سلام...کسی لینک دانلود Final Fantasy IV برای PS1 و Final Fantsy III برای DS (زبون انگلیسی) رو نداره که رو شبیه ساز اجرا بشه؟...ممنون
سلام...کسی لینک دانلود Final Fantasy IV برای PS1 و Final Fantsy III برای DS (زبون انگلیسی) رو نداره که رو شبیه ساز اجرا بشه؟...ممنون
سلام
من تابحال Emulator PSX2 و nSX2-0.08.1-win32 تست کردم (با تمام پلاگین ها و بسته های مکملش!) ولی هیچ جوابی نگرفتم! همش پیغام های تکراری...
میخوام بازی Kill Zone بازی کنم!!! اگر نسخه PC ش گیر میومد، اصلاً سراغ اینکارا نمیرفتم! ^^'
براي FFIV واسه PS1 برو اينجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي FFIII واسه NDS برو اينجا ولي بايد حتما ثبت نام بكني تا بتوني دانلود كني :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وضعيت بازي Kill Zone به صورت Ingame هست يعني اينكه ميتوني بازيش كني ولي به احتمال قوي نميتوني تمومش كني چون بالاخره يه جايي گير ميكنه و ميمونه!
اگه خواستي با اين شبيه ساز PCSX2 كار بكني برو اينجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين رو هم دانلود كن بخون :
اينم براي 360:
Xbox Emulator - Play All Of Your Xbox 360 Games
Description...
This Emulator Will Let You Play Your Xbox Or Xbox 360 Game On Your Home Computer With Out An Xbox!
No Mod Need - You Can Play All Of Your Xbox Games - Play Over The Internet - Chat To Your Friends When Playing - You Can Save All Of Your Xbox To Your Computer. Disc Not Need - You Can Play Copyed Disc Or DownLoad Xbox Games To.
سلام من فینال فانتاسی 8 دان کردم تو هر دیسکش دوتا فایل bin&cue هستش حالا که رو cd میریزم بازم همین دو تا فایله نباید یه فایل cdi توش باشه ؟ ییکی بیاد به دادم برسه دارم کف میکنم
ماله PS1 هست یا ماله PC ؟ از کدوم سایت دانلود کردی؟
سلام ببخشید سوالم تکراریه
بهترین و جدیدترین شبیه سازی که برای سونی 1 و 2 آمده هست و بتونه بیشترین بازی را روی کامپیوتر اجرا بکنه چی هستش میشه لینک دانلودش را برام بذارید؟ تشکر
Last edited by saeid 22; 02-12-2009 at 03:59.
سلام بازم مزاحم شدم
میخواستم بدونم من وقتی شبیه ساز سونی 1 و 2 را در کامپیوتر نصب کنم حتما باید هر وقت میخوام بازی کنم باید سی دی بازی را داخل کامپیوتر بزارم تا بتونم بازی کنم نمیشه داخل هارد ریخت بازی کرد یا نرم افزاری باشه که از سی دی بازی ایمیج بگیره بشه بدونه سی دی بازی کرد ممنون میشم من را راهنمایی کنید
Last edited by saeid 22; 02-12-2009 at 04:18.
بهترين شبيه ساز براي PS2 شبيه ساز PCSX2 هست. اينم سايتش هست :
براي راهنماي استفادش هم ميتوني به اينجا بري :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترين شبيه ساز براي PSX شبيه ساز ePSXe 1.6 هست ( نه 1.7). اينم سايتش هست :
براي راهنماي استفادش هم ميتوني به اينجا بري :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اينجا هم ميتوني ورژن 1.6 رو دانلود كني :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميتوني با استفاده از نرم افزار Alcohol 120% از بازي هات ايميج برداري و هنگام اجراي بازي از ايمج به جاي خود CD يا DVD استفاده بكني. فقط در هنگام ايميج برداشتن مطمئن باش كه گزينه Read subchanell Data فعال باشه.
قربون دستت یه لینک بزار من بتونم شبیه ساز سونی 2 را برای کامپیوتر را دانلود کنم و بتونه بیشترین بازی را اجراع کنه.تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)