تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 91 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

از حرفای دوستان درباره اوبا میانگ واقعا تعجب میکنم.اینکه سنش بالاست یا به سیستممون نمیخوره واقعا عجیبه برام.بازیکن باید جنم داشته باشه که اوبامیانگ نشون داده کاملا با جنمه.دیگه یه بازیکن باید چیکار کنه که خودشو ثابت کنه.درباره سنشم که دوست عزیزمون کاملا درست فرمودن و اینکه ۲۸ سالگی اوج یک فوتبالیسته.البته باید اینم بگم که من با خرید موراتا هم شدیدا موافقم ولی بلوتی رو قبلا هم‌گفتم شاید اشتباه باشه این حرف ولی فوق فوقش این بلوتی یکی مثل لوکا تونی میشه اخرش.من به شخصه چند تا از بازیاشو دیدم و هیچ علاقه ای به بازیش ندارم.
    باز برگردم به داستان نخوردن اوبا میانگ به سبستم ما .باید بگم شاید یکم زمان ببره ولی بازیکن باهوش میتونه خودش رو با سیستک تیم هماهنگ کنه و اوبا هم نشون داده بازیکن بسیار با هوشیه قبلا هم‌گفتم بزرگترین ایراد اوبامیانگ شاید از دست دادن فرصتهای زیاد گلزنیه ولی با وجود این با توجه به امار گلزنیش این نکته هم خیلی مهم نیست منظورم اینه که نهایتا کار خودش که گلزنیه رو انجام میده.
    شاید مقایسه غلطی باشه ولی به نظرم اوبامیانگ یه سر و گردن از کاستا سرتره .کاستا برا ما نهایتا ۲۰ گل به ثمر رسوند ولی من مطمعنم امار گلزنی اوبامیانگ از کاستا بیشتر خواهد شد.

2. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

از حرفای دوستان درباره اوبا میانگ واقعا تعجب میکنم.اینکه سنش بالاست یا به سیستممون نمیخوره واقعا عجیبه برام.بازیکن باید جنم داشته باشه که اوبامیانگ نشون داده کاملا با جنمه.دیگه یه بازیکن باید چیکار کنه که خودشو ثابت کنه.درباره سنشم که دوست عزیزمون کاملا درست فرمودن و اینکه ۲۸ سالگی اوج یک فوتبالیسته.البته باید اینم بگم که من با خرید موراتا هم شدیدا موافقم ولی بلوتی رو قبلا هم‌گفتم شاید اشتباه باشه این حرف ولی فوق فوقش این بلوتی یکی مثل لوکا تونی میشه اخرش.من به شخصه چند تا از بازیاشو دیدم و هیچ علاقه ای به بازیش ندارم.
    باز برگردم به داستان نخوردن اوبا میانگ به سبستم ما .باید بگم شاید یکم زمان ببره ولی بازیکن باهوش میتونه خودش رو با سیستک تیم هماهنگ کنه و اوبا هم نشون داده بازیکن بسیار با هوشیه قبلا هم‌گفتم بزرگترین ایراد اوبامیانگ شاید از دست دادن فرصتهای زیاد گلزنیه ولی با وجود این با توجه به امار گلزنیش این نکته هم خیلی مهم نیست منظورم اینه که نهایتا کار خودش که گلزنیه رو انجام میده.
    شاید مقایسه غلطی باشه ولی به نظرم اوبامیانگ یه سر و گردن از کاستا سرتره .کاستا برا ما نهایتا ۲۰ گل به ثمر رسوند ولی من مطمعنم امار گلزنی اوبامیانگ از کاستا بیشتر خواهد شد.
    منظوز از با جنم بودن اوبامیانگ چیه ؟ الان یعنی بلوتی جنم نداره ؟ لوکا تونی مگه کم مهاجمی بود، عالی بود که ! تا 38 الگی هم تو سری آ بازی کرد و حتی فصل آخرش هم 16-17 گل زد، باید آرزومون باشه یکی مثل لوکا تونی بشه مهاجممون. آمار گلزنی اوبا هم به خاطر اینکه تو لیگ ضعیف آلمان بازی کرده، بالاست، ببین الان تیمهای آلمانی به جز بایرن هیچ کدوم نمیتونن بازیکن بالای 15 میلیون پوند بخرن و قابل مقایسه با تیمهای متمول لیگ انگلیس نیستن.
    در ادامه خبرهای بد برای چلسی، سیتی رفت و قرارداد مندی رو تقریبا قطعی کرده و برای خرید کایل واکر هم با تاتنهام به توافق رسیده اونوقت امنالو افتاده دنبال دنیلو و ساندرو هم که کاملا مشخصه نمیاد چلسی.

4. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توافق چلسی و رئال مادرید بر سر انتقال مدافع برزیلی

به نظر می رسد به زودی شاهد پیوستن دانیلو، مدافع کناری رئال مادرید به چلسی باشیم.
    به گزارش "ورزش سه"، این مدافع 25 ساله از ابتدای بازار تابستانی مورد نظر کونته قرار داشت و حالا نشریات انگلیسی خبر از توافق 28 میلیون یورویی طرفین برای حضور دانیلو در استمفوردبریج داده اند.
    طبق اخبار نشریه میرر، اگرچه یوونتوس هم به شدت خواهان حضور دانیلو بود و مذاکرت بین سران رئال و یووه نیز تا مرحله خوبی پیش رفت، اما در نهایت توافق حاصل نشد تا چلسی قادر به پیروزی در این رقابت باشم. در ابتدا قرار بود چلسی با مبلغ هنگفتی الکس ساندرو از یووه را به خدمت بگیرد اما این اتفاق در نهایت منتفی شد تا حالا دانیلو گزینه اول تقویت خط دفاعی این تیم باشد. دانیلو نتوانست به خوبی در رئال مادرید توانایی های خود را نشان دهد و به نیمکت نشین صرف دنی کارواخال تبدیل شد و در این میان هرگز رابطه خوبی بین او و سران رئال نیز برقرار نشد.

پ . ن : دنيلو و باكايوكو رو بايد خريد هاي بعدي تيم بعد از روديگر و كابايرو بدونيم ! درسته به اندازه كافي خوب نيستند ولي بدم نيستند و ميتونند زير نظر كونته پيشرفت كنند !

حالا ميمونه مهاجم و گوش چپ كه به نظر از بين بلوتي و اوباميانگ و موراتا يكيشون رو ميخرن و براي مهاجم دوم هم به احتمال خيلي زياد يورنته رو ميخرن كه گزينه خوبي هستش براي مهاجم دوم !
    براي گوش چپ هم اميدوارم حتما ساندرو رو بگيريم اگر نشد سيديبه يا باز نشد به نظرم بهتره فليپه لوييز رو برگردونيم و كاستا رو تو اين معامله دخالت بديم

6. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

براي مهاجم به شخصه ترجيح ميدم اوباميانگ براي يه بازه كوتاه مدت 2 ساله بياد بعد بريم دنبال يه مهاجم خوب و عالي براي تيم ! بشخصه از بلوتي چيز خاصي نميدونم و باز يهاش رو زياد نديدم ولي ميگن اينده داره ولي قيمتش فوقالعاده بالاست !

موراتا هم فكر كنم بياد ليگ انگليس تبديل به تورس ثاني بشه برامون ! درسته بازيكن خوبيه ولي اميدي بهش ندارم تو اين ليگ سخت !

ولي اگر به عنوان مثال يورنته و اوباميانگ بيان ميشه يورنته بره نوك خط حمله و اوبا و هازارد دو طرف بازي كنند ! اين بهترين شيوه براي خط حملون هستش براي فصل بعد !

فقط كاش ساندرو بياد و پشت هازارد رو پر كنه برامون ! بشدت بهش نياز داريم ! سمت راست هم دنيلو اگر بتونه به فرم سابقش تو پورتو برگرده ميتونه برامون خيلي بدرد بخوره !

بخشصه اگر من بودم علاوه بر اينا باز ميرفتم سراغ وان دايك و دفاع رو با روديگر و وان دايك و لوييز ميبستم !كيهيل و كريستن سن هم ذخيره هاشون !

8. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي مهاجم به شخصه ترجيح ميدم اوباميانگ براي يه بازه كوتاه مدت 2 ساله بياد بعد بريم دنبال يه مهاجم خوب و عالي براي تيم ! بشخصه از بلوتي چيز خاصي نميدونم و باز يهاش رو زياد نديدم ولي ميگن اينده داره ولي قيمتش فوقالعاده بالاست !

موراتا هم فكر كنم بياد ليگ انگليس تبديل به تورس ثاني بشه برامون ! درسته بازيكن خوبيه ولي اميدي بهش ندارم تو اين ليگ سخت !

ولي اگر به عنوان مثال يورنته و اوباميانگ بيان ميشه يورنته بره نوك خط حمله و اوبا و هازارد دو طرف بازي كنند ! اين بهترين شيوه براي خط حملون هستش براي فصل بعد !

فقط كاش ساندرو بياد و پشت هازارد رو پر كنه برامون ! بشدت بهش نياز داريم ! سمت راست هم دنيلو اگر بتونه به فرم سابقش تو پورتو برگرده ميتونه برامون خيلي بدرد بخوره !

بخشصه اگر من بودم علاوه بر اينا باز ميرفتم سراغ وان دايك و دفاع رو با روديگر و وان دايك و لوييز ميبستم !كيهيل و كريستن سن هم ذخيره هاشون !
    آره یورنته هم خوبه و می تونه ذخیره خوبی باشه ولی مهاجم درجه یکی نیست که فیکس باشه
    حالا مثلا میشه اول فصل که هازارد نیست اوبامیانگ گوشه بره و یورنته هم بازی کنه ولی کلا الان اولویت مهاجم نوک اصلیه وگرنه همین باتشوای هم اگه کنته بیشتر بهش بازی بده بازیکن خوبیه
    بعد در مورد دنیلو بازیکن بدی نیست. شما فقط امتیاز و خصوصیاتشو ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون زمان که توی پورتو بود که جزو دفاع راست های خاص بود ولی توی رئال آره افت کرد
    با این حال بازیکن پا به توپیه و توی وینگ بک راست می تونه جواب بده. یادمون نره همین موزس اصن هافبک راست بود تبدیل به وینگ بک شد
    حالا مثلا واکر بازیکن آماده تری از اونه ولی اولا با رقم تخیلی 50 میلیون پوند که سیتی داره میده نمی ارزه و دوما تاتنهام مطمئنا به چلسی بازیکن نمیده
    ساندرو هم هر چه قدر چلسی براش صبر کنه ارزش داره و اگه بتونیم بگیریم دیگه بهترین خرید فصل میشه
    هر چند آلونسو هم خیلی خوبه و اگه ساندرو هم نگرفتیم می تونیم یه ذخیره برای اون مثل برتراند حداقل بگیریم

کلا این دیدگاه منفی نسبت به بازیکنای خودمون اشتباهه و همین آلونسو فصل پیش خیلی موثر کار کرد و فقط مشکل اینه همه بازی ها نباید بازی کنه
    بعد جالبه این دیدگاه منفی رو نسبت به بازیکنایی که خودمون می خریم هم داریم!
    مثلا همین باکایوکو من ویدئوهاشو دیدم واقعا هافبک دفاعی آینده داریه و فک کنم این فصل حتی توی تیم منتخب CL هم اومد!
    استایل بازیش هم خیلی خوبه و شاید بتونه در کنار کانته یه زوج عالی تشکیل بده. یادمون نره فقط اسم مهم نیست...
    البته در مورد هافبک وسط هم نباید اشتباه کنیم و به جز کانته ، فابرگاس و باکایوکو یکی دیگه هم باید حتما باشه چون ظاهرا ماتیچ و چالوبا میرن

10. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره یورنته هم خوبه و می تونه ذخیره خوبی باشه ولی مهاجم درجه یکی نیست که فیکس باشه
    حالا مثلا میشه اول فصل که هازارد نیست اوبامیانگ گوشه بره و یورنته هم بازی کنه ولی کلا الان اولویت مهاجم نوک اصلیه وگرنه همین باتشوای هم اگه کنته بیشتر بهش بازی بده بازیکن خوبیه
    بعد در مورد دنیلو بازیکن بدی نیست. شما فقط امتیاز و خصوصیاتشو ببینید:

اون زمان که توی پورتو بود که جزو دفاع راست های خاص بود ولی توی رئال آره افت کرد
    با این حال بازیکن پا به توپیه و توی وینگ بک راست می تونه جواب بده. یادمون نره همین موزس اصن هافبک راست بود تبدیل به وینگ بک شد
    حالا مثلا واکر بازیکن آماده تری از اونه ولی اولا با رقم تخیلی 50 میلیون پوند که سیتی داره میده نمی ارزه و دوما تاتنهام مطمئنا به چلسی بازیکن نمیده
    ساندرو هم هر چه قدر چلسی براش صبر کنه ارزش داره و اگه بتونیم بگیریم دیگه بهترین خرید فصل میشه
    هر چند آلونسو هم خیلی خوبه و اگه ساندرو هم نگرفتیم می تونیم یه ذخیره برای اون مثل برتراند حداقل بگیریم

کلا این دیدگاه منفی نسبت به بازیکنای خودمون اشتباهه و همین آلونسو فصل پیش خیلی موثر کار کرد و فقط مشکل اینه همه بازی ها نباید بازی کنه
    بعد جالبه این دیدگاه منفی رو نسبت به بازیکنایی که خودمون می خریم هم داریم!
    مثلا همین باکایوکو من ویدئوهاشو دیدم واقعا هافبک دفاعی آینده داریه و فک کنم این فصل حتی توی تیم منتخب CL هم اومد!
    استایل بازیش هم خیلی خوبه و شاید بتونه در کنار کانته یه زوج عالی تشکیل بده. یادمون نره فقط اسم مهم نیست...
    البته در مورد هافبک وسط هم نباید اشتباه کنیم و به جز کانته ، فابرگاس و باکایوکو یکی دیگه هم باید حتما باشه چون ظاهرا ماتیچ و چالوبا میرن
    بله مهاجم درجه يكي نيست و منظورم تا برگشت هازارد ميتونه نوك باشه واوبا بره چپ ! ولي كارايي اصلي يورنته زماني مشخص ميشه كه بازي گره بخوره و تيم مقابل اتوبوسي بكشه دفاع و اون موقع يونرته ميتونه با قد بلندش و ضربات سرش خيلي راهگشا باشه !

در مورد دنيلو كاملا موافقم تو دوران حضورش تو پورتو كاملا دوست داشتم بياد چلسي كه رفت رئال و افت كرد !

بله الونسو عالي بود برامون يعني فراتر از عالي ولي خودمونيم الونسو مرد بازي هاي بزرگ نيست و قشنگ كم مياره تو اون باز يها !الونسو ميتونه تو بازي هاي حذفي و اتحاديه و بعضا ليگ برامون بازي كنه ولي اومدن ساندرو ميتونه چلسي رو تبديل كنه به موفق ترين تيم تو نقل و انتقالات !

در هر صورت اميدوارم بهترين ها رو انتخاب كنيم و بياريم

12. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

بارسا رفت و با 35 ميليون يورو نلسون سمدو رو خريد، اونوقت چلسى با همين مبلغ دنبال لرد دنيلو رفته !!!!!!!! موندم چيزى به اسم مغز تو كله امنالوى گوساله هست يا نه

14. این کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منظوز از با جنم بودن اوبامیانگ چیه ؟ الان یعنی بلوتی جنم نداره ؟ لوکا تونی مگه کم مهاجمی بود، عالی بود که ! تا 38 الگی هم تو سری آ بازی کرد و حتی فصل آخرش هم 16-17 گل زد، باید آرزومون باشه یکی مثل لوکا تونی بشه مهاجممون. آمار گلزنی اوبا هم به خاطر اینکه تو لیگ ضعیف آلمان بازی کرده، بالاست، ببین الان تیمهای آلمانی به جز بایرن هیچ کدوم نمیتونن بازیکن بالای 15 میلیون پوند بخرن و قابل مقایسه با تیمهای متمول لیگ انگلیس نیستن.
    در ادامه خبرهای بد برای چلسی، سیتی رفت و قرارداد مندی رو تقریبا قطعی کرده و برای خرید کایل واکر هم با تاتنهام به توافق رسیده اونوقت امنالو افتاده دنبال دنیلو و ساندرو هم که کاملا مشخصه نمیاد چلسی.

متاسفانه یه مقدار توی تعاریف اختلافات اساسی با هم داربم به همین خاطر بنده بحث رو ادامه نمیدم.نطر شما هم کاملا محتر مه دوست عزیز.
    به امید موفقیت تیم و دون انتونیو

16. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

اول اوبامیانگ
    بعد موراتا

باید بجنبن . بازیکن درستی جز رودیگر و اون بازیکن موناکو خریداری نشده متاسفانه

18. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تورینی ها ترکیب خود را آماده حضور در سه جام می کنند.

طرفداری- یوونتوس امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ترکیبش داشت اما مشخص نیست که با وجود بارتزالی، کیه لینی، روگانی، بن عطیه و کالدارا در آتالانتا، آیا به دنبال خرید مدافع وسط خواهد بود یا خیر.
    با این حال وضعیت تیم در سایر پست ها مشخص است. به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، در خط حمله و پس از خرید داگلاس کوستا، یوونتوس قصد دارد انتقال فدریکو برناردسکی، ستاره جوان فیورنتینا را هم تمام کند. پیشنهاد اولیه یوونتوس ۴۰ میلیون یورو به اضافه ۳ میلیون یورو پاداش بود. ویولا در ابتدا درخواست انتقال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را داشت که با مخالفت ماروتا و خود بازیکن مواجه شد. یوونتوس می خواهد استورارو را در معامله قرار دهد.
    تورینی ها امروز با مویزه کین، ستاره ۱۷ ساله خود هم به توافق رسیدند تا قرارداد حرفه ای امضا کند اما حضور طولانی رایولا در ساختمان باشگاه یوونتوس تنها به خاطر کین نبود. ماروتا و رایولا صحبت های مهمی را در مورد بلیس ماتویدی انجام دادند. هافبک فرانسوی تنها یک سال از قراردادش باقی مانده است. از تورین همچنین خبر می رسد که با توجه به خرید احتمالی تیمو باکایوکو توسط چلسی، نمانیا ماتیچ به لیست خرید یوونتوس بازگشت و ماروتا به زودی تلاش خواهد کرد ستاره صرب را به ترکیب مکس الگری اضافه کند. ماتیچ پیش از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود اما ربودن لوکاکو از چلسی باعث شده که احتمال این انتقال به کمترین حد ممکن برسد.
    یوونتوس مانند تابستان های اخیر، دوباره در نقل و انتقالات فعالیت های زیادی دارد.

پ . ن : اقا كليد انتقال ساندرو ميتونه همين ماتيچ باشه ! از اين فرصت طلايي بايد به بهترين شكل استفاده كنند و ماتيچ رو با مبلغي سر با ساندرو معامله كنند . يعني فروشش به جز به يوونتوس اشتباهه محضه تو اين شرايط !

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •