تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 41 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 404

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 17-2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

وقتی تیم میبازه تاپیک پر از پستهای مختلفه ولی وقتی میبره سکوته

مورینیو: برای هواداران خوشحالم که پیروز شدیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس؛ عذرخواهیِ خاص آقای خاص از هواداران

پرفروش ترین پیراهن های فصل جزیره؛ صدرنشینی شیاطین سرخ

من نیمه دوم بازی رو دیدم. هر دو تیم چند تا تغییر داشتن نسبت به ترکیب همیشگی. تو نیمه دوم تیم ما بیشتر موقعیت داشت. یه تیرک هم که پوگبا زد. بنظرم مورینیو تاکتیک گواردیولا رو حدس زده بود و مثل بازی قبلی قافلگیر نشدیم. زلاتان بهترین امتیاز رو در بین همه بازیکنان داشت با 8.5 که اختلافش هم با بقیه زیاد بود. یکی از مشکلاتی که تیم داشت عدم هماهنگی بین بازیکنان و تعداد پاسها در زمین حریف بود که بنظرم خیلی بهتر شده. هماهنگی که کاملا مشخصه و تعداد پاسهای دیشب هم 474پاس در مقابل 511 پاس سیتی بود که بنظرم در مقابل تیمهای پپ آمار خوبیه. توپ زمان زیادی در نیمه زمین حریف میچرخه که قبلا برعکس این قضیه بود. تنها موردی که بنظرم ازش میشه ایراد گرفت سانترهای بی موردیه که از جناحین انجام میشه. یادم نیست آخرین باری که اینطوری گل زدیم کی بوده

تو یک ماه آینده بازی سختی نداریم جز بازی با آرسنال در الدترافورد. امیدوارم که حداکثر امتیازات رو تو این مدت جمع کنیم و تیم صدر جدول نزدیک بشه.

سرعت اینترنت من کمی اذیت میکنه و خیلی نوسان داره. برای دانلود که مشکلی نیست ولی برای ویدئو آنلاین خوب نیست. سایتی هست که خیلی سریع فول مچ نیمه اول و دوم رو بذاره برای دانلود؟ چون با 45دقیقه تاخیر ببینم بهتره تا هی قطع و وصل بشه.
    Last edited by fa_shinobi; 27-10-2016 at 11:31.

2. 9 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عکس فصل یونایتد بدون شواینی

عکس فصل باشگاه منچستر یونایتد دو غایب مهم داشت.

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه منچستر یونایتد عکسی دسته جمعی از بازیکنان و کادر فنی این تیم در شبکه های اجتماعی منتشر کرد که در آن، خبری از جام قهرمانی FA Cup فصل گذشته و همین طور باستی شواین اشتایگر، ستاره آلمانی شیاطین سرخ نیست.

یونایتدها فصل گذشته با هدایت لوئیس فان خال توانستند فاتح جام حذفی شوند اما به نظر می رسد مورینیو ترجیح داده با جامی که مربی دیگری به دست آورده، عکس نیندازد و به همین دلیل، تنها جام قهرمانی کامیونیتی شیلد در تصویر دیده می شود. شواین اشتایگر هم که توسط آقای خاص از تیم کنار گذاشته شده، در عکس تیمی هم حضور ندارد.

4. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

2 امتیاز بازی با برنلی هم پرید ! در بازی که تحت تصمیمات کلاتنبرگ بود و انواع و اقسام موقعیت های گلزنی رو از دست دادیم.

نیمه اول اصلا خوب نبودیم، اشتباه فردی زیاد و سردرگمی در حمله؛ هر چند خطای رویه دارمیان خیلی پنالتی بود ! ضمن اینکه مورینیو بخاطر اعتراض به همون صحنه اخراج شد.
    نیمه دوم خیلی بهتر بازی کردیم. 2 تا توپ به دیرک، ضربه آکروباتیک زلاتان و موقعیت طلایی که رویه سانتر پوگبا از دست داد فقط چند تا از بهترین موقعیت های گلزنی ما بود. اخراج هررا هم به نظرم اصلا درست نبود ! کارت زرد اولش درست بود و کارت زرد دومش بحث برانگیز بود. در حالتی که سر خورد و پاهاش هم کاملا روی زمین بود چطور کارت زرد دوم رو داد ؟! نیمه دوم هم فکر کنم یه صحنه مشکوک به پنالتی دیگه داشتیم.

در مجموع از این بازی توقعی جز برد نداشتیم ولی به حداقل حقمون هم نرسیدیم.

6. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

زلاتان هر چقدرم بد بازی کنه و موقعیت خراب کنه، نود دقیقه رو بازی میکنه و همیشه رشفورده که قربانی میشه. آخه کی گفته رشفورد وینگره ؟!!!!! استاد داره جلوی رشد رشفورد رو هم میگیره با این لجاجت هاش، قضیه زلاتان شده دقیقا مثل ایوانویچ فصل قبل چلسی که هر چقدر هم گند میزد همیشه فیکس بود.

8. 3 کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

امروز یه نکته ای رو بهش رسیدم اونم اشتباهمون در خریدهای اصلی اینه که این خریدها رو داریم از خارج از لیگ برتر میاریم ، ماتا داره جواب میده چون تو این سیستم لیگ جواب داده همونجوری که کریک و فردیناند و کانتونا جواب دادند سطح لیگ برتر با همه لیگ های دیگه متفاوته خرید از خارج مثل هندوانه در بسته است یا مثل دخیا و ویدیچ و رونالدو خیلی خوب میگیره یا مثل هارگریوز و بونتنر و دیپای میشه که امثالشون الان زیاده . خاصیت خرید از تیم های داخل لیگ اینه تقریبا میدونید چی دارید میخرید.
    اگه قراره این تابستون هم رکورد نقل و انتقالات رو بشکونیم ترجیح میدم با سوارز یا اگوئرو که تو لیگ برتر سابقه خوبی دارند بشکونیم تا با گریژمان.
    زلاتان هر چقدرم بد بازی کنه و موقعیت خراب کنه، نود دقیقه رو بازی میکنه و همیشه رشفورده که قربانی میشه. آخه کی گفته رشفورد وینگره ؟!!!!! استاد داره جلوی رشد رشفورد رو هم میگیره با این لجاجت هاش، قضیه زلاتان شده دقیقا مثل ایوانویچ فصل قبل چلسی که هر چقدر هم گند میزد همیشه فیکس بود.
    دوست گرامی ما هیچ کدوم تو شرایط مربی نیستیم من خودم از مربی تیم همیشه حمایت کردم چه وقتی فرگوسن بود چه مویس جه ون گال چه الان مورینیو با اینکه به همشون انتقاداتی رو وارد میدونستم اصلا سیاست بورد منچستر هم حمایت از مربی فعلی بوده حتی در اوج انتقاد هوادارها علیه گلیزرها الگس فرگوسن میگه یکبار هم نشده اون رو تحت فشار بزارند یا تو تصمیم گیریش دخالت کنند. انتقادی هم اگه باشه یا نتایج هم خیلی ضعیف باشه هیئت مدیره تصمیم میگیرن که سرمربی بمونه یا بره ولی باز هم در کارش دخالت نمیکنند.
    بعضی ها البته شیوه آبرامویچ و برلوسکنی و پرز رو می پسندند که اون هم یه شیوه هست ولی تو منچستر روال کار جور دیگه ای هست.
    Last edited by Captain_America; 29-10-2016 at 20:20.

10. 7 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خوبه که تیم نتیجه نگرفت باز تاپیک داغ شد عاشق این دورهمیام
    من نظر دوستان رو خوندم و با بعضی جاهاش موافق و با بعضی جاهاش مخالفم.
    قبل بازی انتظار یه بازی پرگل و سراسر هجومی رو داشتم چون شرایط اینطوری بود که چند بازی سخت رو پشت سر گذاشته بودیم و حالا بازیهای آسون شروع شدن و بازی خانگی در مقابل یه تیم ضعیف رو داشتیم. گفتم حتما تیم از همون اول همه جانبه فشار میاره و گل میزنه و روحیه تیم ما دو برابر میشه و روحیه برنلی ضعیف میشه. ولی وقتی ترکیب اومد با کمال تعجب دیدم مثل همیشه از دو هافبک دفاعی استفاده کردیم... گفتم حالا شاید پوگبا و هررا بیشتر جلو بازی کنن تا عقب زمین... ولی تو نیمه اول کاملا چسبیده به دفاع بودن، من نمیدونم از چی دفاع میکردن!! در نیمه اول کاملا مشخص بود که تیم داره با احتیاط بازی میکنه... در صورتی که اصلا نیازی نبود. برنلی کار خاصی در حمله نمیتونست کنه و یکی دو تا موقعیت نصفه و نیمه خلق کرد. اگه فلینی تنها هافبک دفاعی بود یا بجاش حتی دفاع سه نفره میشد باز هم برنلی خطرناک نبود.
    در نیمه دوم درسته تیم ما هجومی تر شد ولی تجربه این فصل نشون داده که هر چی از زمان بازی میگذره کار ما سخت تر میشه. وقتی خود تیم 45 دقیقه اول رو بی دلیل از دست میده نباید انتظار داشته باشه که تو 20 دقیقه نیم ساعت آخر حتما به گل برسه.
    بنظر من بزرگترین ایراد بازی امروز ترکیب تیم بود که این وضعیت باعث میشه خط حمله هم زهردار نباشه. در مورد هافبک دفاعی که گفتم... در کناره ها ما دو بازیکن داریم که فقط یک کار انجام میدن و اونم دریبل کردن و سانتر کردنه. لینگارد، مارسیال، یانگ، دیپای و راشفورد بازیکنانی هستند که فقط باید این کار رو انجام بدن و عملا محدود شدن به انجام همین کار، از قابلیت های دیگه اشون هیچ استفاده ای نمیشه. مثلا راشفورد و مارسیال چارچوب شناسن و تو گلزنی موفق هستن ولی خوب در موقعیتی قرار نمیگیرن که بتونن گل بزنن. یا میتونن به عمق بزنن ولی همیشه لب خط هستن.
    من زلاتان رو ضعیف نمیدونم، کل خط حمله است که کارآیی نداره. امروز بازیسازی و یک-دوهای زلاتان که عالی بود، قیچی خوبی زد و تنها ایرادی که داشت بنظرم تک به تک نیمه اول بود که زدش به بدن دروازبان در صورتی که یا باید گوشه میزد یا چیپ. کلا همه مهاجم نوکها زیاد موقعیت از دست میدن و زلاتان استثنا نیست. تعداد شوتهای در چارچوب زلاتان زیاده درست اما دقت کنید که توپ در چه حالتی براش جفت و جور میشه. ضربات هد همه ضربه در چارچوب حساب میشن. وقتی از لب خط یه سانتر میشه برای مهاجم، صددرصد مدافع میتونه خودشو تا رسیدن توپ تو موقعیت مناسب قرار بده و توپ رو دفع کنه. زلاتان فقط به خاطر فیزیکش و درگیری با مدافعینه که میتونه ضربه سر بزنه وگرنه هر مهاجمی دیگه باشه حتی سرش هم به توپ نمیخوره. ولی در کل فاز هجومی خوب کار نمیکنه.

37شوت در مقابل 7
    72درصد مالکیت در مقابل 28درصد
    638 پاس در مقابل 238
    19 کرنر در مقابل 1
    اما میانگین امتیاز 7.08 در مقابل 7.11
    حتی اگه هررا اخراج نمیشد و
    حتی اگه پنالتی هم گرفته میشد، شاید نتیجه میگرفتیم اما باز هم بازنده بودیم. در شبی که که آرسنال، لیورپول و سیتی 4 گل به حریفانشون در خارج از خانه زدن ما بازی خانگی رو مساوی کردیم. تیم ما بازیکنان بدی هم نداره و مهره هم زیاد داره. حالا باز خریدهای بزرگ تو بازیهای بزرگ بیشتر نیاز هستن. اما نبردن همچین حریفی با این بازیکنان.... حداقل تو خط حمله دست مربی کاملا بازه.
    نتایجی مشابه این اتفاق میفته... بعضی وقتها مالاگا میاد بارسلونا رو میبره اما تداوم این کار نشونه یه مشکله. نمونه اش رو خودمون داشتیم...پرسپولیس فصل قبل که اولش همش میگفتن بدشانسیه و خوب بازی میکنه اما آخر فصل همه به این نتیجه رسیدن که تیم تمام کننده نداره. ما یه مساوی مشابه رو در هفته 7ام با استوک داشتیم ولی اون موقع قابل توجیه بود. اما الان تعداد بازیها هم خیلی بیشتر شده و دیگه باید قلق تیم دستش مربی اومده باشه.
    بازم میگم که بنظر من بزرگترین مشکل از ترکیب تیم بود و همچنین از سانترهای بی مورده. تیم ما امروز نشون داد بازی روی زمین، پاسهای سریع، یک-دوهای و... به مراتب موقعیت های خطرناک تری از بازی نرمال و همیشگی داره.
    مورینیو قطعا در ترکیب تغییرات ایجاد میکنه و این مشکلات رو برطرف میکنه ولی امیدوارم این کار سریع تر اتفاق بیفته چون امتیاز زیادی رو از دست دادیم والان 8 امتیاز فاصله از صدر جدول داریم.

Last edited by fa_shinobi; 29-10-2016 at 23:03.

12. 8 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مورینیو قطعا در ترکیب تغییرات ایجاد میکنه و این مشکلات رو برطرف میکنه ولی امیدوارم این کار سریع تر اتفاق بیفته چون امتیاز زیادی رو از دست دادیم والان 8 امتیاز فاصله از صدر جدول داریم.
    تا بدینجا شاهد این بودیم که در یک سیستم ثابت، فقط بازیکنان به صورت چرخشی تغییر کردن. ما در بازی های بزرگ اصلا خوب کار نمی کنیم و در بازی هایی هم که باید نتیجه بگیریم نصف و نیمه عمل می کنیم.

یکی از دلایل افت بازی پوگبا نداشتن یه مکمل خوب هست که اکثرا معتقدن کریک بهترین مکمل برای پوگبا هست. مشکل تیم نه پوگبا هست و نه زلاتان، مشکل تیم سیستمی هست که انتخاب میشه.

الان دیگه نمیشه ادعا کرد مورینیو بازیکنان رو نمیشناسه، 4-2-3-1 که الان در تمام بازی ها استفاده میشه از تمام پتانسیل بازیکنان استفاده نمی کنه، این نتیجه ای هست که به نظر من میشه از روند تیم گرفت.

14. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

16. 6 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

بعله ، مثل اینکه خدای فوتبال در حال تمرین با تیم اصلی روئیت شده . اونهم برای اولین بار در طول فصل به فال نیک میگیریم حداقل با اون دستمزدی که ایشون میگیره حضورش در تیم بهتره تا حضورش در شبکه ها مجازی.

18. 7 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خیلی خوشحالم از بازگشت شواینی. و این اتفاق خیلی نکته ها رو میرسونه، مورینیو اول فصل تمامی برنامه ها و تاکتیک ها رو بر اساس داشته هاش چید و در اولین مصاحبه هم گفت که ترجیح میده یه گروه کوچیکی از بازیکنان آماده رو داشته باشه تا یه تیم 30 بازیکنه. اما خب هر چی فصل پیش رفت اتفاق ها بر خلاف میلش اتفاق افتاد و این برگشت شواینی هم به دلیل اینه که گروهی که مورینیو روشون حساب باز کرده بود اصلا در فرم خوبی قرار ندارن.

در مورد سیستم هم اینکه بیشتر طرفدارا و حتی خود ما در این تاپیک اغاز فصل هر پیشبینی یا دریم تیمی که داشتیم رو با سیستم 4-2-3-1 میچیدیم. که خب با توجه به پتانسیل های تیم بهترین سیستم چینش بازیکنان هست. اما مشکل ما این بوده که بازیکن مناسب واسه هر شرایطی بسته به وظایف و تاکتیک های اون بازی انتخاب نشده. در واقع تو شرح وظایف و تطبیق پذیری طولانی مدت بازیکنان در اون وظایف دچار مشکل هستیم.
    که این بزرگترین ضعف خوزه در این فصل بوده. چینش هافبک دفاعی ها و دو بال تهاجمی مون واقعا شبیه یه پازل هزار تکه ی سخت شده.

ولی من همچنان به این تیم امید دارم. فقط کافیه که بازیکنانمون یواش یواش به یه فرم بالایی برسند. مشکل اصلی ما امسال فرم بازیکنان بوده

20. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •