها که گواهیه بر رفتار و منش تاریخیشون ...

بخاطر فوتبال پاک و انسانیت بنده شخصا مدتی اینجا پست نخواهم گذاشت و امیدواریم در جام جهانی اینگنه مسائل پشت پرده یوفا رو نداشته باشیم.

2. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اها الان اون جام و cl شدن بی ارزش و اونوقت کوپا و لیگ شدن معتببرررررتر از اون دوتا
    باشه شما خوبی و تیمتون
    یجوری میگی تعطیلات ، انگار فقط واسه یه تیم بود!!! تعطیلات برای جفت تیم ها بوده و شرایط یکسان
    هنوزم که هنوزه کلی کارشناس داوری میگه خطای دقیقه آخر بازی رئال یووه درست بوده ولی شما قبول نمیکنی چون نمیخوای
    کلی کارشناس فوتبال و داوری گفتن برخورد راموس با صلاح یک درگیری بوده و خطا نمیشد باشه و عمدی توش نبوده و حتی خیلی گفتن خود صلاح مقصر و بد شانس بوده ولی باز شما نمیخوای قبول کنی و به گزارشگری همچوم مزدک معلوم الحال ارجاع میکنی!!

در ضمن شما چرا جواب سوال منو ندادی ؟!! چرا پیچوندی
    میگم بارسای با عیار خالص شما چرا نمیتونه تیم های ماشینی اروپا رو ببره ، چرا بازی 3 بر 0 برده رو 4 تا میخوره و حذف میشه
    مگه عیارتون خالض نیست؟!! طرافدار هیچ تیمی ادعا نمیکنه عیار تیممون خالصه ، حتی اگه 3 تا CL پشت هم برده باشه برای اولین بار تو فرمت جدید
    البته میدونم جوابت رو ولی .....
    در ضمن اگه داورتون تو بازی برگشت ال کلاسیکو میذاشت نتیجه قطعا 2 بر 2 نمیشد ( البته مثل شما نمیگم قطعا می بردیم و .... ولی مطمئنن نتیجه یه چیزی دیگری میشد )

+

فقط یک بارسایی می تونه از نتیجه ی بازی رئال با یه تیم دیگه رو با قطعیت بگه!!!! تو فوتبال ثانیه به ثانیش یه اتفاق امکان داره بی افته و نتیجه کاملا عوض شه
    بعد میگی اگه صلاح بود لیورپول صد در صد می برد!!!
    این اظهار نظر یعنی نداشتن هیچ درکی از فوتبال!!!!
    خلوص کامل وجود نداره ولی خب خلوص بارسا بیشتره چون ما شما رو 3-0 بردیم اونم تو لیگ که همه تیم ها با هم بازی میکنن و معیار خیلی بهتری رو برای قهرمان مشخص میکنه نسبت به حذفی، مثلا رئال که از بارسا با توجه به شکست های مفتضح دهه اخیر بطرز مخوفی میترسه بدون برخورد با بارسا خیلی راحت میره فینال و اونجا هم با کمک راموس و په په و استاد شش قدم یجوری بالاخره بازی رو در میاره ...
    حرف حساب اینه شمایی که مثل چی از ما میترسین فینالتون بدون بازی با ما ارزشی نداره و واسه همینه میگیم که عیارتون و ما مشخص میکنیم و به همین دلیل خلوص ما بیشتره چون بارسا با عیار بیشتر میزان سنجش عیار فوتبالی شماست نشون به این نشون که 3-0 شما رو بردیم و قبلا هم با نتایج درخشان شما رو مفلوک خود کرده ایم

در مورد محمدصلاح هم تا وقتی تو بازی بود لیورپول سوار بر رئال بود و داشت سواری میگرفت ولی با نقشه های شوم اتاق فکر شیطانی رئال توسط مهره دستنشانده شون زدن ناکارش کردن و همچنین کاریوس و بدین ترتیب " دسی موتور سرا" رو به صورت کامل نحس و نجس به سیستم آلودشون اضاف کردن تازه اونم جا نداشتن البته مشخصه با اون اسم طویل و مسخرش خخخخ

درسته نتنها فوتبال بلکه زندگی دستخوش اتفاقات خوش و ناخوشه ولی اونچیزی رو که ما میدیدیم برتری لیورپول بر رئال در حضور صلاح بود و البته اینجا بود که دستهای پلید وارد کار شد و اینجا دیگه نمیتونیم بگیم اتفاق بود بلکه اختیار شوم انسان نماها وارد کر شد و از حالت اتفاقی و غیر کنترلی خارجش کرد و روند برگشت خیلی از اتفاقات زندگی درسته خارج از کنترله و غیرمترقبه ست ولی انسان هم میتونه دخالت داشته باشه و روند و تغییر بده ...

شما تصور کن اگر با همون روند ادامه داشت احتمال برد لیورپول بالا بود خیلی بالاتر

در واقع قهرمان فینال محمد صلاح بور نه رئال یا لیورپول که با رفتن صلاح اونجور پنچر شد و ضد قهرمان فلسفه رئال توسط مهوه ناچیزی مثل سرخیو راموس

این حقیقت رو نباید نادیده گرفت که وقتی بادیدن یا شنیدن حقایق و واقعیات، انسان کنترل خودش و از دست بده و رو بیاره به روش های غیر انسانی و خشونت آمیز و از این طریق بخواد فکر و اندیشه پلید و نجس خودش و به کرسی بنشونه به قیمت بدست آوردن مقام های پوچ و بی ارزش ضد اخلاقی و مبادله انسانیت با هرچیز ،در واقع همچین انسان نمای متوحش نتنها هیچگونه فهم و درک انسانی نداره همون بهتر که در علوم زیست شناسی اون و همرده جانداران نا درک و متمایز از انسانها طبقه بندیش کنن و یکی از صفحاتش و با عکس و خصوصیات بهش اختصاص بدن در کنار بقیه!
    درست مثل همین راموس!
    Last edited by Masoud-2014; 05-06-2018 at 09:48.

4. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جزپیات خبر رو میذارید؟
    چطور بعد حدود دو هفته گذشتن از بازی یه همچین چیزی رو میشه تایید کرد؟
    اسکن سر کاریوس پس از فینال لیگ قهرمانان تایید کرد: وارد شدن ضربه به مغز ناشی از ضربه آرنج راموس

گویا کاریوس در دقایق پایانی از نیمه دوم فینال لیگ قهرمانان، در وضعیت عادی به سر نمی برده است.

نتایج ۲۶ اسکن از ۳۰ اسکن به عمل آمده از سر لوریس کاریوس به دنبال فینال لیگ قهرمانان نشان می دهند که ضربه آرنج سرمیو راموس موجب آسیب دیدن دروازه بان آلمانی لیورپول شده بود.

بیلد گزارش می کند: اسکن های یاد شده زمانی به عمل آمدند که کاریوس برای تعطیلات در خاک امریکا به سر می برد و این بررسی ها به توصیه کادر پزشکی لیورپول و در بیمارستانی در ماساچوست انجام شد. در نهایت دکتر راس زافونته تایید کرد که به سر کاریوس ضربه وارد شده است و همچنین احتمال رخ دادن اشتباهات این دروازه بان به همین علت را رد نکرد.

ضربه مورد نظر کمتر از ۲ دقیقه قبل از گل نخست رئال مادرید روی اشتباه کاریوس، به سر این دروازه بان وارد شد

در بیانیه منتشره در همین راستا آمده است که پزشکان پس از دیدن فیلم برخورد راموس با کاریوس و سپس معاینه او، وجود اختلال در بینایی او را تایید کرده اند و البته اذعان کردند که کاریوس نسبت به روز فینال شرایط بهتری دارد و کم کم بهبودی خود را به صورت کامل به دست می آورد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هی به این عکس نگاه میکنم نمیتونم ببینم کجا نشون میده که آرنج راموس خورده به کاریوس : دی

7. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

پس کاریوس واسه همین اون گلا رو خورد ...

ببینید چطور با طرح و برنامه قبلی به هر قیمتی شده، تاکید میکنم به هر قیمتی شده نقشه های شوم خودشون و پیاده کردن...

واقعا چی بگیم دیگه؟ نه شما بگید چی بگیم دیگه؟

راموس واقعا ازش انتظار نداشتم ... اول رفت واسه کاریوس بعدش محمدصلاح...

اینا میتونه اتفاقی باشه؟ قطعا نه ... این مهره ها از قبل شناسایی شدن و به راموس ماموریت داده شده ...

قبلش په په وحشی این کارها رو انجام میداد

این استراتژی رئاله ... با همین روش ضد فوتبالی و خشن و زورگویی جامهاشون و بدست آوردن که اکثرش هم حقشون نبوده

اون پنج تای اولی رو هم که اسپانیاییها قبولش ندارن رو علاوه بر این روش با بازیکن دزدی و دوران کهن و بدور از شکوفایی و رسوایی رسانه ای و تسلط سیاسی و خلاصه در یک خفقان ظالمانه ،،،،،، تونستن بدست بیارن که هیچ ارزشی هم ندارن چون ناجوانمردانه بوده ،،، اینم از روشدن دستشون و روش هاشون در عصر رسانه ها که گواهیه بر رفتار و منش تاریخیشون ...

بخاطر فوتبال پاک و انسانیت بنده شخصا مدتی اینجا پست نخواهم گذاشت و امیدواریم در جام جهانی اینگنه مسائل پشت پرده یوفا رو نداشته باشیم.
    اول پستتون رو خوندم گفتم حدودا 15 تا 20 سال سن دارید
    بعد رسیدم خط آخر

خاطر فوتبال پاک و انسانیت بنده شخصا مدتی اینجا پست نخواهم گذاشت
    گفتم میانگین 15
    بعد جمله آخر رو خوندم کلا تو افق محو شدم

جام جهانی اینگنه مسائل پشت پرده یوفا
    شما هنوز نمیدونی مسئول برگزاری جام جهانی فیفا هست نه یوفا

منم به شما توصیه میکنم یه مدت که نه بلکه کلا پست نذارید
    سعی کنید بیشتر سراغ ورزش هایی برید که به رده سنی شما میخوره
    مثل : منچ , مار پله و .....

سیستم های کثیف فوتبال به روحیات و سن شما نمیخوره !

9. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اول پستتون رو خوندم گفتم حدودا 15 تا 20 سال سن دارید
    بعد رسیدم خط آخر

گفتم میانگین 15
    بعد جمله آخر رو خوندم کلا تو افق محو شدم

شما هنوز نمیدونی مسئول برگزاری جام جهانی فیفا هست نه یوفا

منم به شما توصیه میکنم یه مدت که نه بلکه کلا پست نذارید
    سعی کنید بیشتر سراغ ورزش هایی برید که به رده سنی شما میخوره
    مثل : منچ , مار پله و .....

سیستم های کثیف فوتبال به روحیات و سن شما نمیخوره !
    سلام ...

به به چه با ادب ...

شما هم مثل اینکه مثل بقیه بعضا رئالی نماها حالت خودکنترلی رو از دست میدید گاها و رو میارید به روش های ضد انسانی ...نکنه میخواید در علوم زیستی طبقه ای رو واستون در نظر بگیرن دانشمندان فعلا که دو طبقه جدید بنام راموس و په په ایجاد شده با عکس و مشخصات توحشی ...

با نوع عصبانیت و پست دادنتون مشخص شد چشمتون و به حقایق بستین و کنترلی بر اعمال و رفتارتون ندارین وقتی کاپیتانتون شی ئی بنام راموسه ... هیچ توقعی از امثال شما نیست ... شما فقط رنگ عوض کردید و وقتی حالت جنون میگیرید با همان فلسفه رئال میتازید در حالیکه هستن کسانی که اینگونه گستاخی ها رو از دم ریشه کن کنن و توحش و پلیدی رو نتنها از صفحات این فروم بلکه از صفحه روزگار محو کنن

شما با پیش زمینه های فکری نامناسب خودتون به خودتون غره مشو که حال شما و سبک طرفداری شما مشخص کننده حالات درونی شماست و اینکه نشون دادید علی رغم وضعیت نسبتا آرومتون ، چه انسان تندخویی هستید و شاید منبعد به صحبتهای شما به دید دیگری بنگریم چون طاق و تحمل شما هم لبریز خواهد شد زمانی که شنیدن سخنان حق و حقیقت کاسه صبر شما رو دیگه لبریز کرده و رو میارید به روشهای ضد آدمیت و این خصیصه در بین شماها قبلا هم دیده شده و من شاید مدتی منحصرا اینجا نباشم ولی شمشیر عدالت و حق گویی من بر روی گلوی ظالمان همچنان محکم و استوار خواهد ماند و آنها هیچوقت در امان نخواهند ماند!!!!

در مورد اون جمله که ذهن شما رو درگیر کرد و بعد از کلی تجزیه تحلیل به اون نتیجه غلط رسیدید ،،، جمله من این بود :

<<<< امیدواریم در جام جهانی اینگونه مسائل پشت پرده یوفا رو نداشته باشیم <<<<

یعنی الان فهمیدم بیشتر از 13 نیستی خخخخخ

دیگه مطمئن شدم
    Last edited by Masoud-2014; 06-06-2018 at 13:42.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام ...

به به چه با ادب ...

شما هم مثل اینکه مثل بقیه بعضا رئالی نماها حالت خودکنترلی رو از دست میدید گاها و رو میارید به روش های ضد انسانی ...نکنه میخواید در علوم زیستی طبقه ای رو واستون در نظر بگیرن دانشمندان فعلا که دو طبقه جدید بنام راموس و په په ایجاد شده با عکس و مشخصات توحشی ...

با نوع عصبانیت و پست دادنتون مشخص شد چشمتون و به حقایق بستین و کنترلی بر اعمال و رفتارتون ندارین وقتی کاپیتانتون شی ئی بنام راموسه ... هیچ توقعی از امثال شما نیست ... شما فقط رنگ عوض کردید و وقتی حالت جنون میگیرید با همان فلسفه رئال میتازید در حالیکه هستن کسانی که اینگونه گستاخی ها رو از دم ریشه کن کنن و توحش و پلیدی رو نتنها از صفحات این فروم بلکه از صفحه روزگار محو کنن

شما با پیش زمینه های فکری نامناسب خودتون به خودتون غره مشو که حال شما و سبک طرفداری شما مشخص کننده حالات درونی شماست و اینکه نشون دادید علی رغم وضعیت نسبتا آرومتون ، چه انسان تندخویی هستید و شاید منبعد به صحبتهای شما به دید دیگری بنگریم چون طاق و تحمل شما هم لبریز خواهد شد زمانی که شنیدن سخنان حق و حقیقت کاسه صبر شما رو دیگه لبریز کرده و رو میارید به روشهای ضد آدمیت و این خصیصه در بین شماها قبلا هم دیده شده و من شاید مدتی منحصرا اینجا نباشم ولی شمشیر عدالت و حق گویی من بر روی گلوی ظالمان همچنان محکم و استوار خواهد ماند و آنها هیچوقت در امان نخواهند ماند!!!!

در مورد اون جمله که ذهن شما رو درگیر کرد و بعد از کلی تجزیه تحلیل به اون نتیجه غلط رسیدید ،،، جمله من این بود :

<<<< امیدواریم در جام جهانی اینگونه مسائل پشت پرده یوفا رو نداشته باشیم <<<<

یعنی الان فهمیدم بیشتر از 13 نیستی خخخخخ

دیگه مطمئن شدم

حیف این همه پست که در وصف تو نوشتم
    آفرین آفرین
    ادبیات فارسی رو چند پاس کردی ؟؟
    لامصب همش شعر و ادبیات شاهنامه ای

گفتم
    جای شما تو فوتبال نیست
    با روحیات شما سازگار نیست

12. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

آفرین آفرین
    ادبیات فارسی رو چند پاس کردی ؟؟
    لامصب همش شعر و ادبیات شاهنامه ای

گفتم
    جای شما تو فوتبال نیست
    با روحیات شما سازگار نیست
    نخیر ... من بعنوان یک بارسایی همیشه بعنوان یک طرفدار خواهم ماند تا وقتی زنده ام و البته اینها و صحبتهایی که میشه نه اینکه حالا رئال اصلا نباید باشه و فلان ...

بالاخره رئال مادرید بعنوان یک تیم هست و بزرگان زیادی توش بازی کردن مثل زیدان و کارلوس و رونالدو برزیلی و بقیه

این صحبت ها هم بین طرفدارهایی مثل ماست که این سر دنیا به جان هم افتادیم خخخخخ

ولی چه میشه کرد طرفداریم دیگه و شور و شوق و حمایت از یک ورزش جذاب

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

علت حذف بارسلونا و تک به تکی که اورانوسی از تو شش قدم نتونست حتی بزنه تو چهارچوب هم راموس بوده : دی

15. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هونس: در هر دو بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان از رئال مادرید بهتر بودیم

رومنیگه چندین بار تایید کرده که تیمش به خرید گران قیمت احتیاج دارد و احتمال دارد در تابستان پیش رو بایرن مونیخ هم چند خرید بزرگ داشته باشد اما هونس، رئیس باشگاه و همچنین صالح حمیدزیچ، مدیر ورزشی این تیم چنین فکر نمی کنند. طی جلسه ای که سران این تیم با کواچ داشته اند به این نتیجه رسیده اند که تیم بهتر است خرید بزرگی نداشته باشد. اولی هونس در مصاحبه ای درباره خرید گران قیمت برای تیمش گفت:

با این که همیشه در فوتبال می شنوم که می گویند یک تیم به آن ستاره یا ستاره ای دیگر احتیاج دارد اما نه، همیشه این طور نیست. مربی یک معلم فوتبال است و او باید به بازیکنانش آموزش های لازم را بدهد. در دو بازی نیمه نهایی برابر رئال مادرید ما برتر میدان بودیم. هنگامی که فینال را مشاهده کردم، با خود گفتم ما می توانستیم قهرمان شویم. بنابراین من اجازه نمی دهم که از این اصل دور شویم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •