یه ماه دیگه جلو بری فیک میشه اسامی
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
یه ماه دیگه جلو بری فیک میشه اسامی
سلام دوستان
این سایته ک چیزای مختلف بازیرو داره
من چندتا شو گرفتم مث لیگ ایران
ک تیمای خییییییلی بیشتری داره
2015 ی خود لیگ برتر بود با لیگ دسته یک ب صورت دو گروه
ولی این 2016 ک اپدیتم هست لیگ برتر و لیگ دسته سه رو م داره
حالا باز اونایی ک سرکارشون با این چیزا هست از این سایته سر در میارن
گفتم شاید خوب باشه لینکشو گزاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با کرک 7 بازی رو نصب کردم و واردش شدم
خیلی خوبه
کاش کرک اصلی زودتر بیاد شرو کنیم بازی رو
اطلاعات بازی در حد عالی هست در مورد بازیکنان
برای مثال وقتی من سرمربی آرسنال میشم دیگه آرسن ونگر اخراج نمی شه و رئیس باشگاه از من می پرسه ونگر رو مدیر تیم قرار بدیم یا نه
Last edited by حسین 94; 18-12-2015 at 12:03.
تا نیم فصل رد کن ببین اسامی فیک میشه یا نه
من که چیزی ندیدم اسامی تغییر نکرد
تا آخر فصل رفتم به صورت مربی بیکار
دوستان می تونن دقیقتر بگن چه چیزهایی عوض میشه تا به سیوها نگاه کنم و اطلاعات بدم
ایامی فیک میشن اسم بازیکنا
بعضی کرک ها هم مشکل بازیکنان خاکستری پرقدرت رو دارن
اسم ها که تغییر نکردن
اون لیگ هایی هم که انتخاب کردی که میتونی مربیگری کنی بازیکن خاکستری وجود نداره ولی در سایر لیگ ها در کنار بقیه بازیکنان بازیکن خاکستری هم هست مثل 15
برای مثال من اسپانیا رو که انتخاب نکردم بارسا و رئال هم حتی 1 نفر بازیکن خاکستری داشتن
نکته : تفاوت 15 با 16 این هست که در 15 کسانی که رنک خاکستری داشتن جلوی امارشون خط تیره بود ولی در 16 امار دارند ولی هیچ سابقه ای براشون نوشته نمی شه و حتی صفحه قرارداد و نقل و انتقالات و غیره ندارند
آمارشون هم نسبت به تیمشون متغییر هست
مثلا در لیگ مونته نگرو یک تیم رو نگاه کردم همه زیر 10 بودن اکثر آماراشون ولی برای تیم های خوب و متوسط در سطح بقیه بازیکنان
راهکارهایی که من می تونم برای کسانی که می خوان بازی کنند بدم این هست که
اکثر لیگ های خوب رو انتخاب کنید در آغاز بازی به خصوص لیگ هایی که در لیگ قهرمانان اروپا هستند
من همون بار اول فقط دسته یک و دو لیگ ایتالیا رو انتخاب کردم. که بهم گفت در ادامه بازی میتونم لیگ های دیگه رو هم اضافه کنم. که من لیگ انگلیس و اسپانیا و آلمان و فرانسه و هلند رو هم اضافه کردم و قرار شد این لیگ ها پایان فصل اضافه شوند.
یه مشکل این بازی که قبلا وجود داشت. سنگین شدن اجرا بازی وقتی که تعداد لیگ های زیادی رو انتخاب میکنیم هست. هرچند تنظیمات نمایش اطلاعات لیگ ها رو میشه به صورت دلخواه قرار داد. اما وقتی انتخاب میشه برای رفرش شدن اطلاعات مجبوره به صورت هایدن نتایج لیگ هایی که انتخاب کردیم اما نمایش نمیدهد رو هم حساب کنه. اینجوری بعد از 2 یا 3 فصل سرعت بازی کم میشد. البته روی نسخه های قبلی. هنوز این امسال تا نیم فصل هم نرفتم ببینم سرعت کم میشه یا نه
یک سال بیکار رفتم اسم ها عوض نشده بود
وقتی شروع کردم مربیگری کنم 3 روزه اسم ها عوض شد
حتی سیوهای قبلی هم اسم ها عوض شد
کرک جدید اومد خبر بدید
خیلی جذاب هست 16 ولی حیف که نمی شه بازی کرد
خبرگذاری ها خبرهایی از نقل و انتقالات تیم تو می زنند که خودت خبر نداری
برای مثال میگن با این قیمت خواهان یک بازیکن هستی همون قیمت رو پیشنهاد میدی باشگاهش قبول می کنه و دیگه پول اضافه تری نمی خواد
Last edited by حسین 94; 21-12-2015 at 12:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)