من که به دلیل پیغام ۴۰ ثانیه ای پیشواز همراه آخر بیخیال شدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من که به دلیل پیغام ۴۰ ثانیه ای پیشواز همراه آخر بیخیال شدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
حل این مشکل خیلی ساده هست
تکرار کردم بازم تکرار میکنم چون علاقه ندارید پست های قبلی مطالعه کنید
باید برای حل این مشکل از همراه اول در سایت 195 شکایت کنید همین
همراه اول میخواد با این کاراش جلوی ترابرد و خلوت شدنشو بگیره میشه ازش شکایت کرد کار سختی نیست!
موفق باشید
باید همه متحد بشن و شکایت کنند به همه جا، من از اینستاگرام واعظی تا ۱۹۵ تا مرکز تماس خود همراه اول تا خود رایتل و ئیمیل به سازمان تنظیم مقررات تا ئیمیل به وزارت ارتباطات تا هرجای ممکن که فکرم میرسید شکایت کردم توی هر سایت یا زیر هر خبری هم که میشد آبروشونو بردم،تا متحد نباشید و بندازید گزدن دیگران هیچ کاری از پیش نخواهید برد باید صدها شکایت و تلفن و ئیمیل به همه جا ارسال کنید
گذاشتن این 3 هزار تومن اضافه برای بسته 2 گیگ و 40 ثانیه پیام اضافه عجب تفکر خنده داری هست ! یعنی نشون دادن چی هست توی این دوتا کار به استفاده کنندگان ؟
زنگ زدم به 195 میگه این اطلاع رسانی هستش و غیر قانونی نیست!!!!!!!!!عجب کشوری داریم
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
از دوستان خواهشمندم حتما حتما به 195 شکایت کنن
تماس نه ، اون اپراتور برای اینکه از سر خودش باز کنه و ثبت شکایت نکنه یه چیزی میگه ، برید به سایت 195 و مفصل شکایت خودتونو بنویسید از همراه اول، بگید که 40 ثانیه مشترک مجبورررر به شنیدن فلان جمله هست بصورت تکراری!
Sent from my C6602 using Tapatalk
حداقل فقط یکبار پخش کنن. نه اینکه 4 بار پخش بشه تازه بعدش بوق بخوره.
پخش کنن هر چقدر دوست دارن ..فکر کردن با این کار مسخرشون کسی پشیمون میشه ...اینم یه ضد تبلیغ برا خودشونه خبر ندارن ...چند وقت دیگه بر میدارن
سلام
امروز از خدمات ایرانسل باهام تماس گرفتند رفتم سیم کارت رو گرفتم بدون یک ریال هزینه .
دوستان چقدر دیگه طول میکشه رو سیمکارت جدید فعال بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)