خامس و بنزما و رونالدو هافبکن؟
فقط یه مودریچ هست
بقیه اصلا در حد رئال نیستن
لطفا شما نام ببر ببنیم چی میگی
خامس و بنزما و رونالدو هافبکن؟
فقط یه مودریچ هست
بقیه اصلا در حد رئال نیستن
لطفا شما نام ببر ببنیم چی میگی
خامس ، کروس ، مدریچ ، ایسکو و بیل اینا که هافبک های درجه یکین و تازه ذخیره ها هم در حد خوبین
یه هافبک وسط دفاعی تخصصی درجه یک به تیم اضافه بشه دیگه هافبک ها کامل میشن
از لحاظ هافبک رئال جزو بهترین ها و پرمهره ترین تیماست
اگه مشکلی هم باشه توی مهاجم نوکه که بازیکن کم وجود داره
من واقعاً درک نمیکنم چرا چیچا رو انداختن بیرون.....
این خسه چی میگه برا خودش اون وسط....رفته بود رو اعصابم.....
چون از جون و دل داشت برای رئال بازی میکرد.
شکست تو ورزش یه امر طبیعیه ولی چکونگی شکست موردیه که باید مورد بررسی قرار بگیره.توی تیم بنیتس رونالذو عملا به یک بازیکن کاملا معمولی تبدیل شده که در خیلی از مواقع یه پاس ساده هم نمیتونه بده.ایسکو و بیل بیشتر برای خودشون بازی میکنن تا تیم.موثریچ و کروس هم تقریبا فوتبال زمان اکارلتوشون یادشون رفته برای تاییدشم فقط کافیه به امار پاسهای صحیحشون نگاهی بیندازیم.تو بازی امشبم بنیتس نشون داد که موقع عقب افتادن تیم هیچ طرح و تاکتیکی نداره.نبود بنزما و یک مهاجم نک خوب هم دلیل دیگر.با توجه به این دلایل شکست کاملا طبیعی و عملا هیچ امیدی به جام گرفتن امسال نباید داشته باشیم.
دنیلو اصلا شبیه یک بازیکن برزیلی نیست، اینو نه این که الان باختیم میگم در بازی های قبلی هم دقت داشتم روش.
از توپ میترسه و چند مورد قشنگ جلوی سانترهای بازکنان حریف سرو شونه رو خم کرده تا این که جلوی توپ بایسته.
در کل دنیلو هیچ رقمه نمیتونه کارواخال باشه.
کاسمیرو کند و بسیار کند پاس رو که میده دیگه با ادامه توپ کاری نداره و هر چه بقیه بازیکن ها کردن دیگه به خوشدون مربوطه.
شاهکار تیم دروازبان کاسیا، توضیح نیاز نیست
ایسکو و خط هافبک ها هیچ تئوری ندارن و رافا هیچ برنامهای براشون نداره، اصلا نمیتونن رونالدو رو تغذیه کنن و بیشتر به فکر این هستن که خودشون گل بزنن.
مهاج هم که نداریم، اون بازیکن 100 میلیون دلاری هم وارد فصل سوم شد و هنوز در اندازه های 10 هزار تون بازی نکرده. بیشتر به فکر اینه که ثابت کنه من بهتر از رونالدو هستم و خب بهتره با این نگاه تشریف ببره پیش عمه محترمش.
بهترین بازیکن هم راموس بود که تا رفت بیرون تیم داغون شد، رونالدو هم دوران افتش رو سپری میکنه و من مشکل رو از رافا میبینم که بلد نیست از رونالدو کار بکشه. درست موقعی که تیم باید در زمان افت رونالدو به نجات بیان همشون رفتن هواخوری و ما همچنان باید متکی به رونالدو باشیم.
کاش خامس هیچ وقت مصدوم نشه.
دقیقا با شما موافقم قبلا هم گفتم دنیلو کاملا یک سر و گردن از کارواخال پایینتر هست کارواخال موقعی که حمله میکنه قشنگ میتونه حتی چند نفر رو دریبل کنه یا موقع دفاع کردن حتی کلا خیلی با غیرت هست بعد اونوقت این بی شعور فقط بلده توپو سانتر کنه نه تنها این بازی بلکه بازی برگشت با psg هم سمت راستمون شده بود اتوبان الان هر بازی بهتر بازیکنمون ناواسه این خیلی بده یعنی اگه ناواس نباشه شلوارمون در میاد از رونالدو بگیر تا ایسو و مودریچ و کروس و .....از وقتیکه رافا اومده گند خورده بهشون تقصیر این تاکتیک های مسخرش هست خدا ال کلاسیکو رو به خیر کنه
مشکل تیم خیلی پای رونالدو هست
خوب تغذیه نمیشه ؟؟ حرف الکیه -- دیگه قراره چنتا موقعیت تو 1 بازی داشته باشه ؟؟؟
رونالدو هرتوپی که میاد رو دستش یا میزنه تو دست دروازه بان یا تو سینش !
علاقه ای که به جمع کردن افتخارات فردی داره به جام های تیمی نداره ! هدف فقط بالا بردن آمار گل زنی خودش هست (( مراجعه بشه به گل زدن آربلوا فصل قبل و لگد زدن رونالدو به تیر بابت اینکه خودش گل نزده!!!! ))
بالا بردن آمار های فردی و .... و رقابت با کسی واسش بیشتر از افتخارات فردی ارجعیت داره !
مشکل رونالدو هم بر خلاف دوستان که میگن خوب تغذیه نمیشه از نظر من خودش هست
داستان تغذیه شدنش 50 درصد ماجرا هست
50 درصد مشکل خودشه
نمیدونم چی تو خودش میبینه اینقدر شوت میزنه و میخواد به تنه گل بزنه ؟؟
یه صحنه مودریچ باهاش یک دو کرد به جای پاس دادن به مودریچ توپ رو کوبید تو دست دروازه بان
برید موقعیت هایی که رونالدو از فصل قبل خراب کرده رو ببینید و یا با خودخواهی نذاشته بهتر بشه
بالای 80 ضربه ایستگاهی که رونالدو میزنه و 5 تاشم تو 3 فصل اخیر گل نمیشه !! (( آمار بالای 80 هست فکر کنم ))
اگه نصف این ضربات ایستگاهی گل بشه تو خیلی از بازی های باخته رو میتونیم ببریم
ولی رونالدو زحمت خراب کردنش رو میکشه و اجازه نمیده کس دیگه ای گل بزنه (( راموس 2 فصل قبل 1 ایستگاهی زد همونم قشنگ گلش کرد -- رونالدو نزدیک 100 تا زده فکر نکنم 10 تاشم گل کرده باشه ! ))
جالبه از بیل انتقاد میکنن که اصلا در حد رونالدو نیست و این حرفا
همین بیل آمار ایستگاهیی گل کردنش بالای 60 70 درصد هست فکر کنم و اگرم گل نشده 10 متری بالای دروازه نزده !
مشکل اینه همه انتظار دارن توپا به رونالدو برسه و اگه بیل شوت بزنه و گل نشه دوزارم نمی ارزه !!
بعد رونالدو هر بازی حداقل 5 شوت تو سینه دروازه بان حریف داره
آخر فصل درصورتی که پاریس ها تصمیم خرید رونالدو با قیمت 150 رو داشته باشن میتونه بهترین فرصت باشه
یه بازیکن در حد هازاد و یا همین نیمکت نشین هامون میتونن بهتر کار کنن
چون حداقل اونقدر من من نمیکنن و پاس میدن
رونالدو تو زمین فقط خودشو میبینه
تاثیرگذاری رونالدو قبلا خیلی بهتر بود
ولی این چند وقت واقعا رونالدو نیست !!
خوب بود جمله گذشته هست ! و البته زحمت تکروی هایی که میکشه !
![]()
Last edited by albertxx; 09-11-2015 at 20:23.
پیام رونالدو به مناسبت خداحافظی رائول
رائول گونزالس، اسطوره رئال مادرید یکشنبه آتی در مسابقه فینال لیگ 2 ایالات متحده بصورت رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
به گزارش "ورزش سه"، کاسموس، تیمی که رائول در آن بازی می کند، روز یکشنبه بازی فینال را با اوتاوا فیوری برگزار خواهد کرد. پس از این بازی، رائول برای همیشه از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد. اگر رائول بتواند با کاسموس قهرمان شود، بیست و سومین افتخار دوران فوتبالش را تصاحب خواهد کرد.
به همین مناسبت، رافا بنیتس به همراه تعدادی از بازیکنان رئال از جمله رونالدو، آربلوا، په په و مارسلو، در پیام هایی ویدیویی، برای رائول آرزوی موفقیت کردند.
رونالدو خطاب به رائول گفت:" رائول؛ می خواهم به تو برای دوران درخشانی که در فوتبالت داشتی تبریک بگویم. برای من تو چه در داخل و چه در خارج از زمین فوتبال، یک بازیکن مثال زدنی و یک الگو بودی. دوست داشتم مدت ها در کنار هم بازی می کردیم. از نظر من، تو همیشه شماره یک بودی و خواهی بود و برایت در همه زمینه ها در کنار همسر و فرزندانت آرزوی موفقیت دارم."
ادعای رسانه های اسپانیا؛ رونالدو: با این مربی هیچ جامی نخواهیم برد
کریستیانو رونالدو مدعی شده است با وجود رافائل بنیتز رئال مادرید نمی تواند هیچ گونه مقانی کسب کند!
رونالدو که از عملکرد مربی آرژانتینی خود بسیار ناراضی است بنا بر ادعای رسانه های اسپانیا، در دیدار برابر پاری سن ژرمن خطاب به بلان از عملکرد خوب حریف تمجید کرده است تا به گونه ای به تخریب بنیتز بپردازد! او همچنین خطاب به پرز پیش از دیدار برابر سویا گفته است که با این مربی هیچ مقامی نمی توانیم کسب کنیم!
Last edited by hossein blak; 16-11-2015 at 07:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)