تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 64 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 634

نام تاپيک: آرشیو / لیگ جهانی والیبال | FIVB World League 2015

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جهت یادآوری

12265 عمودی 27500 Polsat Sport HD
    11158 عمودی 27500 Polsat Sport SD

* اکثر دستگاه های جدید دارای شیرینگ رایگان هستند و میتونند باز کنند این شبکه ها رو . در صورتی که شیرینگ نداشته باشه می تونید از سی سی کم استفاده کنید که با کمی سرچ تو نت می تونید پیدا کنید . ( سی سی کم های رایگان ثبات ندارند و بهتره خریداری بشه )

تفاوتی که در هیجان مشاهده بازی ها از شبکه ملی و Polsat وجود داره و تجربه منه :

بازی اول با لهستان رو از شبکه 3 دیدم . تنها بودم و رفتم رو مبل لم دادم و بدون هیچ گونه حس شور و هیجانی فقط دعا میکردم بازی رو ایران ببره . در همین حد !

اما بازی دوم رو از شبکه Polsat دیدم . باز هم تنها بودم اما وقتی با اون کیفیت و صدای فوق العاده و مطلوب بازی رو نگاه میکردم نمیتونستم یک جا بشینم . هی می پریدم بالا و کلا هیجان وصف ناپذیری داشتم . دیگه خبری از صحنه های مولتی اهسته نیست . همه چی زنده و شاداب . با اون گزارش زیبا . توصیه میکنم حتما در صورتی که مقدوره از این شبکه بازی رو ببینید .

2. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جهت یادآوری

12265 عمودی 27500 Polsat Sport HD
    11158 عمودی 27500 Polsat Sport SD

* اکثر دستگاه های جدید دارای شیرینگ رایگان هستند و میتونند باز کنند این شبکه ها رو . در صورتی که شیرینگ نداشته باشه می تونید از سی سی کم استفاده کنید که با کمی سرچ تو نت می تونید پیدا کنید . ( سی سی کم های رایگان ثبات ندارند و بهتره خریداری بشه )

تفاوتی که در هیجان مشاهده بازی ها از شبکه ملی و Polsat وجود داره و تجربه منه :

بازی اول با لهستان رو از شبکه 3 دیدم . تنها بودم و رفتم رو مبل لم دادم و بدون هیچ گونه حس شور و هیجانی فقط دعا میکردم بازی رو ایران ببره . در همین حد !

اما بازی دوم رو از شبکه Polsat دیدم . باز هم تنها بودم اما وقتی با اون کیفیت و صدای فوق العاده و مطلوب بازی رو نگاه میکردم نمیتونستم یک جا بشینم . هی می پریدم بالا و کلا هیجان وصف ناپذیری داشتم . دیگه خبری از صحنه های مولتی اهسته نیست . همه چی زنده و شاداب . با اون گزارش زیبا . توصیه میکنم حتما در صورتی که مقدوره از این شبکه بازی رو ببینید .
    دوست عزیز از کجا میشه مسابقات رو با کیفیت HD دانلود کرد؟ من هر چی اینترنت رو زیر و رو کردم چیز بدردبخوری پیدا نکردم

4. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض ظریف و فائزی به تهران، مرندی و شفیعی به کازان

رندی و شفیعی، تیم ملی والیبال کشورمان را در دیدار مقابل روسیه در شهر کازان همراهی خواهند کرد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال کشورمان که برای برگزاری پنجمین و ششمین مسابقه خود در لیگ جهانی2015 صبح امروز چنستوهوا را ترک کرد و عازم کازان شد، ساعت 19:40 روز های شنبه و یکشنبه مورخ 23 و 24 خرداد ماه به مصاف تیم ملی روسیه قهرمان المپیک خواهد رفت.

بر اساس اعلام کادر فنی تیم ملی، با توجه به مصدومیت فرهاد ظریف و سامان فائزی، مهدی مرندی و علی شفیعی در دیدار مقابل روسیه در شهر کازان در لیست تیم ایران قرار خواهند گرفت و بدین ترتیب ظریف و فائزی امروز راهی تهران خواهند شد و مرندی و شفیعی تهران را به مقصد کازان ترک خواهند کرد.

6. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

دوست عزیز از کجا میشه مسابقات رو با کیفیت HD دانلود کرد؟ من هر چی اینترنت رو زیر و رو کردم چیز بدردبخوری پیدا نکردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 3 کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

منکه فقط
    نایلست رو دارم و یاهست

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نمیخوام بد بین باشم اما احتمال برد ما برابر روسیه به نظرم کمتر از 20 درصده !

خیلی ها میگن روسیه تو 4 بازی اخیری که انجام داد ضعیف بوده و 4 شکست داشته اما اینو هم باید در نظر بگیریم تیمش کامل نبوده و بازیکنان اصلیش رو نفرستاده بود !

اما تو این 2 بازی خونگی خودش قطعا از بازیکنان بزرگی مثل موزرسکی و اسپردینوف استفاده میکنه !

یعنی اگه بتونیم روسیه رو ببریم مطمئن باشیم صعودمون قطعی هست . واقعا شاخیه واسه خودش

11. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

Top 5 Rallies of the Week - FIVB Volleyball World League 2015

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض اعلام ترکیب تیم روسیه مقابل ایران

سرمربی تیم ملی والیبال روسیه ترکیب این تیم را برای دو دیدار خانگی مقابل ایران در رقابتهای لیگ جهانی اعلام کرد که مثل چهار دیدار قبلی این تیم خبری از مورزسکی نیست.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، تیم ملی روسیه که هفته گذشته به آمریکا سفر کرده بود و هر دو دیدار خود را برابر این تیم را در چارچوب دیدارهای گروه B لیگ جهانی به مدافع قهرمانی واگذار کرده بود به شهر کازان برگشت تا تمرینات خود را برای برگزاری دو مسابقه خانگی مقابل ایران پی بگیرد.

به گزارش سایت والیبال روسیه، این تیم که یک هفت بعد دو دیدار خود را مقابل لهستان در کازان برگزار خواهد کرد هر چهار بازی ابتدایی خود را واگذار کرده و نیازمند برد در همه دیدارهای خانگی خود است. آندری ورونکوف سرمربی تیم ملی روسیه فهرست بازیکنان خود را برای دو بازی برابر ایران اعلام کرد که مثل دیدارهای قبل خبری از موزرسکی و آپالیکوف نیست. این در حالی است که روس‌ها سال گذشته در دیدارهای خانگی از تمامی ستاره‌های خود بهره بردند.

اسامی بازیکنان روسیه برای بازی با ایران به شرح زیر است:

* پاسور: ایگو کولودینسکی، الکساندر بوتکو، سرگی آنتیپکین
    * قدرتی زن: ماکسیم میخائیلوف، پاول موروز، پاول کروگلوف
    * پشت خط زن: اوگن سیووژلز، سرگی ساوین، دیمیتی ایلنیخ، الکسی اسپیریدینوف و دنیس بیریوکوف
    * لیبرو: الکسی وربوف، الکسی اوبوشائف

15. 5 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

روسیه هدفش المپیک و بازی های جام جهانی است. اونها زیاد به این بازی ها اهمیتی نمی دن وگرنه به خوبی میتونستند برای لهستان مشکل ساز باشند.
    ما اگر می خواهیم واقعا صعود کنیم 5 امتیاز و در حالت خوشبینانه 6 امتیاز کامل رو از روسیه بگیریم
    3 امتیاز هم به درد ما نمیخوره

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی با روسیه کی هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •