دوستان چند تا نکنه بگم بهتون
بازی امسال فیفا 16 خیلی بهتر شده نسبت به قبل هم گیم پلی هم فیزیک جزییاتو نگم بهتره فقط میتونم بگم حیفه برای این بازی زیبا منتظر کرک بمونید.
من خودم سالها اعتقاد داشتم دادن پول برای فیفا یا پیس کار بیخودیه و با ریختن پول به زباله فرقی نمیکنه اما امسال منی که برای ده هزار تومن خرج کردن برای بازی ( البته من فقط فوتبال بازی میکنم بازیهای دیگه رو خبر ندارم) پول خیلی زیادی محسوب میشد.سرکیسه رو شل کردم 154 هزار تومن دادم بازیو رو خریدم بی دغدغه از همه امکاناتش تا سال بعد استفاده میکنم نه منتظر کرک میمونم و نه از این بازار مکاره سیدی کی اشتراکی استفاده میکنم.
توصیه من به شما اینه از این اشتراکی ها اصلا استفاده نکنید هزارو یک مشکل دارن به بهانه های مختلف مشکلات براش پیش میاد و جالبه که میگن هر کاربر فقط پنج بار میتونه درخواست فعالسازی مجدد بکنه بعد فعالسازی هم همون موقع انجام نمیشه میمونه روز بعد تا اگه کارت راه بیوفته اگه نتونی باید یه روز دیگه تو کف بمونی یعنی با ترسو لرز باید بازی بکنی همه شرایطم رعایت بکنی بازم مشکلاتی پیش میاد وجالبتر اینکه گویا این کارا عمدی هست وخودشونم میدونن کاربرا برای فعالسازی مجدد همه بر میگردن گفتن که بعد از پنج بار فعالسازی شما برای فعالسازی های جدید تر باید پول بدین مثل اون سیستمهایی میمونه که اولش رایگانه بعد بخوای ادامه بدی باید پول خرج کنی. نمیدونم سرتون درد میکنه یا حوصلتون زیاده که بخواین با اینا کنار بیاین.شاید قبلنا اینطوری نبوده ولی وقتی تقاضا میره بالا هم مشکلات نمایان میشن هم اونا به فکر درامد زایی بیشتر میشن.
بازم میگم از من میشنوید سر کیسه رو شل کنید از بازی فوقالعاده رو از دست ندید من اینجا نیومدم تبلیغ چیزی رو بکنم ولی همه اونایی که مزه فیفا به دهنشون گیر کرده میدونن که چی میگم خودتونو علاف کرکی که معلوم نیست چند ما بیاد نکنید تازه اون کرکها هم اپدیت براشون میاد یعنی همه مشکل دارن نکنید.
نکته بعدی اینکه سیستم من فیفا 15 رو با لگو افت فریم بالا اجرا میکرد ولی الان با همون سیستم بی مشکل بازی میکنم و از همه امکانات بازی و... تا فیفا 17 استفاده میکنم.
تو جامعه ما هنوزم اینطوره که پول خرج کردن برای بازی یک کار عبس وبیهوده اشتباه محضه اما توی این جامعه ما کسایی داریم که ماه ه وسالها اپول هنگفتی بابت سیگار و مواد مخدر مختلف خرج میکنن یا کسایی هستن که برای علاقشون پول زیاد خرج میکنن یکی میره دنبال ماهی واکواریوم بازی یکی بل بل و....
علاقه مند فوتبال دادن صدوپنجاه تومن برای یه بازی فوتبال کامل و عشقو علاقت برای یک سال واقعا پول زیادیه؟
این مطلبو برای کسایی گفتم که دودل هستن بخرن یا نخرن

جواب بصورت نقل قول