تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 228

نام تاپيک: پیشبینی نتایج لیگ برتر ایران | فصل 95-96

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون از بررسی و توضیحاتت. ایشون هم بیان بخونن اگه باز اعتراضی بود بگن.

حتماً ازین به بعد اول پست بگین هفته ی چندم هست، دقت هم بشه چون در صورت ویرایش پست قبول نیست. راه حل هم اینه که اگر اشتباه کردید، یه پست مجدد، سریعا، بدید، و پست قبلی رو خودتون به عنوان تکرار و اشتباه بودن ریپورت کنید تا ما پاک کنیم. در هر صورت، ویرایش اصلا قبول نیست و استثنا هم نداره.

2. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

قوانین آپدیت شد. به پست اول مراجعه شود.

====
    جدول کلی لیگ تا هفنه هفدهم :

ردیف نام کابر شرکت کننده امتیاز نهایی کاربر تعداد دفعات حضور
    1 pc-lazio 460 12
    2 mohssen_kh 370 16
    3 farshad.88 277 10
    4 mojtabaivi 243 10
    5 MƐΛИĪИƓĿƐSS 236 10
    6 erfan90ir 219 9
    7 EhsanCPU 182 10
    8 clau 110 4
    9 وین رونی 18 2
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 23-01-2017 at 15:36.

4. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام.
    عرض خسته نباشید خدمت مدیران و دست اندرکاران محترم
    به عنوان یکی از کاربرایی که هم پارسال رو توی این تاپیک بودم و هم امسال، دو تا پیشنهاد دارم:
    اول اینکه فک میکنم اگه قراره مدال داشته باشه، با توجه به مشکلاتی که پیش اومد، بهتره حداقل برای امسال از همین هفته همه چی صفر بشه (و حالا یه تشکر از کسایی که تا الان شرکت کردن) و همه چی از هفته دیگه آغاز بشه تا پایان فصل. هم عدالت رعایت میشه، هم محک خوبی میشه برا فصل بعد. هم به نظرم اعتماد دوستان قابل برگشته.
    دوم اینکه همون سیستم پست گذاشتن باشه، مث قبل، نه پیام خصوصی. یه خورده یوزر فرندلی نیس پیام خصوصی! با کاربرایی که حالا کپی میکنن یا بعد از پایان بازی ها پست میذارن یا در کل بی قانونی میکنن، برخورد بشه.
    ممنون
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------------------------------------------
    جهت اینکه اسپم نباشه هم بنده پیشبینی هفته 18 در تاریخ 4 بهمن ساعت 00:20 به صورت پیغام خصوصی ارسال کردم

6. 2 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام.
    عرض خسته نباشید خدمت مدیران و دست اندرکاران محترم
    به عنوان یکی از کاربرایی که هم پارسال رو توی این تاپیک بودم و هم امسال، دو تا پیشنهاد دارم:
    اول اینکه فک میکنم اگه قراره مدال داشته باشه، با توجه به مشکلاتی که پیش اومد، بهتره حداقل برای امسال از همین هفته همه چی صفر بشه (و حالا یه تشکر از کسایی که تا الان شرکت کردن) و همه چی از هفته دیگه آغاز بشه تا پایان فصل. هم عدالت رعایت میشه، هم محک خوبی میشه برا فصل بعد. هم به نظرم اعتماد دوستان قابل برگشته.
    دوم اینکه همون سیستم پست گذاشتن باشه، مث قبل، نه پیام خصوصی. یه خورده یوزر فرندلی نیس پیام خصوصی! با کاربرایی که حالا کپی میکنن یا بعد از پایان بازی ها پست میذارن یا در کل بی قانونی میکنن، برخورد بشه.
    ممنون

----------------------------------------------------------------
    جهت اینکه اسپم نباشه هم بنده پیشبینی هفته 18 در تاریخ 4 بهمن ساعت 00:20 به صورت پیغام خصوصی ارسال کردم
    با سلام،

دوستمون که مدیریت تاپیک رو هم به عهده داره، پیشنهاد داد از این هفته حساب بشه، اما خب ممکن بود حق بقیه ضایع بشه و اعتراض کنند بگن اون همه پست دادیم امتیاز آوردیم همش کشک، و این سوتفاهم پیش بیاد که موافقین چون انتهای جدول امتیازات هستند میخوان امتیازات گذشته حساب نشود.

کاری که میشه کرد، موافقین اینکه امتیازات گذشته برای اهدای مدال حساب نشه و ملاک از الان به بعد باشه، پای این پست صرفاً تشکر بزنند. اگر نصف+۱ تعداد شرکت کننده ها قبلی تشکر کردند، ما امتیازات رو صفر میکنیم و از هفته ۱۸ حساب میکنیم.

در مورد کپی پیست، قسمت سخت ماجرا قضاوت و تشخیص کپی پیست بودن هست، اگر من نتیجه ی شما رو کپی کنم و برای رد گم کنی دوتا بازی رو تغییر نتیجه بدم قضاوت شما چیه؟ باز اگه بگیم مثلا ۶تا بازی نباید عیناً مثل شخص دیگری باشه، یه چیزی. اما اگه ۴تا بازی یکی باشه و دوتا نباشه یکم سخت هست تصمیم گیری. برای همین گفتم از ترکیب پیغام خصوصی و پست در تاپیک استفاده بشه. حالا اگه کسی براش مهم نبود و گفت کپی کنید ایراد نداره، میتونه طبق روال گذشته همینجا پست بده.

راه حل دیگه برای اینکه به سمت سیستم پیغام خصوصی نریم اینه که کسی نباید هر ۸ تا بازی ای که پیشبینی میکنه، مثل شخص دیگری باشه. از نظر آمار احتمالات هم حساب کنیم همچین اتفاقی بسیار نادر هست و نمیشه بهانه آورد که من کپی نکردم اتفاقی همه مثل هم شد...

چون امکان ویرایش پست های صفحه اول نیست ، قوانین اصلاح شده رو اینجا خدمتتون میذارم :
    من پست اول شما رو ویرایش میکنم و این پست جدید رو بجاش میذارم.

فعلاً این قانون که هر ۸ بازی ای که پیشبینی میکنید نباید مثل شخص دیگر باشه رو اضافه میکنم تا کمی جلوی کپی پیست گرفته بشه.

اجبار در ارسال پیغام خصوصی هم برداشته شد و هردو حالت قبول است. یک مشکل پیغام خصوصی هم این هست که ظرفیت inbox کاربران عادی کم هست و ممکنه inbox ایشون پر بشه و کسی نتونه نتیجه رو تا پیش از خالی شدن inbox ارسال کنه.

اما دو نکته فراموش نشه: اول هر پست/پیغام خصوصی باید ذکر بشه هفته ی چندم است و تاریخ و ساعت ارسال به وقت ایران.

موفق باشید

8. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

ممنون از بررسی و توضیحاتت. ایشون هم بیان بخونن اگه باز اعتراضی بود بگن.

حتماً ازین به بعد اول پست بگین هفته ی چندم هست، دقت هم بشه چون در صورت ویرایش پست قبول نیست. راه حل هم اینه که اگر اشتباه کردید، یه پست مجدد، سریعا، بدید، و پست قبلی رو خودتون به عنوان تکرار و اشتباه بودن ریپورت کنید تا ما پاک کنیم. در هر صورت، ویرایش اصلا قبول نیست و استثنا هم نداره.
    ممنونم از مدیر که اومدن رسیدگی کردن ولی ایکاش از اول تاپیک را تحویل شخصی که صلاحیت اداره اون را نداره نمیدادید تا یدفعه 5 ماه غیبش نزنه و بره و همه بچه ها رو سر کار بزاره
    شما بهم بگین این بشر نمیتونست قبل از اینکه بخواد بره و 5 ماه بعدش بیاد توجه کتنین دارم میگم 5 ماه بعدش دیگه هیچ عذر و بهونه ای را نمیتونین ازش قبول کنین که نتونستم خبر بدم و تاپیک را به شخص دیگری بسپارم یعنی نمیتونست به خود شما خبر بده تا شما یه فکری به حال تاپیک کنین
    این یعنی که این آقا کاربرا را پیش خودش هیچی حساب نکرده

سلام ، راستیتش من تا موقعی که آزاد، بودم نتایج رو سر وقت اعلام می کردم ، این تاپیک بیشتر جنبه سر گرمی داره و پیش بینیش هم 1 دقیقه طول نمی کشه
    متاسفانه امسال مچبور شدم برم دانشگاه یه شهر دیگه ، اونجا هیچ گونه دسترسی نبود، من هم گوشی اندرویدی ندارم متاسفانه در طول ترم فقط 2 روز خونه بودم ، اونم برای ساعات محدود ، بقیش هم امتحان و ....
    اگه ناراحت شدید عذر می خوام امیدوارم شرایط رو در نظر بگیرید،از این هفته دوباره شروع به فعالیت کنید ، امیدوارم امتیاز دهی عقب نیوفته
    یجوری حرف میزنه انگار ما دانشگاه نرفتیم باید در اون دانشگاه را گل گرفت که یک کافی نت نداره مگه کدام شهر بودی شهر ماقبل تاریخ بودی که هیچگونه دسترسی نداشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میت ونستی 1 دقیقه وقت بزاری و به همین مدیر محترم بگی من 5 ماه نیستم تاپیک را به کاربر دیگری تحویل بدی یا جو مدیریت تاپیک گرفته بودت و نمیخواستی به کسی بسپاریش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نتایج هفته هجدهم :

mohssen_kh : 31
    MƐΛИĪИƓĿƐSS: 19
    mojtabaivi : 44

11. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پدیده خراسان 0-0 سايپـا تهران 1395/11/09 14:30
    استقلال تهران 1-1 پيکان تهران 1395/11/08 16:50
    گسترش فولاد 0 -1 ذوب آهن اصفهان 1395/11/09 14:30
    صباي قم 0-2 پرسپولیس تهران 1395/11/09 16:50
    سپاهان اصفهان 2 -1 صنعت نفت آبادان 1395/11/09 15:00
    نفت تهران 1-1 استقلال خوزستان 1395/11/09 15:30
    تراکتورسازي تبریز 3 -0 ماشین سازی تبریز 1395/11/08 15:00
    فولاد خوزستان 2-1 سیاه جامگان 1395/11/09 15:30

13. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohssen_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    لب کارون!

پيش فرض

من به شخصه قبول ندارم امتیازات از هفته های آخر حساب شه. هرکی ادعاش میشه خیلی پیش بینیش قویه تو همین یازده هفته جبران کنه عقب افتادن امتیازاتش رو

جمعه 8 بهمن 95
    15:00

تراکتورسازی 2-0 ماشین‌سازی

16:45
    استقلال 1-0 پیکان

شنبه 9 بهمن 95
    14:30
    گسترش‌فولاد 1-1 ذوب‌آهن
    پدیده 0-0 سایپا

15:00
    سپاهان 1-0 نفت آبادان

15:30
    فولاد 1-0 سیاه‌جامگان

16:50

صبای قم 0-1 پرسپولیس
    نفت تهران 1-1 استقلال خوزستان

15. 2 کاربر از mohssen_kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

استقلال1پيکان1
    گسترش0ذوب آهن1
    صبا0پرسپولیس1
    پدیده0سايپـا0
    سپاهان1صنعت نفت0
    نفت1استقلال خوز1
    تراختور2ماشین سازی0
    فولاد1سیاه جامه0

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

راستی یه سوال برای اینکه به3نفر اول مدال تعلق بگیره باید حداقل چند نفر شرکت کننده داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثلا اگه3نفر باشن هر امتیازی بیارن به هر سه نفر مدال داده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    که اگه اینجور باشه واقعا مسخرس

قبلا این تاپیک10نفر شرکت کننده داشت که بر اثر بی توجهی و اداره بسیار بد آقای صاحب تاپیک اون10نفر ناامید شدن و رفتن و حالا شدن 3 نفر که اونم یکیشون خودشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •