تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 167

نام تاپيک: عبور ۱۳ میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج!!!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شما میشه دیگه پست های منو نقل قول نگیری؟
    وقتی 180 درجه با من فرق میکنی دلیل نداری ر به ر پست های منو نقل قول بگیری و مخالفت خودتو باهاش اعلام کنی.

من گفتم دختر نباید خانواده اش رو بی آبرو کنه همونطوری که پسر نباید با مسائلی مثل اعتیاد واسه خانواده مشکل ایجاد کنه. این چه ربطی به مالکیت بدن و آزادی و اینا داره؟
    حقیقته اگه پسری سکس داشته باشه واسه خانواده اش بی آبرویی به بار نیاورده اما دختر با توجه به شرایط جسمی و اون 76 حرکت آنگالیایی که میشه روش پیاده کرد قضیه اش فرق میکنه.
    اتفاقا من و شما اصلا هم 180 درجه با هم فرق نداریم. اگر خانوادتون بهتون بگن اینجوری لباس نپوش ما بی آبرو میشیم، در حالی که از نظر شما لباس پوشیدنتون اوکیه، چکار میکنید؟ چه حسی دارید؟
    قطعا پیش خودتون میگید این چه دیدگاهیه که لباس پوشیدن رو اینجور وصل میکنه به آبرو. حالا چرا در مورد رابطه جنسی که حتی مخفی تر از لباس تنتون هست فکر میکنید خانواده حق دخالت داره؟
    اصلا چی باعث میشه شما فکر کنید خانواده اشتباه نمیکنه در این مورد؟ بعضی خانواده ها محدودیت های بی دلیلی روی بچه هاشون وارد میکنن به همین بهانه آبرو و عرف. خیلی از اونهارو شما خودتم از درون نمیتونی بپذیری.
    نکته جالب قضیه تبعیض شما بین پسر و دختره. رابطه جنسی پسر خانواده رو بی آبرو نمیکنه ولی در نظر نمیگیرید که اون پسر قراره با یک دختری این رابطه رو برقرار کنه. اون دختر ولی آبرو خانوادش پاشیده میشه!
    نکته دیگه که در حرفتون هست نگاه شما به رابطه جنسیه. فکر میکنید یکی تو رابطه جنسی یه عملی رو روی یکی دیگه انجام میده. نگاه منسوخ و واقعا متحجرانه. نگاه به جنس نر بعنوان جنس برتر که با رابطه جنسی، جنس مخالف رو تحت سلطه خودش درآورده. همون نگاهیه که باعث میشه شما زن رو دهنده و مرد رو گیرنده خطاب کنید.

پ.ن: وقتی تو یک فضای عمومی مثل فروم بحث میکنید پذیرفتید که دیدگاهتون عمومی منتشر بشه و عمومی هم بحث بشه. من اصراری به تغییر نظر شما ندارم، بلکه تو یک گفتگو نظرمو میگم و اینجا هم یک گفتگوی جمعیه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

2. 11 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

نکته دیگه که در حرفتون هست نگاه شما به رابطه جنسیه. فکر میکنید یکی تو رابطه جنسی یه عملی رو روی یکی دیگه انجام میده. نگاه منسوخ و واقعا متحجرانه. نگاه به جنس نر بعنوان جنس برتر که با رابطه جنسی، جنس مخالف رو تحت سلطه خودش درآورده. همون نگاهیه که باعث میشه شما زن رو دهنده و مرد رو گیرنده خطاب کنید.
    چه خوشت بیاد از این دیدگاه چه نه موضوع اینه که واقعا همینطوره! طبق قوانین جنسی مرد فاعل و کننده کار به حساب میاد و زن مفعول و ... اما شما حتی این موضوع رو هم میخواهی به نفع خودت تغییر بدی! دیگه اینجوریش رو ندیده بودیم که جای فاعل و مفعول رو هم باهم عوض کنید.

با عرض شرمندگی من بازم حس میکنم شما مردونگی لازم رو ندارید که حتی نمی دونید تو رابطه جنسی کی کننده کار هست و کی کار روش انجام میشه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

چه خوشت بیاد از این دیدگاه چه نه موضوع اینه که واقعا همینطوره! طبق قوانین جنسی مرد فاعل و کننده کار به حساب میاد و زن مفعول و ... اما شما حتی این موضوع رو هم میخواهی به نفع خودت تغییر بدی! دیگه اینجوریش رو ندیده بودیم که جای فاعل و مفعول رو هم باهم عوض کنید.

با عرض شرمندگی من بازم حس میکنم شما مردونگی لازم رو ندارید که حتی نمی دونید تو رابطه جنسی کی کننده کار هست و کی کار روش انجام میشه
    البته فکر کنم درست متوجه نشیدید... کسی نخواست جای فاعل و مفعول رو عوض کنه. هدف این بود که بفهمید اصلا فاعل و مفعولی در کار نیست که فکر کنم هنوز زوده براتون به این درک برسید!
    مهمتر از اینکه واقعا اینطور هست یا نه اینه که تا زمانی که شما همچین نگاهی بهش داشته باشید، نظراتی که بیان کردید دور از انتظار نخواهد بود و از اونجایی که نظرات الان شما یه روزی نظرات من و خیلی از کسانی که الان اعتقادات مشابه من رو دارن بوده هم درک میکنم چرا براتون قابل قبول نیست الان. فقط شخصا امیدوارم بعدا به مرور بهش پی ببرید وگرنه همونطور هم که گفتم هدف تغییر نظر کسی نیست و صرفا بیان عقاید برای فکر کردن بیشتره. همینکه از پاسخ به سوالی که دوبار تکرار کردم هم طفره رفتید نشون میده اتفاقا فکر خودتونم درگیر کرده یا این پتانسیل رو دارید که ذهنتون تغییر کنه و بیشتر از خودتون بپرسید که منی که حق دارم لباسمو خودم انتخاب کنم چرا باید زندگی خصوصی افراد تو اتاق خوابشون به خودشون ربط نداشته باشه و نگرانی بعضی ها سوراخ های بدن دیگران باشه!
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 13-01-2017 at 21:22.

5. 5 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

من نباید جواب بدم باید از خانواده اون دختره پرسید که راضی هستن دخترشون به 76 روش آنگالیایی مورد عنایت قرار بگیره.
    پس فردا هم ولش کنن بره یکی دیگه پیدا کنه.

اینجا خانواده رد میشه آدم رو مجبور میکنید هرچی بگه

.............................................
    تانکر عزیز
    چند روزی باید برم مسافرت وقتی برگشتم بحث رو ادامه میدیم
    پس منتظر باش

7. این کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

البته فکر کنم درست متوجه نشیدید... کسی نخواست جای فاعل و مفعول رو عوض کنه. هدف این بود که بفهمید اصلا فاعل و مفعولی در کار نیست که فکر کنم هنوز زوده براتون به این درک برسید!
    دیگه قوانین جنسی و فیزیک و شیمی و ادبیات همه رو تغییر میدی که با ذهن خودت جور دربیاد! به جای شکل دادن حقیقت با فکر خودت سعی کنی حقیقت رو اونجوری که هست ببینی ...

ذهنتون تغییر کنه و بیشتر از خودتون بپرسید که منی که حق دارم لباسمو خودم انتخاب کنم چرا باید زندگی خصوصی افراد تو اتاق خوابشون به خودشون ربط نداشته باشه و نگرانی بعضی ها سوراخ های بدن دیگران باشه!
    لباس چه ربطی به زنا داره؟ اگه خانواده به لباس من گیر بده و بگه این چیه پوشیدی آبروی مارو میبری من حتما به نظر خانواده هم توجه میکنم و اون لباس رو نمی پوشم.
    لباس که هیچی خانواده از زنده بودن من راضی نباشه من حاضرم بمیرم.
    من از حرمت خانواده و تعهد افراد خانواده به هم و مسائل اخلاقی صحبت میکنم شما همه اینا رو تو جمله سوراخ وسیله ایست شخصی می بینی! یعنی تا این حد سطحی نگری ...

ما تو تایلند و لاس وگاس هم فحش هایی مختص به زن های بدکاره داریم که ظاهرا از نظر شما فحش نیست! who*e,sl*t,bit*h
    و خیلی فحش های دیگه که برای مردها وجود نداره! اما شما ظاهرا به درجه ای از روشنفکری رسیدی که این واژه ها واست فحش به حساب نمیاد

درضمن من دیگه تا اطلاعی از وضعیت فرهنگ و اصل و نسب و شخصیت و سن سال شما نداشته باشم دیگه بحثی هم با شما ندارم.
    Last edited by تانکر; 13-01-2017 at 22:33.

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

چشم ... بیشتر برای خودتون احساس تاسف کنید که دختر احتمالی شما در آینده بخواد تهران رو آباد کنه.

شماها اگه مرد بودید و قدرت کافی جنسی داشتید فرق بین رابطه زنا و رابطه سالم جنسی رو درک می کردید.
    کسی نیست این ادم رو بن کنه؟؟؟
    واقعا پست هاش توهین به همه کاربرا
    اصلا توهین به انسانیته

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

کسی نیست این ادم رو بن کنه؟؟؟
    واقعا پست هاش توهین به همه کاربرا
    اصلا توهین به انسانیته
    تو بحث که نقل و نبات پخش نمیکنن. یه توهین میشنوی و یه توهینی هم میکنی. قضیه دو طرفه هستش.
    سایت هم خودش مدیر داره شما لازم نیست حکم صادر کنی.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فک کنم توی ازدواج، خانوما کننده کار هستن!! ) و اقایون مفعول....

بیخیال...عرض شود که به نظر می‌رسه کشور ما داره فرهنگش عوض میشه.... ولی نه همهٔ فرهنگش و این مشکل ساز شده...

کشور ما، یه کشوری هستش با این سابقه فرهنگی که پسر تا بیست و چند سالگی پیش خونواده زندگی میکرده و بعد دست زنش رو میگرفته یکی دو سال تو یکی از اتاق های خونه پدریش زندگی میکرده...( نمی‌گم همه ولی خوب... این مسئله زیاد بوده...)
    الان داشتن خونه، یکی از پیش‌شرط هاست برای ازدواج... اقایون و خانوما اصلا اماده زندگی تشکیل دادن نیستن... اماده همسر بودن نیستن! مسئولیت‌هاش و مسائل مربوطه...

سیستم زندگی ما، یه جورایی داره غربی میشه... الان دختر ۱۶ ساله دبیرستانی دوس‌پسر داره و خیلی از این افراد حتی رابطه هم دارند...

ولی اون بخش مستقل شدنه، همچنان هست!! یعنی هر کدوم از دو طرف همچنان پیش پدر مادرشون و تحت سلطه و قوانین اونها زندگی میکنن...

حالا که بخش مربوط به دوست بودن رو اوردیم تو فرهنگمون، باید اون بخش از فرهنگ غربی که اگر بچه بعد از ۱۸ سالگی همچنان پیش پدر مادرش بود ضد ارزشه و به اون شخص به عنوان یه منگل و ادم مشکل دار که نمی‌تونه سالم باشه نگاه میشه رو هم بیاریم...

اقایون تا ۳۰ سالگی درس میخونن و خانوم‌ها هم همچنین بدون سابقه کاری و هیچ‌چیزی... تازه تو ۳۰ سالگی میخواد بره کار پیدا کنه و این کار اون کار کنه و شرایط رو بسنجه و تجربه کسب کنه... یعنی طرف تو ۳۵ سالگی یا ۴۰ سالگی این برنامه‌هاش تموم شده و اماده تشکیل زندگیه...

دلیل این جریانه اصلا اقتصاد نیست! باور کنین خیلی هامون اینجوری فکر میکنیم... و فکرمون هم درسته!! ولی کار زیاده... الان کلی اگهی استخدامی هست! کسی نیست که کار کنه... همه رفتیم یکی یه لیسانس و ارشد گرفتیم و گذاشتیم زیر بغلمون ولی هیچ تخصصی نداریم...(عمومی هست نمی‌گم مطلق کسی نیست که تخصص داشته باشه)

درسها یکی پس از دیگری پاس شدن فقط...

ایده‌ال ماجرا اینه که جوونا از اخرای دبیرستان از خونه برن بیرون... یه خونه اجاره کنن و اونجا باشن... لوازم خونه بخرن و قلمرو اختصاصی خودشون رو تشکیل بدن... قوانین و هنجار های خودشون...

خوب، شما کم‌کم به اون بخشی که همخونه داشته باشی هم سریع می‌رسی... میتونی یه دوست خوشکل پیدا کنی که باهات باشه... و مثلا تا ۲۶-۷ سالگی تست کنن و به شخص ایده‌عالشون برسن... بعدش ازدواج بر پایه یه دوستی یکی دوساله و با شناخت قبلی صورت بگیره...

واقعیت اینه که جامعه داره به اون سمت میره چه دلمون بخواد چه نخواد!! الان می‌بینی توی خیابون یه پسر بدون قیافه درست حسابی، یه شاه داف کنارشه!!‌چرا؟ چون خوشکلی اهمیت چندانی نداره توی رابطه!! چیزی که اهمیت داره، توانایی تامین نیازهای همدیگه‌هستش...

نیاز جنسی(میدونید چقدر طلاق زیاده چون نمی‌تونی همسرت رو ارضا کنی؟)...
    نیاز مالی... نیاز عاطفی و نیاز به سرگرمی و محبت و ...
    ما حتی نیاز به همراه هم داریم!! یه نفر که همراهمون باشه...

به قولی، تغییر سیستم فرهنگی مملکت داره باعث این جریان میشه...
    دهه ۶۰ی ها بین این جریان موندن و مشکل دارن... دهه ۷۰ی ها، تقریبا توشون هست این تغییره... دختره راحت به مامانش میگه دوس پسر داره یا برا خواهراش میگه... پسره هم که با افتخار تو فامیل میگه دوس دختر دارم...
    خوب، دهه هشتادی ها الان رو بورس نیستن و تو راهنمایی یا دبیرستان هستن هنوز!! ولی پدر هم رو در اوردن... من دختر پسرای راهنمایی رو می‌بینم و بعضا ارتباط دارم، اکثرا دوس از جنس مخالف دارن و مشکلی ندارن از این لحاظ...

به قولی دور دور این بچه‌های هشتادی به بعد هستش...اینا که بیان رو کار، از این فرهنگ سنتی ما چیزی نمونده... کسانی هم که میخوان موفق باشن، باید فرهنگ سنتی رو بذارن کنار یا بگردن دنبال کسی که سنتی زندگی کنه ولی تو ۵۰ سالگی...
    چون تا بخوای زندگی داشته باشی، پول و امکانات برای شروع زندگی لااقل باید ۲۰ سال پول جمع کرده باشی...

12. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تمام تلاشتون برای مقاومت در برابر سخنی که منطقی و عاقلانه است به خصوص حول موضوع ارتباطات زن و مرد (چه ارتباطات اجتماعی چه ارتباطات نزدیک تر) ، از همین طرز فکر شما و البته ناآگاهی تون از بعضی مسائل (جنسی و روانشنانسی ) نشات میگیره

اینکه نمی دانید جابگاه فاعل و مفعولی بر چه اساس تعریف می شود و اشتباهات تاریخ رو صرفا به خاطر تکرار های زیادش ،شاهدی برای حقانیت طرز فکر تون می دونید، برای زندگی خودتان هم ممکن است مشکل آفرین باشه.

لطفا درباره فاعل و مفعولیت جنسی بیشتر تحقیق کنید .

بهتره بعضی اوقات برای بهتر فکر کردن قفل ها را باز کنیم .

14. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تمام تلاشتون برای مقاومت در برابر سخنی که منطقی و عاقلانه است به خصوص حول موضوع ارتباطات زن و مرد (چه ارتباطات اجتماعی چه ارتباطات نزدیک تر) ، از همین طرز فکر شما و البته ناآگاهی تون از بعضی مسائل (جنسی و روانشنانسی ) نشات میگیره

اینکه نمی دانید جابگاه فاعل و مفعولی بر چه اساس تعریف می شود و اشتباهات تاریخ رو صرفا به خاطر تکرار های زیادش ،شاهدی برای حقانیت طرز فکر تون می دونید، برای زندگی خودتان هم ممکن است مشکل آفرین باشه.

لطفا درباره فاعل و مفعولیت جنسی بیشتر تحقیق کنید .

بهتره بعضی اوقات برای بهتر فکر کردن قفل ها را باز کنیم .
    وقتی هنوز خود خانم ها از الفاظ داد و ستد برای رابطه جنسی استفاده میکنند چه انتظار بیشتری دارید؟ خود مادرها از بچگی به دخترها و پسرهاشون باید و نباید های اشتباه رو قبل از هر شخص دیگری آموزش می دهند. البته اون هم تقصیری ندارند یه فرهنگ اشتباه رایج هست.
    Last edited by Captain_America; 17-01-2017 at 16:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •