تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 27 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 270

نام تاپيک: اولین شرکت دریافت کننده مجوز FCP

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز ماهی 500 گیگ یعنی روزی 17 گیگ
    روزی 17 گیگ یا باید اسمارت هوم داشته باشید یا دانلود
    اسمارت هوم که ندارید پس نتیجه می گیریم شما می خوای دانلود کنی که ما اینکار رو نمی کنیم
    چون دو ماه مشتری رو از دست میدیم
    چون کسی که ماهی 500 گیگ دانلود داره 2 ماه دیگه فضاش تموم میشه هارد هم نمیاد ماهی 300 تومن بده اکسترنال بخره پس سرویس رو قطع می کنه
    یه خونه پر مصرف نیاز به نهایت ماهی 50 گیگ دانلود داره
    من به شخصه 60 70 تومن رو برای یه خونه اختصاص میدم به 5 تا 10 مگ سرعت با این میزان حجم
    شما اگر نمیخواین سرویس برای 'دانلود' بدین حداقل یه سرویس درست حسابی برای مصرف 'خونگی'به قول خودتون بدین. ۵۰ گیگ حجم به درد دانلود نمیخوره، و ۵ مگابیت سرعت (حالا ضریب اشتراک هم میذارین!) هم به درد مصرف خونگی نمیخوره، با این سرعت نمیشه یه ویدیو ساده رو هم استریم کرد! در نتیجه همچین سرویسی هیچ دردی رو از کسی دوا نمی‌کنه!
    وقتی حجم کم می‌دین حدّاقل یه سرعت درست و حسابی باهاش بدین... حالا قیمت یکم این‌ور اون‌ور...
    Last edited by Hapoofesgeli; 03-09-2015 at 12:08.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اسمارت هوم که ندارید پس نتیجه می گیریم شما می خوای دانلود کنی که ما اینکار رو نمی کنیم
    چون کسی که ماهی 500 گیگ دانلود داره 2 ماه دیگه فضاش تموم میشه هارد هم نمیاد ماهی 300 تومن بده اکسترنال بخره پس سرویس رو قطع می کنه
    من به شخصه 60 70 تومن رو برای یه خونه اختصاص میدم به 5 تا 10 مگ سرعت با این میزان حجم
    الزاما نیازی به دانلود کردن برای مصرف حجم نیست. با روزی چند ساعت stream کردن ویدئو های 720p هم این 500 گیگ به راحتی تموم میشه.

و اینکه پس قرار بود گیگ و حجم مطرح نباشه . چطور شد ؟

3. 3 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اصلا نمیصرفه ۵۰ گیگ ۱۰ مگ یک ماهه اونم شصت هزار تومان همین الان آسیاتک ۱۰ گیگ ۱۰ مگ میده با ۴۷ تومان با ماهی حدودا ۱۵۰ گیگ دانلود شبانه و سه برابر حجم دانلود بیشتر با هزینه کمتر نسبت به سرویس پیشنهادی شما اونوقت چرا باید هزینه سرویس پیشنهادی شما رو بدم؟! مگر این که تمام شرکت ها دانلود شبانه رایگانشو بردارن ولی در حال حاضر اینطور نیست

5. 4 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

امروزه اینترنت دنیا داره به سمت استریم محتوا با کیفیت بسیار بالا در حد 4k میره و سرویس های اینترنتیشون یا حجمی با گیگ بسیار بالا در حد ۵۰۰ گیگ یا نامحدود سرعت بالا با هزینه منطقی نسبت به درآمد(قابل توجه یک بنده خدایی که میگفت اینترنت ایران نسبت به دنیا ارزونه) هست اونوقت شما میگین ۵۰۰ گیگ زیاده نخیرم مردم ما چون با اینجور خدمات آشنا نیستن و فقط اینترنت رو به چشم دانلود و چت و وایبر و تلگرام و فیس بوک میبینن زیاد به چشمشون میاد یکی از فامیلامون تو خارجه میگه من هر سریال یا فیلمی را که میخوام یا آنلاین نگاه میکنم ماهانه هزینه اشتراک خیلی کمی بابت سرویس استریمینگ ویدئو میدم یا دانلود میکنم سریع پاک میکنم چون دغدغه حجم ندارم ولی تو ایران میخوان بزور به ملت ترافیک اینترنت بفروشن با قیمت های نجومی امیدوارم شما راه شرکت های ندا رو ادامه ندید که هیچ فایده ای نداره و هیچ فرقی هم اون شرکت ها نمیکنید البته که اولش باید مقاومت کنید چون خیلی از عوامل پشت پرده هست که ممکن است نخواد شما برخلاف سیستم فعلی کار کنید چون منافع مالیشون به خطر میفته و سودهای میلیاردیشون کم تر میشه البته دیگه دوست ندارم بحث رو از این بیشتر باز کنم

7. 6 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

منم تا حدودی با نظر دوستان موافق هستم
    همین الان هم پارس آنلاین داره 512 با 30 گیگ حجم میده ماهی حدودا 60 تومن
    تا جایی که می دونم خط ها رو هم رو 16 مگ می بنده
    البته مشخص نیست که این شرکت
    به نظرم این فرضیه شما زیاد مورد قبول نیست
    همونطور که دوستان گفتند ممکنه کسانی باشند که استریم ویدیو انجام می دن

9. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

50 گیگ ؟!؟!؟!
    ماهی 270 گیگ دانلود دارم هیچ وقت هم هاردم پر نشده چون گیم / ویدئو دانلود میکنم بازی میکنم / میبینم del میکنم خیلی راحت برا چی فایلها رو نگه داریم وقتی اینترنت خوب داشته باشیم جز یه سری که ارشیو درست میکنن و فضاشم دارن
    Last edited by AliROCK; 03-09-2015 at 15:30.

11. 3 کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز یه همچین سرویسی رو خیلی از جاهای دنیا با همین قیمت یا یه مقدار ارزونتر یا حالا کمی گرونتر دارن ارائه میدن( بماند که اونا حقوق 2-3 ساعت کاریشون رو بدن همچین سرویسی میگیرن،
    ما برای همچین سرویسی تازه اگه باشه باید حقوق 3-4 روزمون رو بدم!!!)

اونجا کسی نمیپرسه شما هارد دارین یا نه که میخوای ماهی 500 گیگ بگیری
    من هم قصدم از این سوال همین بود که ببینم جواب شما چیه
    که مشخص شد تقریبا شما هم سرویسی مثل بقیه شرکت ها خواهید داشت ممکنه حتی با قیمت های بیشتر
    در هر صورت من به شخصه تو این دنیای جدید اهل جمع کردن آرشیو و این مسائل نیستم که احتیاج به هارد داشته باشم
    متاسفانه من و امثال من و هم سن های ما شاید تا دهه 40 از زندگیمون نتونیم لذت کلود و استریم و... رو بفهمیم

13. 5 کاربر از doom3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این دقیقاً همو چیزیه که من خودم چندین بار در چند تاپیک هم بهش اشاره کردم، اکثر کاربرای ما دقیقاً به علت پایین بودن سرعت اینترنت و کیفیت بدش هست که مجبور به دانلود و ساخت آرشیو و ذخیره کردن دیتا هستند، اگه مشکلی برای استریم کردن ویدیوهای مورد علاقه اشان نداشتند این عادت بد هم از بین میرفت.

چه لزومی داره هزینه برق و استهلاک دستگاه و هارد اضافه بدی وقتی هرچی میخوای تو اینترنت و سرورهای مختلفه هست، شما سرعت خوب داشته باشی و عدم محدودیت یا حجم بالا، هر وقت نیاز به سرگرم کردن خودت داشته باشی میای و ویدیوی مورد نظرت رو استریم میکنی دیگه.

اما وقتی یک فیلم یا سریال با این وضع و کیفیت اینترنت ما چند ساعت طول میکشه بدستت برسه، مجبور میشی پیشاپیش دانلود کنی، ذخیره کنی، بعد سر وقت بشینی و تماشا کنی.

مشکلات دیگه هم پیش میاد در اینصورت، اگه دقیقاً ندونی چی میخوای ببینی، دنبال یه مطلب خاص نباشی، مجبور میشی چند ده تا چند صد گیگی آرشیو کنی تا شاید توش چند تا از مطالبی رو که نیاز داری پیدا کنی، اما اگه بتونی راحت استریم کنی، همون موقع پیش نمایش میگیری از مطلب، اگه نظرت رو جلب نکرد، میری سراغ موضوع بعدی.

این موضوع رو من خودم تجربه کردم، چند وقت پیش استانبول بودم یه مدت پیش دامادمون و خواهرم که اونجا مقیم هستند، خیلی راحت سریال هام رو دنبال میکردم همون موقع که پخش میشدند با بالاترین کیفیت، برگشتم ایران مجبور شدم دوباره بزنم دانلود کنم اونم روی فرمت های فشرده شده با کیفیت پایین.

حالا این فقط بخشی از مصارفی هست که ما به اشتباه و یا به اجبار انجام میدیم، جنبه های بسیار زیادی از مصارف اینترنتی هستند که ما اصلاً یا به ندرت میبینیم کاربرامون در موردش حرفی بزنند، برای مثال ویدیو کست های آنلاین آموزشی و حرفه ای که به پیشرفت تکنولوژی و استعداد کاری میتونند کمک بسیار زیادی بکنند، مثل ویدیو کست های گرد هم آوری های انیماتورها، گرافیست ها، ادیتورهای فیلم و سریال و موزیک ویدیو و هزاران مورد پادکست و استریم های آموزشی و تفریحی و غیره که ما 1 در 1 میلیون تاشون رو شاید ببینیم چون اکثراً برای پخش مجدد ضبط نمیشند.

تا وقتی که سرویس های اینترنت ما همینجوری به صورت قرض و قوله ای و قطره ای به کاربرا داده بشه، سرعت های پایین و محدودیت های بالا داشته باشه، هزینه هاش با درآمدهامون نخونه، نوع مصرف و دید کاربرامون هم پیشرفت نمیکنه.
    Last edited by Pejii; 04-09-2015 at 13:35.

15. 12 کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این دقیقاً همو چیزیه که من خودم چندین بار در چند تاپیک هم بهش اشاره کردم، اکثر کاربرای ما دقیقاً به علت پایین بودن سرعت اینترنت و کیفیت بدش هست که مجبور به دانلود و ساخت آرشیو و ذخیره کردن دیتا هستند، اگه مشکلی برای استریم کردن ویدیوهای مورد علاقه اشان نداشتند این عادت بد هم از بین میرفت.

چه لزومی داره هزینه برق و استهلاک دستگاه و هارد اضافه بدی وقتی هرچی میخوای تو اینترنت و سرورهای مختلفه هست، شما سرعت خوب داشته باشی و عدم محدودیت یا حجم بالا، هر وقت نیاز به سرگرم کردن خودت داشته باشی میای و ویدیوی مورد نظرت رو استریم میکنی دیگه.

اما وقتی یک فیلم یا سریال با این وضع و کیفیت اینترنت ما چند ساعت طول میکشه بدستت برسه، مجبور میشی پیشاپیش دانلود کنی، ذخیره کنی، بعد سر وقت بشینی و تماشا کنی.

مشکلات دیگه هم پیش میاد در اینصورت، اگه دقیقاً ندونی چی میخوای ببینی، دنبال یه مطلب خاص نباشی، مجبور میشی چند ده تا چند صد گیگی آرشیو کنی تا شاید توش چند تا از مطالبی رو که نیاز داری پیدا کنی، اما اگه بتونی راحت استریم کنی، همون موقع پیش نمایش میگیری از مطلب، اگه نظرت رو جلب نکرد، میری سراغ موضوع بعدی.

این موضوع رو من خودم تجربه کردم، چند وقت پیش استانبول بودم یه مدت پیش دامادمون و خواهرم که اونجا مقیم هستند، خیلی راحت سریال هام رو دنبال میکردم همون موقع که پخش میشدند با بالاترین کیفیت، برگشتم ایران مجبور شدم دوباره بزنم دانلود کنم اونم روی فرمت های فشرده شده با کیفیت پایین.

حالا این فقط بخشی از مصارفی هست که ما به اشتباه و یا به اجبار انجام میدیم، جنبه های بسیار زیادی از مصارف اینترنتی هستند که ما اصلاً یا به ندرت میبینیم کاربرامون در موردش حرفی بزنند، برای مثال ویدیو کست های آنلاین آموزشی و حرفه ای که به پیشرفت تکنولوژی و استعداد کاری میتونند کمک بسیار زیادی بکنند، مثل ویدیو کست های گرد هم آوری های انیماتورها، گرافیست ها، ادیتورهای فیلم و سریال و موزیک ویدیو و هزاران مورد پادکست و استریم های آموزشی و تفریحی و غیره که ما 1 در 1 میلیون تاشون رو شاید ببینیم چون اکثراً برای پخش مجدد ضبط نمیشند.

تا وقتی که سرویس های اینترنت ما همینجوری به صورت قرض و قوله ای و قطره ای به کاربرا داده بشه، سرعت های پایین و محدودیت های بالا داشته باشه، هزینه هاش با درآمدهامون نخونه، نوع مصرف و دید کاربرامون هم پیشرفت نمیکنه.
    دوست عزیز حرف شما درسته تازه برای از بین بردن دانلود هم دارن اقداماتی انجام میدن دارن کم کم شبانه ها رو پولی میکنن تا کسی دیگه دانلود نکنه اگرم بخواد باید بابت هر گیگ ۴۰۰۰ تومان از جیب مبارکش بریزه تو حلقومشون بنابراین دیگه کسی دانلود نمیکنه مگه این که پولدار باشه انشالله حرومشون بشه گرونفروشای نامرد هر گیگ ۶۰۰ تومانی رو ۳۰۰۰ تومان گرونتر میفروشن درست مثل آدم نامحدود واقعی نه منصفانه بدن برای دانلودرها با قیمت مناسب و اینترنت حجمی خیلی ارزون برای وبگردها و چت کنندگان و یک اینترنت حجمی با گیگ خیلی بالا و سرعت بالا و قیمت مناسب برای استریم کنندگان والا ما به نامحدود اسمی هم راضی هستیم ولی بعد از گذر از مصرف منصفانه من درآوردی خودشون هشت برابر سرعتشو کم میکنن که اصلا پشیمون بشی که نامحدود گرفتی شما تعرفه اپراتورهای خارجی رو نگاه کنی میبینی که انواع مختلف سرویس با قیمت های مختلف و حجمی و نامحدود برای کاربران با نیازهای گوناگون با قیمت مناسب نسبت به درآمد مردمشون و با سرعت های مختلف دارن حالا اینجا فقط مجبوری ترافیک بخری

- - - Updated - - -

دوست عزیز حرف شما درسته تازه برای از بین بردن دانلود هم دارن اقداماتی انجام میدن دارن کم کم شبانه ها رو پولی میکنن تا کسی دیگه دانلود نکنه اگرم بخواد باید بابت هر گیگ ۴۰۰۰ تومان از جیب مبارکش بریزه تو حلقومشون بنابراین دیگه کسی دانلود نمیکنه مگه این که پولدار باشه انشالله حرومشون بشه گرونفروشای نامرد هر گیگ ۶۰۰ تومانی رو ۳۰۰۰ تومان گرونتر میفروشن درست مثل آدم نامحدود واقعی نه منصفانه بدن برای دانلودرها با قیمت مناسب و اینترنت حجمی خیلی ارزون برای وبگردها و چت کنندگان و یک اینترنت حجمی با گیگ خیلی بالا و سرعت بالا و قیمت مناسب برای استریم کنندگان والا ما به نامحدود اسمی هم راضی هستیم ولی بعد از گذر از مصرف منصفانه من درآوردی خودشون هشت برابر سرعتشو کم میکنن که اصلا پشیمون بشی که نامحدود گرفتی شما تعرفه اپراتورهای خارجی رو نگاه کنی میبینی که انواع مختلف سرویس با قیمت های مختلف و حجمی و نامحدود برای کاربران با نیازهای گوناگون با قیمت مناسب نسبت به درآمد مردمشون و با سرعت های مختلف دارن حالا اینجا فقط مجبوری ترافیک بخری

17. 5 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینها برای از بین بردن دانلود ها نیست که سرویس های نامحدود و شبانه ها رو حذف کردند دوست عزیز. شما اگه اتفاقاتی که در زمانِ حذفِ سرویس های نامحدود و برداشته شدن شبانه ها و همچنین اعمال قوانین مصرف منصفانه اتفاق افتاد رو در تاپیک های شرکت های متفاوت بررسی میکردید، کاملاً معلوم بود که طی یک هماهنگی و نشستی همه این شرکت ها باهم دیگه دست به یکی کردند تا سود بیشتری به جیب بزنند.

پست های کاربرها هنوز هست:
    - نوشته هایی نظیر اینکه شرکت سرویس دهنده طی هشداری از تاریخ فلان سرویس های نامحدود رو حذف خواهد کرد.
    - همزمان با اون قبوض تلفن که سرویس های نامحدود مخابرات از تاریخ فلان دارای محدودیت مصرف منصفانه میشه.
    - جواب شرکت ها که بچه ها درج کرده بودند بنا به این که قوانینِ جدید و تبصره مجبورشون کرده این تغییرات رو اعلام کنند.
    - جواب بچه های دیگه که بیشتر پیگیری کرده بودند و چنین قانونی و یا وجود تبصره ای از سمتِ ارتباطات رد شده بود.
    - در طی همین اتفاقات، فیل تری نگ هم همزمان و طی یک حرکتِ کاملاً مشخص و معلومی اومد و کلیه سایت های اشتراک گزاری فایل رو باز کرد که تا پیش از این میگفتند باعث پیشرفت فساد هست و باید فیل تر باشند.
    - پهنای باند ها هم تو همین دوران رشد چشمگیری کرد، تقریباً تمام شرکت ها شروع به ارائه سرویس های تا 10 - 12 - 16 مگ و یا بالاتر کردند.

شما به جای من، خودت فکر کن رو این اتفاقات.

با حذف سرویس نامحدود، نیاز کاربر به دانلود برطرف نشده، هنوز کاربری که نیاز به دانلود داره، مجبوره دانلود کنه. اینجا فقط سود حاصله سرویس دهنده از دانلود کاربر بیشتر میشه.

به همون دلیل که سرعت اینترنت تو کشورمون برای مصارفِ امروزی از دنیای دیجیتالی اطراف ما کم هستش، کاربرهامون مجبور به دانلود کردن هستند و فرهنگ مصرفی کاربرها تا وقتی اینترنت کابلی و یا فیبری به درب منازل نرسه تغییر نخواهد کرد.

19. 2 کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •